''BÖYLE DEVAM EDERSENİZ ,BİR GÜN SADECE KENDİ KENDİNİZE MSJ YAZARSINIZ''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oynar@22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oynar@22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa ince
Meslek
memur
İlgi Alanı
MERAK ETTİMDE BU KADAR SAYGISIZ VE TERBİYESİZCE YAZILAR YAZMAK İÇİNMİ BU TEZGAHIN BAŞINA OTURDUNUZ ????HİÇ AMA HİÇ KİMSE BURADAN OTURDUĞU YERDEN ONA BUNA SALDIRMA HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR....
''KUDURMUŞ KÖPEK CAMİDUVARINA İŞERMİŞ...'' ATA SÖZÜ SANIRIM BU SİTEDE BAŞ YAZARLARA CUKKKK OTURAN BİR ATA SÖZÜ
HER YAZIMDAN SONRA KESİNLİKLE KULLANDIĞIM ''SAYGILARIMLA'' SÖZÜNÜ BU SON YAZIMDA KULLANMIYORUM.SAYGIYI HAK EDENE GÖSTERİLİR,SİZ SADECE VE SADECE KENDİ OTLAĞINIZDAKİ KOYUNLARI GÜTMEYE DEVAM EDİN...........
oYNAR@22

abi ne oldu yahu hayırdır nedir seni bukadar çok kızdıran :?

hey saygılı adam!kuyruguna mı bastılar?

bizi bilen biliyor mustafa bey.
ama bu yazılarınızdan sonra sizide herkes öğrendi.

oynar@22' Alıntı:
MERAK ETTİMDE BU KADAR SAYGISIZ VE TERBİYESİZCE YAZILAR YAZMAK İÇİNMİ BU TEZGAHIN BAŞINA OTURDUNUZ ????HİÇ AMA HİÇ KİMSE BURADAN OTURDUĞU YERDEN ONA BUNA SALDIRMA HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR....
''KUDURMUŞ KÖPEK CAMİDUVARINA İŞERMİŞ...'' ATA SÖZÜ SANIRIM BU SİTEDE BAŞ YAZARLARA CUKKKK OTURAN BİR ATA SÖZÜ
HER YAZIMDAN SONRA KESİNLİKLE KULLANDIĞIM ''SAYGILARIMLA'' SÖZÜNÜ BU SON YAZIMDA KULLANMIYORUM.SAYGIYI HAK EDENE GÖSTERİLİR,SİZ SADECE VE SADECE KENDİ OTLAĞINIZDAKİ KOYUNLARI GÜTMEYE DEVAM EDİN...........
oYNAR@22
bende merak ettim kimler size böyle yazılar yazdı da bu kadar sinirlendiniz. anlamadım.
bir atasözünü bu anlamda kullanmanızda iyi değil. neden bu konuyu daha açıkça konuşmuyorsunuz.. ?

oynar@22' Alıntı:
oYNAR@22

YA BAKIN HALA SİZE MUSTAFA BEY DİYORUM
Siz kimsiniz ki bizimle bu şekilde konuşma cürreti buluyorsun?
Bizim bu siteyi ne için açtığımız amacımız bölümünde yazıyor direk saldırı amaçlı gelip bu sitede yazmayıp önce bir araştırsaydınız bizim hakkımızda daha detaylı bilgiye sahip olursunuz.
Her tarafınızın cami duvarı olsanız ne olur?
ateş olsanız cümrünüz kadar yer yakarsınız.
Cümrünüz ne ki sizin.
Sahte saygılarımla yazınızı yazacağınıza hiç yazmayınız.
hadi bize laf attınız sizin dümeninize çomak soktuk diye ama 8000 küsur üyeye koyun diyemezsiniz sizi bundan men ederim.
Susuyim dedim ama haddinizi fazlasıyla aştınız.

oynar@22' Alıntı:
oYNAR@22

Benim en kutsal varligim olan Camiyi bu konuya alet ettiginiz icin yaziklar oLsun, ama sunu bilinki ;
Sen KÖPEK olsan ben Seni Caminin 100 Metre yakinina bile sokmazdim.

ömer abi basta sen ve diğer değerli üyeler takmayan böyle asılsız suçlamaları
kedinin yetişemediği ciğere mundar dediği hesap millet de (tabi herkes ddiil) elinin yetmediği seylere suc atıyor
hani derler ya bazen susmak en iyi cwp tır die biz susalım ki herkes kimin saygılı olduğunu görsün
sahte SAYGILARIMLA bu işler yürümez
birilerinin gücüne gitdiyse kusura bakmasın
bana veya bize durduk yere kimsenin hakaret etme hakkı yoktur

Benim en kutsal varligim olan Camiyi bu konuya alet ettiginiz icin yaziklar oLsun, ama sunu bilinki ;
Sen KÖPEK olsan ben Seni Caminin 100 Metre yakinina bile sokmazdim.[/quote]
tam anlamıyla veılebılecek en guzel cevabı verdıgınız ıcın tskrler...

walla sen köpek olsan sani caminin yakınına yakınlastırmam ama şu gercekte sen köpektende köpeksin sen kimsin ki herkezle böyle konusuyon kime kızdıysan git ona havla

AT;ADIMINA GÖRE DEĞİL,ADAMINA GÖRE YOL ALIR. :heyo: :heyo: :asla:

oynar@22' Alıntı:
oYNAR@22

Saygılarınla bitirdiğini söylüyorsun yazılarını Fakat sitede ki herkeze hakaret ediyorsun farkındamısın? Kimse çobanda değil koyunda ortada sürüde yok... Burası ortak paylaşım için kurulmuş birbirimizin deneyimlerimizden faydalanabileceğimiz bir ortam.Demek ki KENDİN hayatta bulunduğun her ortamı böyle nitelendiriyorsun

Bence ''git başka yerde koyun ol veya terfi edip sürünün başndaki dört ayaklı ol''
---NOT: Kendi tabirince--- yanlışlara sessiz kalmayız rahat ol !!

oynar@22' Alıntı:
oYNAR@22

Sayın "oynak" beyi yaşınızın vermiş olduğu bir olgunluğu sizde göremedik.Bravo ki size küçükerimize güzel örnek oluyorsunuz.Öncelikle kızmış olduğunuz "MERAK ETTİMDE BU KADAR SAYGISIZ VE TERBİYESİZCE YAZILAR YAZMAK İÇİNMİ"hangi yazılar yani bi örnek gösterin...
"BU TEZGAHIN BAŞINA OTURDUNUZ"bu tezgah dediğiniz yerde biz bir aileyiz kabullenmeyen çeker gider size zorla mesajlaşın diyen yok.
"HİÇ AMA HİÇ KİMSE BURADAN OTURDUĞU YERDEN ONA BUNA SALDIRMA HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR...."Tekrar soracağım size kim kışt dedi...veya sus konuşma dedi...
''KUDURMUŞ KÖPEK CAMİDUVARINA İŞERMİŞ...'' Bu dediğiniz kelime çok doğru millet emek harcasın site kursun size yazmak hakkı versin siz kalkın afedersiniz s.ç.n olay bu yani düpe düz bu başka birşey değil...
"SİZ SADECE VE SADECE KENDİ OTLAĞINIZDAKİ KOYUNLARI GÜTMEYE DEVAM EDİN" Siz bize koyun diyorsunuz fakat bu konuda genelleme yapacağım ülke olarak koyunuz...
"Bu lafla admine saygızlık oluyor ama Hüseyin kardeşim yanlış anlama cukkk yapmış oluyorsunuz fakat siz bir kişiye cukkk yaparsınız sizden sonrası 8339 (son baktığım) kişi de sizi CUKKK CUKKK lamaya hazır bunu aklınızdan çıkarmayın biz bir aileyiz.Her ne kadar bölüm yöneticisi olmasamda hepsi toprağım kurucuların.Bu bir dayanışmadır bu bir sevgidir bu bir aile yapısıdır...
"HER YAZIMDAN SONRA KESİNLİKLE KULLANDIĞIM ''SAYGILARIMLA'' SÖZÜNÜ BU SON YAZIMDA KULLANMIYORUM.SAYGIYI HAK EDENE GÖSTERİLİR" Sizden saygı bekleyen yok siz ailenize saygı gösterin yeterli...

