bu yavru kuşun cinsini bilen varmı?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asiay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

asiay

Üye
Katılım
2 Eyl 2011
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aslı Evgin
Meslek
ev hanımı
İlgi Alanı
mrblar aranıza yeni katıldım.
dün sabah sokakta bir gürültü kopuyordu, bu kuçuk kuş bir karganın ayaklarında çırnıyordu bir kaç kez elinden kaçırınca uçöamadığını farkettim, balkondan gördüğüm gibi aşağıya inerden annemde bir kedinin başka bir bahçeden koştura koştura geldiğini görmüş, ben gittiğimde kuşu kanadından tutmuş götürmeye çalışıyordu neyse onun ağzından almayı başardım.. çok korkmuş ve çok yorulmuştu kalbi çok hızlı çarpıyordu, sonra onu biraz doyurmaya çalıştım ama ne vereceğimide bilemedim bebek mamasını hazırladım ve şırıngayla ağzına verdim oda bir güzel yedi ve doyduda sanırım gece ben uyumadan önce tekrar yedirmeye çalıştım ama yemedi sanırım aç değildi sabah yine aynı şekilde doyurdum karnını... şimdi kafesin içinde balkonda oturuyor :)
54acgh.jpg

294o45e.jpg

5tym9t.jpg

çok korktuğu için bu kadar yakından çekebildim aranızda nasıl bir kuş olduğunu bilen vardır umarım sizce bu kuş ne olabilir???
 
Kuş Serçe
 
Dostum bu kuş serçe değil kesinlikle.Bu kuş karatavukgillerden ardıç kuşu diye bilinir bizim buralarda bosça diye hitap edilir ormanlık alanlarda yaşarlar kışın kar yağdıgı zaman ormanda yem bulamadıgından şehir merkezlerinde görmek mümkündür..Kuş oldukça yabani oldugundan sen istediğini yap sana yaklaşmaz..Şu an onlar 2. yavrularını çıkarıyolar muhtemelen bu kuşta 2. yavru iyileştirebilirsen sal gitsn derim alışmaz asla.saygılarımla
 
[No message]
 

Ekli dosyalar

  • bosça.webp
    bosça.webp
    17.5 KB · Görüntüleme: 1,230
Geri
Üst