Birkaç Güvercinde Benden Olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kerim KINIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 151
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Maşallah Kerim abi güzel sistem kurmuşun bence salmayı yükseltmene gerek yok alcak olmasıda daha iyi yüksek olunca salmanın üstüne inen kuş yere inmesi için takla vurup tekrar kalkma ihtimali olur alcak olması daha iyi bu durumda tabi bu benim fikrim abi en iyisini sen bilirsin genede.Hayırlısıyla kazasız belasız uçurup sökmeler abi (:

Serkan Şen' Alıntı:
Maşallah Kerim abi güzel sistem kurmuşun bence salmayı yükseltmene gerek yok alcak olmasıda daha iyi yüksek olunca salmanın üstüne inen kuş yere inmesi için takla vurup tekrar kalkma ihtimali olur alcak olması daha iyi bu durumda tabi bu benim fikrim abi en iyisini sen bilirsin genede.Hayırlısıyla kazasız belasız uçurup sökmeler abi (:

Teşekkür ederim Serkan.Dediğin gibi şu anda bile taklayı vurup kalkan çok başıma geliyor.Böylede salmaya girip çıkmak zahmetli oluyor ama gülü seven dikenine katlanır demek düşüyor bizede . (:

Bütün güvercinsever dostlarımıza kazasız belasız yavru alıp uçurmak nasip etsin ALLAH.

NOT: Yeni resimler 5. sayfada , çatı üzerindeki salmamın resimleri 6. sayfadadır.

:slm: MAŞALLAH VİDEOLAR ÇOK GÜZEL OLMUŞ KERİM ABİ ARAPLARIN VE MAVİLERİN Bİ AYRI GÜZEL.SALMADA OLDUKCA GÜZEL BENCE AYNISINA BENZER BİŞEY BENDE YAPICAM HAVALAR ISININCA AMA BEN KÜMESTEN AYRI BI YERE KOYUP İÇİNE YAVRULARI ATMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAVALAR GÜZEL OLUNCA. BOL BOL YAVRU ALIRSIN KERİM ABİ İNŞ SAYGI VE SEVGİLERİMLE (OĞUZ) :evet: (:

oguzhan_kasap' Alıntı:
:slm: MAŞALLAH VİDEOLAR ÇOK GÜZEL OLMUŞ KERİM ABİ ARAPLARIN VE MAVİLERİN Bİ AYRI GÜZEL.SALMADA OLDUKCA GÜZEL BENCE AYNISINA BENZER BİŞEY BENDE YAPICAM HAVALAR ISININCA AMA BEN KÜMESTEN AYRI BI YERE KOYUP İÇİNE YAVRULARI ATMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAVALAR GÜZEL OLUNCA. BOL BOL YAVRU ALIRSIN KERİM ABİ İNŞ SAYGI VE SEVGİLERİMLE (OĞUZ) :evet: (:

Öncelikle iyi dileklerin ve yorumun için teşekkür ederim Oğuzhan.Böyle açık bir salma gerçekten lazım olan bir şey.İnsanın işini çok kolaylaştırıyor.

İnşallah bütün güvercinsever dostlarımız bol bol yavrular alarak , istedikleri şekilde uçurabilirler.

:tamam: :evet: SALMAYI BEĞENDİM.. :slm:

Re: Yuvanın Havalandırma camı

Ekli dosyalar

• Yuvanın havalandırma camı.webp
    Yuvanın havalandırma camı.webp
    114.4 KB · Görüntüleme: 416
  • CAM2.webp
    CAM2.webp
    130.8 KB · Görüntüleme: 344
[No message]

Ekli dosyalar

• İspir erkek.webp
    İspir erkek.webp
    252.9 KB · Görüntüleme: 405
[No message]

Ekli dosyalar

• Arap ailesi.webp
    Arap ailesi.webp
    205.8 KB · Görüntüleme: 462
[No message]

Ekli dosyalar

• Taş Toprak tahtası.webp
    Taş Toprak tahtası.webp
    198.7 KB · Görüntüleme: 416
[No message]

Ekli dosyalar

• Erkek arap.webp
    Erkek arap.webp
    201.4 KB · Görüntüleme: 472
[No message]

Ekli dosyalar

• Hep Beraber.webp
    Hep Beraber.webp
    246.4 KB · Görüntüleme: 456
[No message]

Ekli dosyalar

[No message]

Ekli dosyalar

• Dişi Arap.webp
    Dişi Arap.webp
    196.3 KB · Görüntüleme: 489
[No message]

Ekli dosyalar

• Miskiler2.webp
    Miskiler2.webp
    181.5 KB · Görüntüleme: 415
[No message]

Ekli dosyalar

• Taş yerken.webp
    Taş yerken.webp
    246.2 KB · Görüntüleme: 481
[No message]