"SİZ SADECE VE SADECE KENDİ OTLAĞINIZDAKİ KOYUNLARI GÜTMEYE DEVAM EDİN"

SİZ BİZİ http://WWW.KUSCULAR.ORG AİLESİNİ MERAMIZDA YALNIZ BIRAKIN SİZİ BU YEŞİLLİK AÇMAZ HAYDE HAYDE KAL SAĞLICAKLA BİZDE SAYGI KUSURU OLMAZ OYNAK BEYİ ALLAH'a EMANET OLUN...

KAZIM CANKURT/MUĞLA

oynar@22' Alıntı:
oYNAR@22
Selamlar,

Üyelik kartınızda yaşınızı 38 olarak belirtmişsiniz. İnsan ömründe 10 ile 20 yaş arası kişilik kazanma 21 ile 30 yaş arası kişiliğinin oturması 31 ile 50 yaşları arasında kişiliğinizle örnek olma 51 den sonrası ise saygı duyulan yaşlar olarak insanın kişilik yaşamı kronolojisinde tanımlanmıştır. Sitemizde "Edirneden Bursaya yapılan ziyaret" adı altındaki başlıkda yazışmalarınız olmuş, bunun dışında sitemiz içinde bir konu başlığı açmamışsınız. İlgili konu başlığını okuduğum kadarı ile site yönetiminden veya üyelerimizden size bir saygısızlık yapılmamış. Sizin yukarıda belirtiğiniz saldırma olayı ise kesinlikle tarafınıza yapılmamıştır. Şimdi sizden kuşcular.org olarak ricamız yaşınıza hürmeten ve yaşınıza uyan kişilik yaşam kronolojisine uygun bir davranış sergileyerek bizlere örnek olmanız ve ne amaçla bu provakatörlüğe soyunduğunuzun açıklamasını yapmanız olacaktır. Sizin kişiliğinize saygı duymak istiyoruz her üyemize duyduğumuz gibi....

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

Arkadaşlar bence bu arkadaşlarımız bir tepki yaratmaya çalışmışlar bir kaç mesajlarına ve siteye yeni kayıt olduklarına vede çok az sayıda mesaj yazmış olmalarından bir kıskançlık ve çekememe durumunun olduğu apaçık ortada...Zaten bu hep böyle olmak zorundadır heleki ülkemizde böyle olmazsa olmaz! Emek herzaman kıskanılır hemde en yakınınız tarafından veyahutta hiç ummadığınız birileri tarafından. Çünkü bu ne yazıkki bizim tarihimizde böyle gelmiş böyle gidecektir.. Birileri bir işte başarılı olsa mutlaka birisi ona baltayı vurur! Velasıl bu arkadaşımız ve arkadaşlarımızın vermek istedikleri tepki amacına ulaşmaması için bizde onlarla aynı seviyeye inip onlara istedikleri şeyi vermezsek daha iyi olur!

Güvercin beslemek bir sanattır bir hobidir bir eğlencedir ama herşeyden önce güvercin bir hayvandır ve sevilmek zorundadır! Bunu kendini bilmez hayatta belli başlı bir yer edinememiş insanlar kendilerine bir iş gibi görürler ve güvercinleri onlara zevk vermek zorunda olan makinalar olarak görürler ve hayatta bir yeri olmadığı için ve güvercinin insana olan dostluğundan dolayı insanı terk etmemesinden yani kısacası güvercine hükmetmesinden kendi içindeki acizlik duygusunu tatmin eden bu insanlar bir zaman sonra kendilerini güvercinler içinde ve güvercinler sayesinde kurduğu çevreden hayatında hiç sosyalleşmediği kadar sosyalleşmeyi bir şey sanarlar ve kendilerini kurdukları bu ütopyanın içinde bir zaman sonra kral ilan etmeye çalışırlar.. durum bundan ibaret!

