BULENT ARDIC TEL KUYRUKLARI NL haarlem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rüzgar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Maaşallah , Kelebekte Tel kuyruğu tek geçerim, hem kostüm hemde performans olarak süper kuşlar, sehibini kutlarım...

maaşallah kuşlarınız ve kümesini çok temiz ve güzel.Ama bi tane kafa kuyruk var isterseniz onu da çıkarın ardan daha iyi olur...

kardeşim kuşların on numara maŞALLAH dıyorum başka soylenecek bişey yok a.e.o saygılar

..........f_O__T______E___K_____S_____s_s

maşallahı kuşlarının çok temizler bende bunlardan besliyorum ..güzel soylardır......

Maşallah tel kuyruklar çok güzel görünüyorlar aynı kalem olmaları performanslarının tatmin edici düzeyde olduğunu gösterir ki soy çoğaltılmış tebrikler..Mükemmelden kasıt nedir?onu biraz açarmısınız?son olarak paylaşım için teşekkürler...

slm ben bulent ARDIC

butun guvercin sever arkadaslara iyi dileklerden dolayi tesekkur ederim hollandanin haarlem sehrinde yasamakdayim

bu zamana kadar degisik irk guvercinler besledim bursa takla birminghamroller posta donek en son kelebek kusunda

karar kildim gercekten butun arkadaslara tavsiye ederim bazi arkadaslar merak edip sormus neden tek renk kus

besliyorsunuz 2 sene oncesine kadar karisik renklerde kelebeklerim vardi soy takibi iyi olmuyor

ve kuslarin islahi acisindan ilerleme kaydetmek mumkun degil hem kuslari tanima ve tek renk kus olunca

daha cabuk yol aliyorum tel kuyruklarimin hepsi istanbul gaziosmanpasadan gelme kuslardir

kostum ve oyun olarak kelebekte istedigim her seyi alabiliyorum tel kuyruk besliyenler bilir cok cesitli oyun

gosteriyorlar bu beni cok mutlu ediyo kus kendisinden biktirmiyo bu kuslarla tanismamda buyuk emegi olan

arkadasim mehmet guclu,ye sizin huzurunuzda tesekkur ederim kendiside sadece kafakuyruk kelebeklerle ugrasiyo

bunun yanindada hunkari besliyo hollandada kelebek besliyen az oldugu icin her zaman minimun 8 cift damizlik

bulunduruyorum bende kelebekte tepe olayina bende karsiyim kesinlikle kumesimde bulundurmam tabiki sevkler ve

renkler tartisilmaz hollandada kelebek besliyen kisilerle tanismak isterim

Bulent ARDIC

kuşlarınız gerçekten çok güzelller allah tüyleri kadar ömür versin

bende sizin süylediklerinize katılıyorum besliceksen tek renk olmalı bence.kuşlarınız mükemmel abi allah can pekliği versin.saygılar. :tamam:

Geri