Müezzin
Üye
- Ad Soyad
- Süleyman AK
- Meslek
- Emekli,hafız,hacı(vefat etti)
- İlgi Alanı
- Kediler
Babam iyiki bu yazıyı görmedi kuş beslemeyi bırakırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ömer bey merhaba sizin çok ince kibar beyefendi biri olduğunuzu bilmeyenmi varki ailemizin nasıl aile olduğuda belli burada yazılan yorumların ne yazdığıda belli yanlız dün akşam birisi isim vermeyeceğim yorum yapmam yanlış olur canımı sıktı o kişiye abi diye avukatlık yapan kişiyide kınıyorum güya medeniyetten bahsedip yeni katılan üyelere küçük düşüceğimizi bahsediyor biz herzaman birlik beraberlik içindede olacağız teşekküre gerek yok bende üzerimize düşen göreve hazırım sonu ne olursa olsun sizlere serdar beyede hüseyin beyede uzanan dil ve eller ley: kırılsın bizlerde sizle birçok arkadaşım gibi sizin aranızda mutluyuz onurluyuz hep böyle olun sizlerle gurur duyuyoruz vede sizi çok ama çooooooooooooooooooooooooooook seviyoruz herşey gönlünüzce olsun saygılarımlaÖmer ÖZKURT' Alıntı:Sayın abilerim ve sevgili kardeşlerim burda bir bütünlük,bir birlik,sevgi,saygı,dürüstlük örneği gösterdiğiniz içim.
Bizim bir aile olduğumuzu ve kimseye pabuç bırakmayacağımızı,bizim ailemizi kimsenin yıkamayacağını gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sizlerle çok mutluyum ve aranızda olmaktan gurur duyuyorum.
kuscular.org ailesinin amacını aşağıya tıklayarak hepiniz görebilirsiniz.
Amacımız İçin Lütfen Tıklayınız.
Sizleri ayakta alkışlıyorum.
ley: ley: ley: ley: ley: ley: ley: ley: ley: ley: ley: ley: ley: ley:
BEn konuya biraz kafadan daldım yani eleştiri açısından... ama konuya beni dahil ettiler hani neden bilmeden yazıyorsun hesabı ama ben sadece ÜYELİĞME DÜŞEN SAVUNMA VE ELEŞTRİ HAKKIMI KULLANDIM ama yanlış anlaşıldım yani bu şahıslardan biriyle kusculardernegi.com da bilmeden insan gibi tanıştım hatta bu yazıları yazdığım zaman sanki hani o şahısla bilerek tanışıyormuşum gibi oldu biraz yani iki arada bir derede kaldım... ama ben saygısızlık etmedim insan gibi konuştum ve vedalaştım tabi o taraf biraz bunu bana tehdit olarak kullandı yani hem bana hakaret eleştiri yapıyorsun hemde gelip benle tanışıp benden kuş almak istiyorsun yani bi nevi mayına bastım...ama olsun boşverelimÖmer ÖZKURT' Alıntı:Osman bey ben anlayamadım hayırdır bu yaptıkları yetmemiş gibi birde tehdit,küfür,saldırımı başladı.
Bunlar haddini baya bir aşmaya başladı.
Neden özür diliyorsunuz ki onu anlayamadım.Siz birşey yapmadınız yanlış olan bildiğim kadarı ile?
haltbar' Alıntı:Arkadaşlar bence konu çok uzadı yani bu arkadaşımız saldırı ve hakaret mesajı attı ve karşılığında bazı eleştiriler ve hatta bazı hakaretlerle cevap aldı...ama ne yazıkki ben bu hakareti yapan kişilerden biriyle bilmeden başka bir sitede tanışmışım yani gayet normal ama bu kişi beni ona düşmanca bir davranış içerisine girdim sanarak bana çeşitli ve garip , savunma ve tehdit mesajları yapmıştır ve bu tarz tartışmalar kavgalar gürültüler benim insanlığıma uymadığı için o kişinin beni yanlış anladığını burada belirtiyor ve kendisinden özür diliyorum amacım ona veya bir başkasına düşmanlık yapmak yada olayı bir kavgaya çevirmek olmadığından bu yazıyı yazdım yazdıklarımında herzaman arkasındayım ve kimsenin tarafında değilim lütfen buda bilinsin!....bence bu konu kapatılsın yönetime rica ediyorum ve saygılarımı sunuyorum Osman Uğur KORKMAZ
Bende buna katılıyorum ve teşekkür ediyorum saygılarımlaH.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:Uzak durmak gerekli arkadaşlar!Konu da zaten iyice uzadı yönetimden konunun arşive taşınmasını rica ediyorum yeterince herkes bu olumsuzluğu ve birlik ve beraberliğin nasıl olduğunu gördü sanırım.