Ne yani Bursa oynarı ustası olunca yada bursa oynarcıları arasında bir isim yapınca bi tarafına madalyamı takacaklar! Ne demek yani bu! Yada bursa turu yaptın diye ne oldu yani adammı oldun yada Kanada'ya Amerika'ya falanmı gittin? bunu bukadar anlatıyorsun reklamını yapıyorsun?

Bırakın arkadaşlar herkes kafasına göre havlasın! Dünya dönüyor..Tepkiye tepkiyle cevap vermeyelim... Saygılar

Bakın bu arkadaşların söyleyeceklerini ben tahmin edebiliyorum.
Bu konuda yazanlar sizin adamınız,siz doldurmusunuz,siz yazdırıyorsunuz bu yazıları gibi.
Ama bakın bizim burda birine birşey yaptırmak gibi birşey asla olamaz bura da herkes bir birey,kimsenin yalakası değil.
Burda her birey özgür ve bizim için değerli.Hiçbir üyenin ya da yöneticinin birbirinden farkı yok herkes eşit.
Sizde bizi bu vasıflarımızdan dolayı kıskanıp çamur atıyorsunuz sanırım.
Buraya yazılanlara bakarsak o sizin bahsettiğiniz başlığa konu olan birgün hiç gelmiyecek sanırım :ckmk:

arkadaşlar biraz daha sakin lütfen bu siteyew misafir amaçlı giren arkadaşlarımızada kötü örnek teşkil ettiğimizin farkına varalım siteye yeni üye olan ben olsam nereye düştüm diye sorarım kendi kendime ne demiş büyükler İNSANLAR KONUŞA KONUŞA HAYVANLAR KOKLAŞA KOKLAŞA anlaşır konunun özünü bilmeden de yorum yapmak istemiyorum ama saygı çerçeveleri dışına çıkmak bizede yakışmaz değilmi :tamam:

Selamlar,

Sizin tabir ettiğiniz gibi kötü örnek olabilecek makaleler yazılmamış yönetim ve üyelerimiz tarafından. Askine sitemizi ziyaret eden misafirlerimize, üye olmaları konusunda ışık tutabilecek ve örnek teşkil edebilecek bizlerin sitemizi korumak adına saygı ve sevgi çercevesinde ekip olduğumuz gerçeği gözler önüne sergilenmiştir.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

oynar@22' Alıntı:
oYNAR@22

ya arkadaş sen ne kadar terbiyesizce bir üslupla bunu yazabiliyorsun..inan bana açılan konuya hiç ileti yazmadım ama insanlara bukadar kin kusmak nedendir..bahsi geçen tezgahın başında senin olduğun aşikar,Ataların yazdığı bir söz senin bu üslubunun için de inan bana anlatmak istediğinden ziyade sizin şahsınızı anlatmaktadır..sizin burada başyaar tabir ettiğiniz kişiler öncelikle ÜYE dir..nasıl olurda kişilerin haklarına saldırır onlara hakaret edersiniz..saygılarımla diyebilen ve bunu içten söyleyen bir kişi nin kullanacağı bir üslup değildir kullandığınız..saygı tabii ki hak edene gösterilir bu yüzden sanırım seni bu değerlendirme içine almamak lazım..burada mevcut ÜYE ler koyun değil sadece heybelerini yanlarına almış buradan ne kadar bilgi doldura bilirse kar olarak düşünen ve dostluğa önem veren kişilerdir..aksi düşünen yanılır..

dostkeno' Alıntı:
arkadaşlar biraz daha sakin lütfen bu siteyew misafir amaçlı giren arkadaşlarımızada kötü örnek teşkil ettiğimizin farkına varalım siteye yeni üye olan ben olsam nereye düştüm diye sorarım kendi kendime ne demiş büyükler İNSANLAR KONUŞA KONUŞA HAYVANLAR KOKLAŞA KOKLAŞA anlaşır konunun özünü bilmeden de yorum yapmak istemiyorum ama saygı çerçeveleri dışına çıkmak bizede yakışmaz değilmi :tamam:
Peki konunun özünü bilmediğiniz halde yorum yapmak istemiyorsanız neden bukadar savunma şekline girmiş insanı saygı çerçevelerinin dışına çıkartıyorsunuz? Bence biraz okuyun ve anlamaya çalışın burası internet ortamı burada insanlar ne koklaşır ne konuşur burada fikirler yazışarak paylaşılır bu sebepten polemik vazgeçilmez bir gerçektir...saygılar

değerli kuşsever dostlar ağzınızın tadını bozmamak ve yeni yetişen değerli güverccin severkardeşlerimize kötü örnek teşkil etmemek adına değerli yönetici arkadaşlarımın bu konuya el koymasını rica ediyorum.saygılar.ÖMÜR DENİZ.

