BİRKAÇ RESİM DAHA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Recep Yetiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Recep Yetiş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
BİRKAÇ RESİM DAHA

Ekli dosyalar

• Resim 005.webp
    Resim 005.webp
    475.4 KB · Görüntüleme: 1,112
  • Resim 006.webp
    Resim 006.webp
    469.6 KB · Görüntüleme: 1,180
  • Resim 007.webp
    Resim 007.webp
    446.7 KB · Görüntüleme: 1,189
1

Ekli dosyalar

• Resim 012.webp
    Resim 012.webp
    500 KB · Görüntüleme: 1,150
  • Resim 013.webp
    Resim 013.webp
    531.9 KB · Görüntüleme: 1,131
  • Resim 016.webp
    Resim 016.webp
    493.4 KB · Görüntüleme: 1,151
2

Ekli dosyalar

• Resim 017.webp
    Resim 017.webp
    478.9 KB · Görüntüleme: 1,223
  • Resim 018.webp
    Resim 018.webp
    456.9 KB · Görüntüleme: 1,196
  • Resim 023.webp
    Resim 023.webp
    548.6 KB · Görüntüleme: 1,137
3

BUNLARDA VAR

Ekli dosyalar

• Resim 045.webp
    Resim 045.webp
    487.3 KB · Görüntüleme: 1,204
  • Resim 047.webp
    Resim 047.webp
    497.3 KB · Görüntüleme: 1,182
  • Resim 048.webp
    Resim 048.webp
    492.2 KB · Görüntüleme: 1,182
recep kardesim kuslarin grcekden cok güzeller insallah ucumllarinida yanina gelip izlerim birgun bol yavrular alman dilegiyle

Cok agır konusmuşsunuz omer bey ewt bu benım ılk mesajım cunku benım asıl uyelıgım taklacıcı idi ama sadece kısaltma kullandıgım için banlandım(uzaklastırıldım).bu konuyla ılgılı Gokay abi ıle ılıtısıme gectım ve o tum msjlarıma baktıgını ve kural dışı bişi olmadıgını hatta cok saygılı oldugumu soledi ve banlı gozukmuyosun dedı lakin ben her uyelıgıme gırdıgımde banlı gozukuyor buda sızın yonetıcılerınız arasındakı kopuklugu ve celıskıyı kanıtlıyor.
bu sıteye ılk geldıgımde gercekten cok begenmıstım sıcak bı aile gıbıydınz adeta herkes bırbırıne yardımcı olmaya calısıyor ve bunu yaparkende asla saygısızlık yapmıyordu ama bu son yaptıklarınız benı cok kırdı yazık adam sanmıstım sızı...

yunus33' Alıntı:
recep kardesim kuslarin grcekden cok güzeller insallah ucumllarinida yanina gelip izlerim birgun bol yavrular alman dilegiyle
herzaman beklerim yunus bey

recep nasılsın kardeşim ben emre her neyse bu kuşaları koyuyusun buraya bi kardeşine göndermedin bir cift her neyse msn den sildin mi beni girmiyorsun cvp bekliyorum bak kardeşim saygılarla bu arada bu resimdeki adanalarda cok güzeller dol yavru alman dilegiyle

güle güle besle güzel kuşlar

selam Recep bey, kuşların gerçekten çok güzel eline ve emeğine sağlık, güzel bir çalışma olmuş,mavili zıhlıların damızlık heralde, birde dikkatimi çeken resimlerde gösterdiğin kuşların genelde arkacı olması, birazda öncü kuşlarından bahsedersen ve resimlerini koyarsan sevinirim, şimdiden kazasız belesız vede bol cülüklü sezonlar dilerim

Massallah tosun gibiler.Allah nazardan saklasın.
Saygılar..

Recep kardeşim kuşların maşallahı var.Ömrü uzun,tüyü kadar yavrun olsun.Ellerine emeğine sağlık.Paylaşımın için teşekkürler.

maşallah çok tatlı guzel kuşlarınız var ınşallah bende aradıgım gıbı bır cıft bulabılırım bı cıft olsun ama ıyı olsun dıyerek bızlerle paylaştıgın ıcınde ayrıca teşekur ederım ıyı kuş dostlukla elde edılır parayla pulla alınamaz saygılarımla mehmet varlı

maşallah kuşlara çok güzeller . en sevdiğim yanlarıda bu ırkın kümese gelişleri. :D

selam kuşların gerçekten güzel eline emeğine sağlık abicim dolabımda bende isterdim büyle bi çift mavilim olsun neyse abi bu benim adanaların resimleri varda nasıl katacam onları sorması ayıpolmasa bana yardımcı olurmusun zahmet olacak ama nasıl katabilirim saygılarımla.

cevatbor' Alıntı:
Recep kardeşim kuşların maşallahı var.Ömrü uzun,tüyü kadar yavrun olsun.Ellerine emeğine sağlık.Paylaşımın için teşekkürler.
Cevat Abi seninde paylaşımlarını bekliyorum

Maşallah...

recep kardeş yeni resimleri umarım bizlerle paylaşacaksındır sagılar

4

Ekli dosyalar

• Resim 033.webp
    Resim 033.webp
    473.5 KB · Görüntüleme: 1,025
  • Resim 028.webp
    Resim 028.webp
    492.8 KB · Görüntüleme: 951
5

Ekli dosyalar

• Resim 025.webp
    Resim 025.webp
    551.4 KB · Görüntüleme: 1,047
bunlar ne alman ne posta bunlar BAĞDAT..ve bağdat güvercininin en önmli özelliği yapılan araştırmalarda bunu gösteriyor.295 km den rahatça gelebilen haywanlardır..bunu sadece kümesteki aşık olduğu bir kuş içinde yapabilir..yani bir haftalık bir bağdatı saldığınızda kümsinizde eşleşmişse onun içgüdüsel olarak bulabilir..standartları bunlar bu türün..

cigars' Alıntı:
bunlar ne alman ne posta bunlar BAĞDAT..ve bağdat güvercininin en önmli özelliği yapılan araştırmalarda bunu gösteriyor.295 km den rahatça gelebilen haywanlardır..bunu sadece kümesteki aşık olduğu bir kuş içinde yapabilir..yani bir haftalık bir bağdatı saldığınızda kümsinizde eşleşmişse onun içgüdüsel olarak bulabilir..standartları bunlar bu türün..
doğru sölüyorsun helal sana bir tek sen anladın bağdat olduklarını:):)

yanlız kuşlarımızın daha devamı var bir baraka daha kuşumuz var onları en sona sakladım astsolistler sonra çıkar meydana..

merhaba recep kardeşim ben resul hasteneden umutmadıysan tabii nerelerdesin sen yaa hiç gözükmüyon arada bir uğra yanımıza vefasız olma yerimizi bilion üstelik köydeki yeri yaptırdık bir kaç çift kuş attık dama gel yanımıza misafirimiz ol geçen Adem de sorup duruyordu seni bak burda bulabildik seni yanılmıyorsam metin abinin kuşlarının cülükleri bunlar belli iyi kuş uçurmalar ortağınla selam göndermiştik geçen söylemiştir umarım iyi uçurmalar dostum

maşallah usta acaba bunların ıcınde yumurta cücük tarıt demeden 80 <<<90 dan herzaman parlaga gelen varmı

Kuşlarınız çok güzel nazarlardan saklasın yaradan..bende 6 aydır besliyorum çok özen isteyen meşakatli bi iş uzaktan göründügü gibi degilmiş:) acaba damızlık kuş satıyomusunuz bu konuda yardımcı olursanz sevinirim pek çevrem yok bide dedikleri gibi paraylada iyi kuş alınmıyo bu işin ticaretini yapanlarada güvenemiyo insan..şimdiden teşekkler,sevgiyle kalın...

afedilmeyenler' Alıntı:
Kuşlarınız çok güzel nazarlardan saklasın yaradan..bende 6 aydır besliyorum çok özen isteyen meşakatli bi iş uzaktan göründügü gibi degilmiş:) acaba damızlık kuş satıyomusunuz bu konuda yardımcı olursanz sevinirim pek çevrem yok bide dedikleri gibi paraylada iyi kuş alınmıyo bu işin ticaretini yapanlarada güvenemiyo insan..şimdiden teşekkler,sevgiyle kalın...
BEN KUŞ SATMIYORUM AMA SİZİ GÜVENİLİR BİR ABİME YÖNLENDİREBİLİRİM

Geri