bu sezon görev yapacak elemanlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan filo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Maşşallah Ahmet kardeşim çok güzel yavrular almışsın.

Allah kazasız belasız uçurup seyretmek nasip etsin inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

ÇOK TEŞK EDERİM..

DAVUT SEN BAŞKA SAYFALARDA GÜLMEYE DEVAM ET..

SANA ZATEN KIL OLUYORUM SENİNDE BENİ SEVMEDİĞİN BARİZ VE AÇIK SAYFAMA YORUM YAZMA..

tabi neden olmasın kıl adam ama once sen baska sitelerde adımı .... ağzına alarak yorum yapmazsan bende sana bulasmam.terbiyesizlik edip diğer sitede hakemlik yapma gereği hissetmene gerek yoktu.sana fikrini soran olmamıstı.kendin kasındın.kıl olduğun belli sacın sakalın karısmıs birbirine :D AHMET benimle polemiğe girmemeni oneririm.buda son olsun.

FORMULA 1' Alıntı:
tabi neden olmasın kıl adam ama once sen baska sitelerde adımı .... ağzına alarak yorum yapmazsan bende sana bulasmam.terbiyesizlik edip diğer sitede hakemlik yapma gereği hissetmene gerek yoktu.sana fikrini soran olmamıstı.kendin kasındın.kıl olduğun belli sacın sakalın karısmıs birbirine :D AHMET benimle polemiğe girmemeni oneririm.buda son olsun.

SEN NE KARAKTERSİZ BİR ADAMSIN, SEN NE ÇEŞİT SİN KARDEŞİM BEN SENİ ÇÖZEMEDİM.. BAŞKA SİTEDEN BAHSEDİYORSUN SENİ ZATEN TANIYAN TANIYOR NASIL KIVRAK BİR YAPIYA SAHİP OLDUĞUNU BİLİYOR.. ADAM SANA GIG DEMEDİ YANLIŞTA BİŞEY SÖYLEMEDİ YÖNETİCİ VASFINDA OLDUĞUN İÇİN SEN ADAMI AŞAĞILADIN AZARLADIN BENDE SANA MÜDAHALE ETTİM HAKEMLİK BU İSE EVET HAKEMLİK YAPTIM.. DEFALARCA BU SİTEDEN KOVULDUN NE LAFTAN ANLAMAZ ADAMSIN YAV.. YAZMA KARDEŞİM YAZMA.. YAŞINA HÜRMETEN DAHA FAZLA BİRŞEY YAZMAK İSTEMİYORUM..

yazdıklarını aynen sana iade ediyorum.neredeyse 1 seneyi askın bir zamandır birbirimize bulasmıyorduk ama sen beni diğer sitede bir sekilde bulup yine bulastın. o sahısla aramda olan seylerin mahiyetini bilemezsin.ki konuya vakıf olmadan orada geveleyip durmuş sığlık yapmıssın.adımı haddin olmayarak ağzına almıssın.sanane kardesim.sen internet sitelerinin birbirlerine haksızlık yapan kisilerini mi takip etmekle mükellefsinki benimle o sahıs arasına giriyorsun.evveliyatı ile ilgili haklı yada haksız olup olmadığımı bilmediğin bir meseleye yeni gelinin birşeye atlaması misali niye atlıyorsun.sanane.ben orada yöneticilik yapıyorsam var bildiğim.sanane.sanane.demekki senin benle sahsi meselen var ve uzun zaman olmasına rağmen bulasma gereği hissetmissin.YAZARIM NE YAPACAN.HADDİMİ Mİ BİLDİRECEN.SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN.ORAYA MESLEK KISMINA MARABA YAZMANDAN BELLİ SEVİYEN.ASIL SEN BİR DAHA YAZMA BENİMLE İLGİLİ SAĞDA SOLDA.YAZMAKİ GELİP SANA BULASMAYAYIM.BİLGİSAYAR GERİSİNDEN ATIP TUTAN SENİN GİBİ LERİNİ COK GÖRDÜM BEN.BİLGİSAYAR DELİKANLILIĞI YAPMA BANA.