SerdarBRS' Alıntı:
oynar@22' Alıntı:
oYNAR@22

yazıklar olsun yazıklar olsunki en değer verdiğimiz kutsal bidiğimiz bir yeri kendi emelleri için kullanıp kendine malzeme olsun diye kullananlara ayıptır günahtır burası aile ortamı biryer oynar kardeş burdada oranı buranı oynatma kaşıntın varsa başka yerleri kendine yer seç he bu arada sendende gelicek saygı gelmez olsun haddini bil burdakiler koyun dadeğil ama sen koyun çobanı olmuşsun koyun güdecek biri varsa oda sensin bu kafayla zaten fazlada yaşamazsın gittte sana yakışan yerde forum aç seni burda istemiyoruz nifaklara burda yer yok hoooooooooooooooooşt

SerdarBRS' Alıntı:
oynar@22' Alıntı:
oYNAR@22

Bursa oynarı ustası olunca yada bursa oynarcıları arasında bir isim yapınca bi tarafına madalyamı takacaklar! Ne demek yani bu! Yada bursa turu yaptın diye ne oldu yani adammı oldun yada Kanada'ya Amerika'ya falanmı gittin? bunu bukadar anlatıyorsun reklamını yapıyorsun?

Bırakın arkadaşlar herkes kafasına göre havlasın! Dünya dönüyor..Tepkiye tepkiyle cevap vermeyelim... Saygılar
HALT BAR yaşınızı bilmediğim için size kardeşim diye hitap edicem herhalde mahsuru yoktur çünki ben işçiyim kendime bir koltuk bulamadım ama sağ olsunlar çevremde saygı duyulan bir insanım siz belki küçük görebilirsiniz ama paranın ,mevkinin de açamıyacağı kapılar vardır .Bu konunun neden bu kadar rahatsızlık verdiğini hala çözemedim bir şahıs yüzünden TEZGAHTAR DA olduk DÜMENCİ de şimdi diyeceksiniz sözüm size değil başkasına siz alınmayın ama ben aptal veya salak değilim yazıyı yazarken lütfen dolaylı yazmayın tabi eğer kendinizi nüfuzlu ,kariyer sahibi olarak görüyorsanız kimle işiniz varsa direk ona yazın ,ve ütopya filan görmüyorum bizimki gerçek KRALLIK tır hatta bunu teyit ettirebilirsiniz
Bu konu gerçekten çok acayip bir yerlere kaydı saygı sınırları aşıldı konuyu bilende bilmeyende saldırdı bu gibi şeyler gerçekten iyi değil halbuki ortada hiç bir şey yok
Bu olay sadece TEKİN denilen arkadaşın ortalığı karıştırmasıyla oldu buyrun mesajları en başından itibaren okuyun ve ondan sonra karar verin arkadaşlar.
YÖNETİCİ VE ADMİNLERDEN RİCAM BENİM TEKİNE YAZDIĞIM YAZIYI SİLMİŞLER O YAZIYI YAYINLAMALARINI RİCA EDİYORUM .SAYGILARIMLA
ve bana tekin adres vermiş özelden (osman gazideyim diye )sarı çizmeli mehmet ağa arada bul birde siteye yazmış
BEN ÖZKAN ÇETİNKAYA ya adresi verdim diye .
SİTEDEKİ ARKADAŞLARA VE KARIYER SAHİBİ OLAMAMIŞ YANİ BENİM GİBİ İŞÇİ SINIFINI ADAM YERİNE KOYMAYAN OSMAN EFENDİYE SELAMLAR . :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

