BULGARİSTAN SHUMEN(ŞUMLU) RUSE(RUSCUK)KUŞ VE HAYVAN PAZARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan numan74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 90
  • Görüntüleme Görüntüleme 42K
pazarlardan cesıtlı fotograflar devam

Ekli dosyalar

• normal_PIC_2364.webp
    normal_PIC_2364.webp
    23.3 KB · Görüntüleme: 2,278
  • thumb_PIC_0279.webp
    thumb_PIC_0279.webp
    2.1 KB · Görüntüleme: 2,243
  • normal_Picture_060_4.webp
    normal_Picture_060_4.webp
    22.1 KB · Görüntüleme: 2,269
numan kardeş Allah sen den razı olsun sayende bol çeşitli ve ırklara sahip bir pazar görmüş olduk.ama sen bayağı sabırlıymışsın.ya orada bulunup da o harikardan alıp gelememek var ya adamı kanser eder.hele ilk sayfadaki buharalara var ya bayıldım.Allah onları nazardan korusun.bende yok ama her ner de ve nerede yaşatılıyor ise Allah onlardan da razı olsun.muhteşem canlılar.paylaşımın gerçek ten çok kalite olmuş.seni tebrik ederim.elinde var ise buraya bolca buhara resmi eklermisin.onları gördükçe kuşlara olan ilgim iki kat artmakta.bol paçalı ala olanlardan.paylaşım dediğin işte böyle olur.hem net hem burham burham kalite nedenilebilirki.paylaşımlarını 4 gözle bekliyorum.

MAYMUN İSTAHLILIK YOK ALLAHTAN BEN İSTANBULDA BANGO 1 CİFTİM VAR YAVRULARI YENI CIKTI BULGARDAN GETIRMISTIM BULGARDA BESLEDİĞİM BEMKALI DİYOLAR BEN FİLİBE BEYAZI OLARAK BILIYORUM ONLARI BESLIYORUM 2 CESIT ELİMDEN GELDIKCE RESIM EKLEMEYE CALISICAM SEVGILER HERKESE SEVGILI ADMIN BİR TURLU RESIM BOYUTLARINI BECEREMIYORUM BUNUDA KABILIYETSIZLIGIME VERIN :)

msn ekle
[email protected]
adresten resimleri yolla 5 sn içersinde istediğin boyutta resmini geri al.net den ancak bu kadar yardımcı olabilirim.

tebrikler.sizinle tanışmak we irtibat kurmak isterim.izmir den melih yılmaz.

PAYLAŞAMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER.MASALLAH HER TÜRLÜ GÜVERCİN VAR NERDEYSE.BİRDE POSTALAR ORDA KAÇA GİDİYOR.TÜM GURBETCİLERİMİZE SELAM.SAYGILARIMLA ONUR

Maşallah diyelim zira çok kalabalık bir pazar ama anladığım kadarıyla sadece güvercin değil her türlü evcil hayvanın alınıp satıldığı bir yer.

Valla tek kelimeyle harika.İnşallah yaza gidersem pazara uğramadan dönmem buraya...

Bulgarlar süs kuşlarında olayı aşmış,güzel pazar,paylaşım içim teşekkür ederim.

Çok güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık

numan74' Alıntı:
pazarlardan cesıtlı fotograflar devam
numan bey bu güzel resimler için teşekkürler ,
ben bulgaristandan araçla geçiyorum fransaya giderken buraya nasıl gidilir ve bu pazar ne zamanlar kuruluyor ,ayrıca resimdeki sepet kuyruklar,kıvırcıklar birde paltolu kuşlar ne kadar dır çifti umarım fiyatlarını hatırlarsınız
teşekkür ederim
ahmet esmek

selam arkadaslar..
numan bey sanırım uzun zmndan beri bu konuyla ılgılenmıyor sanırım ama ben bısey sorucaktım. acaba bu gıttıgı kus pazarları her hafta mı oluyor yoksa senede belli bi ayı var mı kuruldugu?
bende gitmek istiyorum o yüzden soruyorum bi türlü tarihlerini ögrenemedim de.. :?

Numan bey pazarın büyüklüğünden kuş çeşitliliğinden etlilenmemek mümkün değil.Her ırktan her renkten kuşlar var maşallah.Emeğinize sağlık özenmişsiniz bu güzel kareleri bizlerle paytlaştınız.Devamının olması dileğiyle saygılar.

Ekli dosyalar

• PICT7806.webp
    PICT7806.webp
    125.8 KB · Görüntüleme: 3,524
  • PICT7809.webp
    PICT7809.webp
    93.7 KB · Görüntüleme: 3,540
  • PICT7811.webp
    PICT7811.webp
    188.8 KB · Görüntüleme: 3,565
helal olsun keşke bu görüntüler kayseri de olsa paylaşım için teşekkürler

onlardakı pazar anlayısı turkıyede olsa anca ozaman panayır alanı gıbı olur pazarlar butun ıllerden gelırler ve boyle buyuk genel hayvan pazarları kurulabılır ama nerede bızde oyle bır organıze dunyanın en buyuk pazarlarından bırı olusur

numan bey bu güzel resimler için teşekkürler ,
ben bulgaristandan araçla geçiyorum fransaya giderken buraya nasıl gidilir ve bu pazar ne zamanlar kuruluyor ,ayrıca resimdeki sepet kuyruklar,kıvırcıklar birde paltolu kuşlar ne kadar dır çifti umarım fiyatlarını hatırlarsınız
teşekkür ederim
ahmet esmek

shumen kuzey bulgarsıtan tarafı oluyor varnaya yakın sızın ızledıgınız yol sanırım sofya uzerınden gecıyorsunuz bulgarıstanın cesıtlı yerlerınde oluyo plovdovde sofyada haskovoda buyuk pazarlar ayda 1 2 ayda bır ama onceden haberımız oluyor sız hangı zamanlar arısı cıkıyorsanız 1 ay oncesınden mesaj atarsanız daha ıyı bılgılendırebılırım sızı sepet kuyruklar 50 levadan baslıyor 250 levaya kadar takımı oluyor mantolular 70 leva ıle 200 leva arası takımları kıvırcıkalr 100 levadan baslıyor

jumbo ve tepeli muhabbet kuşlarının fiyatları ne civarda seyrediyor. subat ayında bir hafta sonu çıkıp gelsek . hangi sehri önerirsiniz . ve ne zaman pazar kuruluyor? cevap verirseniz sevinirim

Re: BULGARİSTAN SHUMEN(ŞUMLU) RUSE(RUSCUK)KUŞ VE HAYVAN PAZA

çok güzel paylaşım teşekkürler

file.php

şu kariyerlerin fiyatları nedir ustam Türkiye'ye getirmekte sıkıntı oluyormu kanatlı hayvanlarda karayolu ile

Re: BULGARİSTAN SHUMEN(ŞUMLU) KUŞ VE HAYVAN PAZARI

numan74' Alıntı:
sevgili arkadaşlarım paylaşmak cok guzel bazılarınız belki diyordur türkiyede pazarlarmı bitti bulgar pazarlarını ekliyosun ne yapayım biraz gözümüz gönlümüz şenlensin gittiğim öbür pazarları da ekliyeceğim ama malesef fotograf makinasının pili yetmiyo o kadar cok çeşit varki herkese sevgiler saygılar

Bu pazarlara baktığın zaman, TÜRKİYE'de pazarların bittiğini görmek çokta zor değil. '' YOZ '' olarak tabir edilen bir nesile adım adım gidiyoruz. Oysaki adamlar kuşlarına özen gösteriyor, ve hiç bir şekilde kanlarını bozmuyorlar. Bizde renk için desen için, yok tepe için gül için perçem için, yapmadıklarını bırakmıyorlar hayvanlara. Sonuç olarak ortalama 3 saat uçacak bir kuş, şekli ve şemali aynı olmasına rağmen alınan performans, 30-40 dakika arası olduğunda bile çok şükür diyoruz.
KUŞLARIN KANINI BOZMAYALIM, VARSIN PERÇEMİ GÜLÜ OLMASIN, HAVADA İZLEYELİM. ZATEN ÇOK ÖZELLİK ARIYORSANIZ SÜS GÜVERCİNLERİ MEVCUT, ONLARDAN BAKIN BOZMAYIN ŞU HAYVANLARIN KANINI...
İMRENDİM PAZARA, BULGARİSTAN GELİŞMEKTE OLAN BİR ÜLKE OLMASINA RAĞMEN, ADAMLARIN BU İŞE BU KADAR SARILMASI GERÇEKTEN ŞAŞIRTICI.

guzel bır paylasım paylasım ıcın tesekkurler...

marco' Alıntı:
file.php

şu kariyerlerin fiyatları nedir ustam Türkiye'ye getirmekte sıkıntı oluyormu kanatlı hayvanlarda karayolu ile

bursadaki pazarda rastladım ve fiyat sorayım dedim 700 dediler. :D adı israil diye geçiyor bursada.

Memleketimin Kuşları... kısmetse bu yaz gidiyorum, Bulgaristan Silistreye bakalım kus getirebilicekmiyiz. Resimler gercekten mükemmel oturdugumuz yerden Bulgaristan turu attırdın Numan Bey teşekkür ederiz... :slm:

İstanbuldaki semt pazarlarına benzemiş :))))) her cins güvercin var agırlık süs kuşalrında

Geri