O KARAKTERSİZ LAFINI SANA YAPISTIRIRIM.KARAKTER SAHİBİ OLURSUN BOYLECE

COK ZIRLASMAK HIRLASMAK İSTİYOSAN MUHARREM ABİDEN AL TELİMİ Bİ TEL AC BAKALIM

DAVUT KARDESİM AHMET KARDESİM KONUNUZ NEDİR NEDEGİLDİR BU DENLİ BİRBİRİNİZE KARSI KIRICI OLABİLİYORSUNUZ BİLEMİYORUM AMA HER İKİNİZEDE YAKISANI MESELELERİNİZİ ÖZELİNİZDEN HALLETMENİZ YADA UZATMAMANIZ DEVAMI HALİNDE KONUYU GECİCİ OLARAK KİLİTLEYECEGİM BİR SEKİLDE BİRBİRİMİZLE İYİ GECİNEBİLMEYİ ÖGRENMELİYİZ GENÇLERE YENİ YETİŞENLERE ÖRNEK OLMALIYIZ //YAZIN ÖZELDEN BİRBİRİNİZE TELİNİZİ KONUSUN İNSANLAR KONUSA KONUSA MİSALİ NEDİR PAYLASILAMAYAN SU ÖLÜMLÜ DÜNYADA

SAYGILAR

sınırı geçti bende hududu geçtim abi kusura bakma.benimle sorunu olan pc arkasına sığınıp hırlamayı kessin.açık olsun karsısına çıkmazsam orospu çocuğuyum.o zaman görürüm o her kimse.sen o kadar zaman sonra bağları koparmısım gelmissin bana satasmıssın tabiki gelir uğrasırım senle.neyse senden özür dilerim abi.ben diyecemi dedim.ama bir daha bu sahıs gelir bana bulasırsa o zaman ağzımı fena bozarım isin nereye varacağını da umursamam.diyeceğimi dedim hakaret olmadıkca buraya daha yazmam istediğin gibi.

KUNU BİR SÜRE ORTAM SAKİNLESENE KADAR

KİLİTLİ

YA SABIRRR... Bu nedir arkadaş.
Bu siteyi siz er meydanı - ring falan mı sanıyorsunuz. Nerde kimin sitesinde sorun yaşadınız ise sorunu orada çözeceksiniz. Bizimde bi sabrımız var onuda taşırmayın.
Kısa ve öz yazıyorum bu konu veya başka konu her ikinizde nerde kiminle ne şekilde sorun yaşadıysanız orada çözün sorununuzu.
KUSCULAR.ORG sitesini buna alet etmeye gerek yok edemezsiniz dee....
Gidin sorun yaşadığınız KuscularTr (içerik hırsızları) sitesinde devam edin.

Konudaki gereksiz mesajları temizledim konu gidişatını bozan her kim olursa kesinlikle silinecektir.

Selamun Aleyküm
Ahmet kardeş bu sezon işbaşı yapacak yavruların hem güzel,hem de çok sağlıklılar ALLAH CC kazasız belasız bir şekilde uçurup oynatmayı nasib etsin.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Ahmet kardeş bu sezon işbaşı yapacak yavruların hem güzel,hem de çok sağlıklılar ALLAH CC kazasız belasız bir şekilde uçurup oynatmayı nasib etsin.Selamlar
Teşk ederim sağol mustafa abi..

maşşallah yavrular patlamaya hazır füze gibi duruyorlar Allah agız tadıyla ucurmak nasip etsin inşallah

mermerci-vedat' Alıntı:
maşşallah yavrular patlamaya hazır füze gibi duruyorlar Allah agız tadıyla ucurmak nasip etsin inşallah

sağol vedat kardeşim.. iyi dileklerin için bi mukabil..

ahmet bey çok güzel kuşlarınız var. özelliklede ilk sayfadaki 15. resimdeki mavi erkeğiniz çok hoşuma gitti... güle güle besleyin

thumbler_34' Alıntı:
ahmet bey çok güzel kuşlarınız var. özelliklede ilk sayfadaki 15. resimdeki mavi erkeğiniz çok hoşuma gitti... güle güle besleyin

teşk ederim feyzullah bey.. bu sezon kupaya uçuracağım yavrulardan bir tanesi de o.. esen kalın..