dostkeno' Alıntı:
ya kardeş üzülerek söylüyorum ben bu konudan rahatsızlık duydum duymadım değil ama bu arkadaşın ithamlarını yeni üye olan kimse kale almıycaktır daha çok gurur duyacaktır bak ailem nasılda birlik içinde diye bu emeye saygı duyacaktır o eskidendi o düşünce şimdiki gençliğimiz bilinçli sen merak etme orasını bırak o oynar bey koklasın dursun ettğii hakaretin bedelini ödesin ödesimki kim daha asil ortaya çıksın bunca insana nifak sokan birine avukatlık yapma herkez karar verecek yaşta ama bir değim var birdeli kuyuya taş atar bin akıllı çıkarmaya çalışır ama bu arkadaş yazdığı şeyin kanıtını göstersin özür dilemesinide bilir bu aile tektek
bence yazdıklarının cevaplarını yazmadan önce rüyasında görmüş uyanıncada böyle cevap vermeye kalkmış eyer kanıt göstermezse bu 8500 kişi ona cuklayacak saygılar

mülakatçı kral16' Alıntı:
Bursa oynarı ustası olunca yada bursa oynarcıları arasında bir isim yapınca bi tarafına madalyamı takacaklar! Ne demek yani bu! Yada bursa turu yaptın diye ne oldu yani adammı oldun yada Kanada'ya Amerika'ya falanmı gittin? bunu bukadar anlatıyorsun reklamını yapıyorsun?

HALT BAR yaşınızı bilmediğim için size kardeşim diye hitap edicem herhalde mahsuru yoktur çünki ben işçiyim kendime bir koltuk bulamadım ama sağ olsunlar çevremde saygı duyulan bir insanım siz belki küçük görebilirsiniz ama paranın ,mevkinin de açamıyacağı kapılar vardır .Bu konunun neden bu kadar rahatsızlık verdiğini hala çözemedim bir şahıs yüzünden TEZGAHTAR DA olduk DÜMENCİ de şimdi diyeceksiniz sözüm size değil başkasına siz alınmayın ama ben aptal veya salak değilim yazıyı yazarken lütfen dolaylı yazmayın tabi eğer kendinizi nüfuzlu ,kariyer sahibi olarak görüyorsanız kimle işiniz varsa direk ona yazın ,ve ütopya filan görmüyorum bizimki gerçek KRALLIK tır hatta bunu teyit ettirebilirsiniz
Bu konu gerçekten çok acayip bir yerlere kaydı saygı sınırları aşıldı konuyu bilende bilmeyende saldırdı bu gibi şeyler gerçekten iyi değil halbuki ortada hiç bir şey yok
Bu olay sadece TEKİN denilen arkadaşın ortalığı karıştırmasıyla oldu buyrun mesajları en başından itibaren okuyun ve ondan sonra karar verin arkadaşlar.
YÖNETİCİ VE ADMİNLERDEN RİCAM BENİM TEKİNE YAZDIĞIM YAZIYI SİLMİŞLER O YAZIYI YAYINLAMALARINI RİCA EDİYORUM .SAYGILARIMLA
ve bana tekin adres vermiş özelden (osman gazideyim diye )sarı çizmeli mehmet ağa arada bul birde siteye yazmış
BEN ÖZKAN ÇETİNKAYA ya adresi verdim diye .
SİTEDEKİ ARKADAŞLARA VE KARIYER SAHİBİ OLAMAMIŞ YANİ BENİM GİBİ İŞÇİ SINIFINI ADAM YERİNE KOYMAYAN OSMAN EFENDİYE SELAMLAR . :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:
Öncelikle insanların bilgi paylaşımına açık bu sitenin bir üyesi olarak bende böyle saçma sapan saldırı vari yazılara bir yorum getirmek istedim bu benim en doğal hakkım! Konuya biraz kafadan girdim biliyorum ama sözleriminde her türlü arkasındayım bu konuda rahat olabilirsiniz... Bu arada benim yaşım 26 sizden küçüğüm ama bu benim konuşmam yada burada yapılan yanlış ve basitçe bir şeyi eleştirmem konusunda saygı göstermem gereken kişileri bir sıraya koyacağım anlamına gelmez...Ayrıca ben bir ok attım diyelim bu hedefini bulana kadar ortada duranlarıda deler geçer yaşa söze itibara bakmaz efendim.. Hem sadece kendi üyeliğime düşen savunma ve eleştiriyi yaptım.

