''BÖYLE DEVAM EDERSENİZ ,BİR GÜN SADECE KENDİ KENDİNİZE MSJ YAZARSINIZ''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oynar@22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babam iyiki bu yazıyı görmedi kuş beslemeyi bırakırdı.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Sayın abilerim ve sevgili kardeşlerim burda bir bütünlük,bir birlik,sevgi,saygı,dürüstlük örneği gösterdiğiniz içim.
Bizim bir aile olduğumuzu ve kimseye pabuç bırakmayacağımızı,bizim ailemizi kimsenin yıkamayacağını gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sizlerle çok mutluyum ve aranızda olmaktan gurur duyuyorum.
kuscular.org ailesinin amacını aşağıya tıklayarak hepiniz görebilirsiniz.

Amacımız İçin Lütfen Tıklayınız.

Sizleri ayakta alkışlıyorum.
:oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley:
ömer bey merhaba sizin çok ince kibar beyefendi biri olduğunuzu bilmeyenmi varki ailemizin nasıl aile olduğuda belli burada yazılan yorumların ne yazdığıda belli yanlız dün akşam birisi isim vermeyeceğim yorum yapmam yanlış olur canımı sıktı o kişiye abi diye avukatlık yapan kişiyide kınıyorum güya medeniyetten bahsedip yeni katılan üyelere küçük düşüceğimizi bahsediyor biz herzaman birlik beraberlik içindede olacağız teşekküre gerek yok bende üzerimize düşen göreve hazırım sonu ne olursa olsun sizlere serdar beyede hüseyin beyede uzanan dil ve eller :oley: kırılsın bizlerde sizle birçok arkadaşım gibi sizin aranızda mutluyuz onurluyuz hep böyle olun sizlerle gurur duyuyoruz vede sizi çok ama çooooooooooooooooooooooooooook seviyoruz herşey gönlünüzce olsun saygılarımla

:oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :tamam:

Arkadaşlar bence konu çok uzadı yani bu arkadaşımız saldırı ve hakaret mesajı attı ve karşılığında bazı eleştiriler ve hatta bazı hakaretlerle cevap aldı...ama ne yazıkki ben bu hakareti yapan kişilerden biriyle bilmeden başka bir sitede tanışmışım yani gayet normal ama bu kişi beni ona düşmanca bir davranış içerisine girdim sanarak bana çeşitli ve garip , savunma ve tehdit mesajları yapmıştır ve bu tarz tartışmalar kavgalar gürültüler benim insanlığıma uymadığı için o kişinin beni yanlış anladığını burada belirtiyor ve kendisinden özür diliyorum amacım ona veya bir başkasına düşmanlık yapmak yada olayı bir kavgaya çevirmek olmadığından bu yazıyı yazdım yazdıklarımında herzaman arkasındayım ve kimsenin tarafında değilim lütfen buda bilinsin!....bence bu konu kapatılsın yönetime rica ediyorum ve saygılarımı sunuyorum Osman Uğur KORKMAZ

Osman bey ben anlayamadım hayırdır bu yaptıkları yetmemiş gibi birde tehdit,küfür,saldırımı başladı.
Bunlar haddini baya bir aşmaya başladı.
Neden özür diliyorsunuz ki onu anlayamadım.Siz birşey yapmadınız yanlış olan bildiğim kadarı ile?

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Osman bey ben anlayamadım hayırdır bu yaptıkları yetmemiş gibi birde tehdit,küfür,saldırımı başladı.
Bunlar haddini baya bir aşmaya başladı.
Neden özür diliyorsunuz ki onu anlayamadım.Siz birşey yapmadınız yanlış olan bildiğim kadarı ile?
BEn konuya biraz kafadan daldım yani eleştiri açısından... ama konuya beni dahil ettiler hani neden bilmeden yazıyorsun hesabı ama ben sadece ÜYELİĞME DÜŞEN SAVUNMA VE ELEŞTRİ HAKKIMI KULLANDIM ama yanlış anlaşıldım yani bu şahıslardan biriyle kusculardernegi.com da bilmeden insan gibi tanıştım hatta bu yazıları yazdığım zaman sanki hani o şahısla bilerek tanışıyormuşum gibi oldu biraz yani iki arada bir derede kaldım... ama ben saygısızlık etmedim insan gibi konuştum ve vedalaştım tabi o taraf biraz bunu bana tehdit olarak kullandı yani hem bana hakaret eleştiri yapıyorsun hemde gelip benle tanışıp benden kuş almak istiyorsun yani bi nevi mayına bastım...ama olsun boşverelim
Yani bende yanlış anlaşılmak istemedim arkadaştan özür diliyorum yani biraz tuhaf bir durum söz konusu oldu ama neyse boşverelim...

Ama hala özür diliyorsunuz bence özür dilenecek bir durum yok siz tanıyamamışsınız ki onları bilinçli ağız aramaya gitmemişsiniz.
Burada bu konuya yorum yapmak konuya kafalama dalmak falan olmuyor sonuçta bu adam hepimize hakaret etti bunların içinde sizde vardınız.
Bu forumda herkesin heryere yorum yapma özgürlüğü vardır.
Buraya yorum yapmanız en doğal hakkınız.
Bende yorum yatım gelsinler beni bulsunlar beni tehdit etsinler.
Bu ne bboyle, bunlar fazla oldu ,nasıl sen bizim üyemizi tehdit edersin,hakaret edersin kimsin sen ya. :asla:

bence mesele daha ıyı anlasıldı...burda yapamadıklarını tehdıt le yapmaya calısıyolar..onları hıc kımse elestırmesın ve hep sak saklasınlar.onlarında dumenı yurusun..aynı seylerı gecmıstede yaptılar ve ınsanları doldurarak fıtneyelerek bıyerlerde kavga cıkarttılar ve kendı sıtelerınde bunu bır ovunc kaynagı gıbıde yazdılar..sımdıde kendılerını bır ortama sankı zorla kabul ettırme gırısımı ve tepkı alıncada basladılar cırkınlesmeye ve tehdıde....osman kardesımızede yapılan budur..onların lehıne yazmayınca hemen dusman ılan ettıler ve kardesımızı tehdıtle yıldırmıslar...mesele bu kadar acık bence...

haltbar' Alıntı:
Arkadaşlar bence konu çok uzadı yani bu arkadaşımız saldırı ve hakaret mesajı attı ve karşılığında bazı eleştiriler ve hatta bazı hakaretlerle cevap aldı...ama ne yazıkki ben bu hakareti yapan kişilerden biriyle bilmeden başka bir sitede tanışmışım yani gayet normal ama bu kişi beni ona düşmanca bir davranış içerisine girdim sanarak bana çeşitli ve garip , savunma ve tehdit mesajları yapmıştır ve bu tarz tartışmalar kavgalar gürültüler benim insanlığıma uymadığı için o kişinin beni yanlış anladığını burada belirtiyor ve kendisinden özür diliyorum amacım ona veya bir başkasına düşmanlık yapmak yada olayı bir kavgaya çevirmek olmadığından bu yazıyı yazdım yazdıklarımında herzaman arkasındayım ve kimsenin tarafında değilim lütfen buda bilinsin!....bence bu konu kapatılsın yönetime rica ediyorum ve saygılarımı sunuyorum Osman Uğur KORKMAZ

Yaparlar kardeşim uzak durmak lazım özel konuşmalarını da başkalarına atarlar bak böle böle dedi derler sen dedim dersin arkasın da dursan da utanmazlar!hala bunları sağ sola gönderirler bunlar bu tipte karakterde insanlar.Ben adamın biriyle özel de çirkin konuşmalar yaptım ''sebebim vardı''adam tutmuş bunları dağıtmış çıık işin içinden çıkabilirsen sorunca neden böle dedi peki diyede bin bir tane masal anlatırlar aman kardeşim uzak dur aman.Allah korusun bunlar adamı katil de eder başını olmadık yere belaya da verir bunalr bizim dünyamızın insanları değil buna emin oldun.Benden uzak Allaha yakın olsunlar inşallah.

Uzak durmak gerekli arkadaşlar!Konu da zaten iyice uzadı yönetimden konunun arşive taşınmasını rica ediyorum yeterince herkes bu olumsuzluğu ve birlik ve beraberliğin nasıl olduğunu gördü sanırım.

benim anlamadigim okadar cok konu kitleniyor bos yazmalar konu saptirildi diye veya polemik oluyor diye ama bu konu nedense sayfalar olmus gunlere baglanmis gidiyor sasirdim dogrusu...

maalesef konu ne olursa olsun burada kimsenin kimseyi üzme hakkı yoktur.kimsede kimseden üstün değildir.her ne olmuş ise konu daha fazla eleştiri ve kaba sözlere maruz kalmaması için ilgili bölüm yöneticisi veya adminin en acil tarafından konuyu kitlemesini özenle rica ediyoruz.arada her ne geçmiş ise msn yada özel msj ile sorununuzu halledin her kim ve kimlerseniz.ortak kullanım alanında diğer üyelerinde bu güzel forumda kafasını karıştırmayın.
yaa bizler paylaşım ve ardından tatlı yorumlar bekliyoruz.
lütfen örnek olacak davranışlarda bulunun.
her şeyden önce kalp kırmayın ve her nerde ve nerede yaşıyor iseniz kardeş gibi olun ve barışın.olgunluğunuzu gösterin.
Ağalık almakla değil vermekle olur.
biri alttan alacak yada hatalı bile olsa büyüklük gösterecekki erdemlik ortaya dökülsün ve konu tatlıya bağlansın.
zaten sizlerede bu yakışır.

bence böyle üstü kapalı konuşup burada bulunan bütün üyelere saygısızlık yapacağınıza kiminle probleminiz varsa onunla aranızda çözmenizi tavsiye ederim burada güzel bir arkadaşlık ortamı kurulmuşken ortalığı karıştırmanın hiç gereği yok hele hele insanın dini duygularıyla oynamanın hiç gereği yok saygılarımla

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
Uzak durmak gerekli arkadaşlar!Konu da zaten iyice uzadı yönetimden konunun arşive taşınmasını rica ediyorum yeterince herkes bu olumsuzluğu ve birlik ve beraberliğin nasıl olduğunu gördü sanırım.
Bende buna katılıyorum ve teşekkür ediyorum saygılarımla

Konunun arşive taşınmasını gerektirecek her hangi bir durum yok. Önüne gelen buraya gelipte buradaki hiçbir üyeye veya yetkiliye ağzına geleni söyleyemez. Aklını alırım onların hepsinin. Ne bu çocuk oyuncağımıda gelip ağzınıza geleni söyledikten sonra çekip gidiyorsunuz.
Beni bulun. Ben açık adresi verdim o gökkayrak denen yalaka ruh hastasına.
Açık adres: Kadiler Mahallesi doğanköy/MUĞLA 48100 Hüseyin BAŞOĞLAN
Telno: 05438862629

Beni bulmazlarsa emin olun o gaziosmanpaşayıda dar getireceğim bu vatandaşa. Ben onu bulurum.
Bütün üyelerdende şahsım adına özür dilerim konu bu hallere geldiği için. Ama zaten onların buraya gelmelerindeki amaç paylaşım değil üçkağıtçılık yapmaktı. Bizde oyunlarınız bozunca dolayısıyla kötü olduk. Kurunun yanında yaşta yandı.
Konu Kilitlenmiş üç gün içerisindede çöp olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri