BULENT ARDIC TEL KUYRUKLARI NL haarlem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rüzgar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
mehmet bey maşallah tel kuyruklar gözdolduruyor. oyunları nasıl, uçruyuormusunuz,?
ve özellikle tek tip baktığınız için tebrik ederim, şunu bende yapabilsem, profesyonellik yolunda bir adım daha atmış olacam ama yapamıyorum, sizi tebrik ederim...

sLm Mehmet abi kuşlarının maşallahı var.Bu tel kuyruklara uzun zamandır ilgim var bunlarıda görünce iyice ilgim arttı.Kostüm olarak harikalar.Bunları ucuruyormusunuz acaba.Yoksa sadece damzılık amaçlı mı besliyorsunuz??

SAYGILAR....

...................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:...................

tertemiz kuşlar, maşallahtan başka diyecek bir şey yok bence.
dostlukla...

Selamlar Mehmet bey kuşlarınızın maşallahı var,gerçekten çok güzeller.Bende bu ırkı besleyen kardeşiniz olarak bol yavrulu sezonlar diliyorum.Gerçi siz daha şimdiden yavruları almaya başlamışsınız ya..! Hoşçakalın..

Selam Mehmet bey;
Telkuyruklar güzel maşallah, boy desen boy , kostümler güzel, paylaşım için teşekkürler.Bülent beyede ayrıyetten teşekkür ederiz, kuşlarını bizimle paylaştığı için.

maşallah tel kuyruk dediğin böyle olucak işte cok sağlıklı ve bakımlılar allah nazarlardan korusun hepsini

saygılarımla

Allah c.c. nazarlardan saklasın telkuyrukta aranan tüm kostüm özellikleri bu kuşlarda mevcut.Eminim oyunlarıda güzeldir.Bol yavrulu,sağlıklı bir sezon dileğiyle.Saygılar...

Değerli arkadaşım mehmet bey telkuyruklara karşı olan sevginiz belli oluyor.kuşların bakımından herhalde tek renk besliyorsunuz.dönüşleri hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.SAYGILAR

slm arkadaslar
herkeze iyi dilekleri icin ayri tesekkur ederim
bu kuslar bana ayit degildir cok degirli bir arkadasim bulenttin kuslaridir
bu kuslarin resimlerini bizlerle paylasdigi icinde bende tesekkur ederim
arkadaslar kuslar resimde goruldugu gibi ve oyunlari mukemmeldir arkadasimiza basarilarinin devamini dilerim
SEVGILER
SAYGILAR

Geri