Ekli dosyalar

• Takım Maviler.webp
    Takım Maviler.webp
    230.3 KB · Görüntüleme: 436
[No message]

Ekli dosyalar

• Toplu.webp
    Toplu.webp
    240.3 KB · Görüntüleme: 459
[No message]

Ekli dosyalar

• Kuşların Çatı üzerine Çıkış Kapağı.webp
    Kuşların Çatı üzerine Çıkış Kapağı.webp
    216.6 KB · Görüntüleme: 420
Bugün arabı kaldırıp uçurup videosunu çekmek aklımda vardı.Çıkardım kaldırmayı denedim.Havada biraz yağıyordu kalkmak istemedi.Yaklaşık 10 defa kaldırmayı denedim.Baktım kalkmak istemiyor hemde yağmur yağıyor geri içeriye aldım.
Banada kaldırma çabalarımı sizlerle paylaşmak düştü . (:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IptxQJz70Z8&feature=[/youtube]

NOT: YENİ RESİMLER 7 VE 8. SAYFADADIRLAR...

Allah nazarlardan saklasın Kerim abi maşallah arap bırak kalkmasın abi sonra gider gene banyo camına her gece her gece banyo yapmaya gidilmez komşuya :ckmk:

Serkan Şen' Alıntı:
Allah nazarlardan saklasın Kerim abi maşallah arap bırak kalkmasın abi sonra gider gene banyo camına her gece her gece banyo yapmaya gidilmez komşuya :ckmk:

Eyvallah saol serkan.İlk uçuşta gece oraya düştü diye adımız bir kuş için milletin evinde banyo yapan güvercinci oldu :haha: (:

:dans: :tamam:

Maşallah Kerim Abi,
Kümes de kuşlar da çok sağlıklılar.
Uçurduğunuz yer de çok zor olmasına rağmen çabanız ve geliştirdiğiniz çözümler takdire şayan.
Yanlız, bu tepeliyi yanında kuşla uçursanız daha iyi olabilir gibi geldi bana.
Perdahıyla kendini geri indiriyor, yanında bir iki uçan kuşla antreman verirseniz ilerleme kaydeder zannediyorum.
Güzel günlerde besleyip,uçurmanız temennisiyle...
Khalid

s a masallah kerim kardesimiz oldukca meraklı paylasmayı seven bilgilenmeye aç ve oldugu kadar birikim ve tecrübelerini paylasan bir kardesimiz bu kus uçan nefesli bir kus ise bir kez kaldırırsın bakdın uçmuyormu zorlanmamalı vardır bir derdi ama anlatamaz kuscu anlamalı zorlanırsa gider baska yerede diregede konar ondan sonra alıskanlık yapar yinede kerim kardesimiz paylasmıs emeklerine saglık güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

saygılar

Khalid' Alıntı:
Maşallah Kerim Abi,
Kümes de kuşlar da çok sağlıklılar.
Uçurduğunuz yer de çok zor olmasına rağmen çabanız ve geliştirdiğiniz çözümler takdire şayan.
Yanlız, bu tepeliyi yanında kuşla uçursanız daha iyi olabilir gibi geldi bana.
Perdahıyla kendini geri indiriyor, yanında bir iki uçan kuşla antreman verirseniz ilerleme kaydeder zannediyorum.
Güzel günlerde besleyip,uçurmanız temennisiyle...
Khalid

Teşekkür ederim Kadir.
Önemli olanda bence bütün zorluklara göğüs gererek insanın elinden gelenin en iyisini yapma çabasıdır.
Bugün yorumunuzu okumadan önce uçurduğum mavi ile beraber kaldırdım.Yaklaşık 1 saate yakın kanat salladılar beraber.
Onların oyun videolarını çektim birazdan ekleyeceğim siteye.
Temennin içinde teşekkür ederim.

kuscu_marik' Alıntı:
s a masallah kerim kardesimiz oldukca meraklı paylasmayı seven bilgilenmeye aç ve oldugu kadar birikim ve tecrübelerini paylasan bir kardesimiz bu kus uçan nefesli bir kus ise bir kez kaldırırsın bakdın uçmuyormu zorlanmamalı vardır bir derdi ama anlatamaz kuscu anlamalı zorlanırsa gider baska yerede diregede konar ondan sonra alıskanlık yapar yinede kerim kardesimiz paylasmıs emeklerine saglık güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

saygılar

A.s Muharrem abim.
Benim hakkındaki düşüncelerin beni oldukça mutlu etti.Onlar içinde teşekkür ederim.
Bu aile ortamında bulunuyorsak , bilmediklerimizi öğreniyorsak bunun karşılıksız olması nankörlük olur.
Bende bu duruma düşmemek için , bildiklerimi ve burada dostlarımız öğrendiğim bilgileri bilmeyen,öğrenmek isteyen dostlarımızla paylaşmaktan keyif alıyorum.

:tamam:

Geri