Ayrıca bu etüpyayı sizler kurmuşsunuz ben daha bursa oynarında yeni sayılırım 7 8 sene sonra tekrar başladım ama gördüğüm kadarıyla ve dikkat ettiğim kadarıyla bursa oynarcıları birbirlerini yiyorlar! ben buna bağlı olarak yorumlar getirdim.. Mesela Bangocular asla tartışmıyor kelebekçiler niye böyle değil yada dolapçılar???? Madem sizinkisi KRALLIK söyleyin bana BU NEBİÇİM KRALLIK!!

Ayrıca bu yorumlardan çıkan sonuç bir ütopyanın olması ve bunu bu KRALLIK takilerin kurmuş olması bence ne yani alttarafı güvercin besliyorsunuz nedir yani bu ya!!! KRALLIKMIŞ?

Kimsenin işiyle ve kişiliğiyle işim yok olmazda çünkü ben enaşağılardada bulundum en yukarılardada! ben hepsini biliyorum bu konuda kendinizi duygulandırmayın benide insanların işiyle gücüyle dalga geçiyormuşum gibi bir kalıba koymayın lütfen....Mesela örnek Sen şuanda İŞÇİSİN ama benim bir işim bile yok! yani duygu sömürüsünede gerek yok

Yani uzun lafın kısası amacımın polemik çıkarmak olmadığını burdaki arkadaşlarım anlamışlardır ama böyle iğneli ve BÜYÜK harfli konuşmalarada her türlü cevabı veririm....

Saygılarımı sunuyorum Mülakatçı KRALLLL

Bence bu cumle verilebilecek en guzel cevap...Ben araniza katılan yeni birisi olarak n kdar saygı ve sevgi cercevesi icinde, bnim gbi yeni arkadaslara tavsiyeler veren kendi bilgi ve becerilerini aktaran degerli abilerim ve arkadaslar boyle guzel bi ortami CEKEMİYORLAR...[/color]

Sayın abilerim ve sevgili kardeşlerim burda bir bütünlük,bir birlik,sevgi,saygı,dürüstlük örneği gösterdiğiniz içim.
Bizim bir aile olduğumuzu ve kimseye pabuç bırakmayacağımızı,bizim ailemizi kimsenin yıkamayacağını gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sizlerle çok mutluyum ve aranızda olmaktan gurur duyuyorum.
kuscular.org ailesinin amacını aşağıya tıklayarak hepiniz görebilirsiniz.

Amacımız İçin Lütfen Tıklayınız.

Sizleri ayakta alkışlıyorum.
:oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley:

arkadasım herhal kıskanmıyor kesın baska sıtede bır yonetıcıdır sayın arkadasımn bız kımsye ne saygısızlı nede baska sıetede saygısızlık edyoruz eger kımınle bır sorunun varsa gızlı saklı bır seyımız yok alırsın msn adresını adam gıbı konusursun sıtede boyle bır konu acmasın bu sıetede herkes bırbırıne saygılıdır ılk defa sızın gıbı bır ınsanla karsılasıyoruz allaha sukurler olsun alnımız aktır kımsedende korkumuz yoktur sonuna kadar burdayız bızı çekemeyenler elbet olabılır bu bızı yıpratmaz daha cok taklıt edılen hale getırir ve daha buyuk ve daha iyi sevıyelere taşir bizi sizden istegımiz yaşiniza hürmet özür bekliyoruz aksı taktırde yonetıcımız hüseyın abıden engellenmezı rica ederim

saygılar

selam değerli dostlarım..konu kuş değildir bu konu sadece yazılan hakaret dolu bir mesaja verilen tepkidir..bu konu şurdan geldi burdan geldi demek yanlış olur ..başlı başına hakarete tepkidir..o sebep ile konuyu başka yerlre çekip mesleği ön plana çıkartıp olaya cinayet süsü vermenin yada demogoji yapmanın anlamı yoktur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri