Bu Kelebekmi ? Yeni resimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdalmagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu :)

Arkadaşlar bugun kumese cıktım resmimdeki kusum yerdeydi sonra tuneğine cıktı ve tuneğinin üstünde donerek bir kaç kere öttü.Kafam karıstı acaba dişilerde otermi yoksa bu erkekmidir.

kızgın dişilerde öter erkeklerde bunu ben fazla bilmem ama en iyisi abilerimiz yardımcı olsun erdal kardeşim :))

bence bu kuş mardin yani taklacı sayayla alakası yok sayanın gagası biraz daha uzun olur ve o kuş dişidir benim fikrim bu

Ya emin olmadığınız bir şeyi yazmayın lütfen ya.Şimdi bu sayamı mardinmi yine tereddüte düştüm. :?

Sewgili Arkadasim Erdal Saruhan simdi sana burdan yardimci olmaya calisacagim,
Mademki emin degilsin o zaman,
Kusu eline al Kuyruklarinin ciktigi yerlerden tuylerini elinin arkasiyla hafifce kaldir, derisinin uzerinde eger insanda sivilceye benzer sekilde bir Kuyruk ustu yağ bezesi YOK ise kusun sayadir emin olabilirsin fakat var ise o zaman taklaci olabilir, sen bunu bir dene bize sonucu bildir. Resimden yorum yapmak cesitli gorus ayriliklarina yol aciyor,
Tesekkurler.

Re: Bu Kelebekmi ?

tearfulchild' Alıntı:
Kuyruk yapısına bakarak anlıyabilirsin sayaların kuyrukları biraz daha uzundur, Bel ustu olayina bakarak kesin sonuca varmis olursunuz egerki kusunuzda Bel ustu ( Kuyruk ustu Yağ Bezesi ) Bulunmuyorsa ewt kusunuz saya'dir, Bel üstülü saya olmaz, eğer zaten bel ustu yoksa kuyruk telek sayısı 12 den fazladır.. (Genel Olarak)
Daha yakından bir fotograf alabilseydik size daha ayrintili bir sekilde yardimci olabilirdik..
serdar kardeşim kelebek ırkının kuyruk teleği 14 vede çatı şekilli olur senin yorumunda okumuştum saygılar

Konunun Cevabi verilmis oldugundan tarfimdan Geri donusume yollanmistir bilgilerinize..

Geri