Recep Yetiş
Üye
- Ad Soyad
- Recep Yetiş
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Belirtilmemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herzaman beklerim yunus beyyunus33' Alıntı:recep kardesim kuslarin grcekden cok güzeller insallah ucumllarinida yanina gelip izlerim birgun bol yavrular alman dilegiyle
Cevat Abi seninde paylaşımlarını bekliyorumcevatbor' Alıntı:Recep kardeşim kuşların maşallahı var.Ömrü uzun,tüyü kadar yavrun olsun.Ellerine emeğine sağlık.Paylaşımın için teşekkürler.
doğru sölüyorsun helal sana bir tek sen anladın bağdat olduklarınıcigars' Alıntı:bunlar ne alman ne posta bunlar BAĞDAT..ve bağdat güvercininin en önmli özelliği yapılan araştırmalarda bunu gösteriyor.295 km den rahatça gelebilen haywanlardır..bunu sadece kümesteki aşık olduğu bir kuş içinde yapabilir..yani bir haftalık bir bağdatı saldığınızda kümsinizde eşleşmişse onun içgüdüsel olarak bulabilir..standartları bunlar bu türün..
BEN KUŞ SATMIYORUM AMA SİZİ GÜVENİLİR BİR ABİME YÖNLENDİREBİLİRİMafedilmeyenler' Alıntı:Kuşlarınız çok güzel nazarlardan saklasın yaradan..bende 6 aydır besliyorum çok özen isteyen meşakatli bi iş uzaktan göründügü gibi degilmiş acaba damızlık kuş satıyomusunuz bu konuda yardımcı olursanz sevinirim pek çevrem yok bide dedikleri gibi paraylada iyi kuş alınmıyo bu işin ticaretini yapanlarada güvenemiyo insan..şimdiden teşekkler,sevgiyle kalın...