Bolu'dan Oyun Kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 134
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
maasallah güle güle iyi günlerde beslemen dileklerimle emre kardesim

Teşekkür edrim iyi dileklerınız ıçün.

selam emre kardeş kuşlarınçok güzel allah ii günlerde uçurmak nasip etsin.boz dişi bağrı paslı dumanlı kirli erkek ve boz dumanlı dişi benim tek geçecem kuşlar birde düz beyazlar.benim dediğim kuşlara dikkat et

Selam Cengiz abi evet sölediğiniz kuşları bende tek geçerim.teşkurler,sizin kuşlarınızda çok güzel ve özel kuşlar saygılar abi.

Güzel bakan güzel görür...ben teşekkür ederim Kemalettin bey.

Güle güle besle Allah tüyü kadar hayrını göstersin.Hepsi güzel kuşlarda başlığını yanlış yazmışsın sanırım.Bunların yarısını bile büyük kuş zannedip meşhur olmaya kalkanların yanında senin bu kuşlara bir isim bulamaman senin adına üzücü sende herkes gibi hepsi bende dersen bu resimlere göre inanırlar.....Hayrını göresin....

Meşhur olmayla,reklam yapmayla,reiting peşinde koşmayla işimiz yok,Allah herkezin gönlüne göre versin abicim...kimseye bişey kanıtlamaya veya ispat etmeye ihitiyaçım yok..kuşlarım bana uçuyor başkalarıyla işim olmaz...alıcı değiliz,satıcı değiliz...tüm oyun kuşu sevdalılarına saygılar,sevgiler.

FIRSAT BULDUKÇA KUŞLARIMIN RESİMLERİNİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM...

Ekli dosyalar

• SDC10281.webp
    SDC10281.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,317
  • SDC10282.webp
    SDC10282.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,255
  • SDC10287.webp
    SDC10287.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,310
Kuş uçurduğum yer...

Ekli dosyalar

• SDC10303.webp
    SDC10303.webp
    619.9 KB · Görüntüleme: 1,241
yukarıda paylaştığım yavruların anne-baba

Ekli dosyalar

• SDC10108.webp
    SDC10108.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,244
S.a. Emre Bey,

Kuşlarınız, yeriniz ve kümesleriniz çok güzelmiş. Allah sağlıklı, huzurlu bir şekilde kuşlarınızı besleyip-uçurmayı nasip etsin. Yalnız merak ettiğim bir kaç şey var; Yuvanın içinde bir kısmı topraktan mı yaptınız yoksa yanılıyormuyum, sunta mı o kısım... Bir de Bolu'da havanın çok kapalı ve yağışlı olması nedenleriyle kuşlarınızı uçurmakta zorlanıyor musunuz?

Aleykümselam Uğur bey,

Beğendiğinize sevindim teşekkürler...Allah herkeze zevkle kuş beslemeyi nasip etsin,ben beslediğim kuşlardan çok zevk alıyorum.

Özel damızlıkların kümesi eski tuğla üzerine toprak sıva,killi toprak,ince saman karışımı sıva yapıyorsun,rutubet,nem,gece gündüz sıcaklık farklı olmuyor,kısacası sağlıklı.

Bolu'da havalar kapalı ve kılıçkanat,atmaca bol.mayıs ekim ayları arası daha müsait oluyor.

selamlar maşallah güzel kuşlarınız var güle güle besleyin bereketli olsun

[No message]

Ekli dosyalar

• SDC10297.webp
    SDC10297.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,208
emreert' Alıntı:
Aleykümselam Uğur bey,

Beğendiğinize sevindim teşekkürler...Allah herkeze zevkle kuş beslemeyi nasip etsin,ben beslediğim kuşlardan çok zevk alıyorum.

Özel damızlıkların kümesi eski tuğla üzerine toprak sıva,killi toprak,ince saman karışımı sıva yapıyorsun,rutubet,nem,gece gündüz sıcaklık farklı olmuyor,kısacası sağlıklı.

Bolu'da havalar kapalı ve kılıçkanat,atmaca bol.mayıs ekim ayları arası daha müsait oluyor.

Süper bir fikirmiş şu sıva olayı... Yalnız bizim yaramaz kuşlar killi toprağa pek meraklıdır, köstebek gibi delerler tüm duvarı :)))

Açıklamanız için teşekkür ederim. Allahın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Kuşların tuz ihtiyaçını karşılarsanız ne sıvayı nede duvarı delerler.

[No message]

Ekli dosyalar

• SDC10336.webp
    SDC10336.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,158
  • SDC10337.webp
    SDC10337.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 1,148
Merhabalar;

Yeriniz kıskanılacak kadar güzel. Kuşlarınız da o yerde uçmayı hakedecek güzellikte.
Güle güle besleyin.
Selamlar.

Şenol

Merhabalar Şenol bey,Beğendiğinize sevindim,Allah razı olsun,çok güzel konuşmuşunuz.
Esas kıskanılacak kuşlar sizde...Selamlar,görüşmek üzere.

kuşlarınız güzel ve sağlıklı maşallah ALLAH huzur içinde uçurmanızı nasip etsin
bozdumanlı beneklilerin maşallahı var kuşlarınızın hepsi bolu kuşlarımı?

Osman bey beğendiğinize sevindim teşekkür ederim.Kuşlar ankara ve kırıkkale kuuşları.

Maşallah Güzeller..

teşekkürler Ahmet bey,sizin kuşlarınızda maşallah güzeller.

[No message]

Ekli dosyalar

• 000_0051.webp
    000_0051.webp
    963.1 KB · Görüntüleme: 1,154
  • 000_0053.webp
    000_0053.webp
    634.7 KB · Görüntüleme: 1,190
  • 000_0058.webp
    000_0058.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,133
[No message]

Ekli dosyalar

• 000_0059.webp
    000_0059.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,077
  • 000_0060.webp
    000_0060.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,116
  • 000_0063.webp
    000_0063.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,129
[No message]

Ekli dosyalar

Maşallah boylu poslu kuşlar; yeni sezon yavrularınız da yetişmiş . Umarım yazın zevkle uçurmak nasip olur .
Sağlıkla güzel günlerde besleyin .. selamlar. ŞEREF

[No message]

Ekli dosyalar

• SDC10286.webp
    SDC10286.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,067
TAKKALI BOZ KİRLİNİN MAŞALLAHI VAR.. KIZMA SANIRIM

Geri