maşallah güzel kuşlar

burdaki yavruları örnek göstererek şunu söylemek istiyorum

yok kuşum uçmuyor hastalandı büzüştü yumurtlamadı çatıya kondu falan filan bir sürü laf kalabalığı

bakın ahmet beyin kuşlarına bu zamanda bu kadar sağlıklı yavru yarın birgün bu kuşlar uçtuğunda göğü deler

kuşlardan hizmet bekliyorsak eğer onlara gereken bakımı layıkıyla sağlayalım ki onlarda bize karşılığını havada versinler

öyle yılda bi sefer kümes temizlemekle önlerine bi avuç yem dökmekle suluğa ağzına kadar su doldurup bitesiye kadar içmelerini beklemekle canın sıkıldığında kapılarını açıp hadi uçun demekle bu kuşçuluk olmaz v s. v.s. daha bunlara eklenecek pek çok faktör varda benden bu kadar

SİVRİHİSARLI' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar

burdaki yavruları örnek göstererek şunu söylemek istiyorum

yok kuşum uçmuyor hastalandı büzüştü yumurtlamadı çatıya kondu falan filan bir sürü laf kalabalığı

bakın ahmet beyin kuşlarına bu zamanda bu kadar sağlıklı yavru yarın birgün bu kuşlar uçtuğunda göğü deler

kuşlardan hizmet bekliyorsak eğer onlara gereken bakımı layıkıyla sağlayalım ki onlarda bize karşılığını havada versinler

öyle yılda bi sefer kümes temizlemekle önlerine bi avuç yem dökmekle suluğa ağzına kadar su doldurup bitesiye kadar içmelerini beklemekle canın sıkıldığında kapılarını açıp hadi uçun demekle bu kuşçuluk olmaz v s. v.s. daha bunlara eklenecek pek çok faktör varda benden bu kadar

evet dediğiniz gibi kuşun performansında yem tercihi, kür, aşı vs.. gibi etkenler ön plandadır.. kuru ekmek yiyen koşucuya hadi koş deyin bakalım ne kadar koşabilir? size katılıyorum bir şeyler vereceksin ki, alabilesin..

Maşallah allah nazardan saklasın agız tadıyla ucursunuz hepsini inşallah kardeşim... :slm:

kırıkkale' Alıntı:
Maşallah allah nazardan saklasın agız tadıyla ucursunuz hepsini inşallah kardeşim... :slm:

teşk ederim.. esen kalın..

ahmet kardeşim kümesinde istikrar var düzenli bir kuşçusun sende her zaman uçun vazive yapan kuş olur.tertibini sevdim baktığın zaman hepsi bir gibi kolay gelsin allah utandırmasın.

cevdet özbayer' Alıntı:
MaşaAllah resmen altıncı filo.
urfalı' Alıntı:
ahmet kardeşim kümesinde istikrar var düzenli bir kuşçusun sende her zaman uçun vazive yapan kuş olur.tertibini sevdim baktığın zaman hepsi bir gibi kolay gelsin allah utandırmasın.

Teşekkürler birşeyler yapmaya çalışıyorum.. olur İnşallah..

ahmet abi illaki hepsinin ayrı ayrı güzellikleri ve özellikleri vardır
Ama sen bu kadar yavruyu bi sezonda nasıl ucurcan hangi birine zaman ayırcan tüye girdimi hepsi girecek çıktımı hepsi cıkacak...merakımdan soruyorum Saygılar :)

mermerci-vedat' Alıntı:
ahmet abi illaki hepsinin ayrı ayrı güzellikleri ve özellikleri vardır
Ama sen bu kadar yavruyu bi sezonda nasıl ucurcan hangi birine zaman ayırcan tüye girdimi hepsi girecek çıktımı hepsi cıkacak...merakımdan soruyorum Saygılar :)

bu sezon bahçeye 25 ye yakın yavru indireceğim.. aralarından uçan, uçamayan, kaçan, şahine yem olan, ölen ve hatta takla atmayan bile çıkacak.. 20-25 kuştan belkide 3 5 tane kuş çıkacak :) onlara ağırlık vereceğiz.. kışın yavruya ağırlık verdiğim için çoğu zaten kış yavrusu tüyde problem yaşamam.. kışın yavru alıp yazın uçuruyorum..

MAŞAALLAH GÜZEL YAVRULAR...

ARKADAŞLAR AYRICA KUŞLAR SATILIK DEĞİLDİR..

Geri