BİRKAÇ RESİM DAHA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Recep Yetiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
çaparlı' Alıntı:
merhaba recep kardeşim ben resul hasteneden umutmadıysan tabii nerelerdesin sen yaa hiç gözükmüyon arada bir uğra yanımıza vefasız olma yerimizi bilion üstelik köydeki yeri yaptırdık bir kaç çift kuş attık dama gel yanımıza misafirimiz ol geçen Adem de sorup duruyordu seni bak burda bulabildik seni yanılmıyorsam metin abinin kuşlarının cülükleri bunlar belli iyi kuş uçurmalar ortağınla selam göndermiştik geçen söylemiştir umarım iyi uçurmalar dostum
HOCAM AŞIRI YOĞUNUM ŞU SIRALAR KONFERANSLAR PROJELER ÜSTÜNE ÜSTELİK OKULDA ÜST DÜZEY BİR GÖREV ALDIM ANCAK HAFTA SONLARI BOŞ OLUYORUM ONDADA ŞEHİR DIŞINA GÖREVE GİTMEZSEM YERİ GELİYOR 10 GÜN KUŞLARI GÖRMEDİĞİM OLUYOR ALLAHTAN ERDAL İLGİLENEBİLİYOR KUŞLARLA..

AMA EN YAKIN ZAMANDA BİR ÇAYINIZI İÇMEYE GELECEĞİM..

.

Ekli dosyalar

• Resim 032.webp
    Resim 032.webp
    237.6 KB · Görüntüleme: 993
varlı_iletişim' Alıntı:
maşallah çok tatlı guzel kuşlarınız var ınşallah bende aradıgım gıbı bır cıft bulabılırım bı cıft olsun ama ıyı olsun dıyerek bızlerle paylaştıgın ıcınde ayrıca teşekur ederım ıyı kuş dostlukla elde edılır parayla pulla alınamaz saygılarımla mehmet varlı
mehmet abi iyi bir kuş parayla alınır ama dostlukla yoğrulmadığı için devamı gelmez elinde patlar.

Geri