bunlarda benden (ALMANYADAN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Tüyleri kadar ömürleri olsun selamlar

arkadaslar yorumlariniz icin cok tskler saolun varolun saygilar seviler

göksal balcı' Alıntı:
Ulu önderimiz ATATÜRK ne demiş :İstikbal 'gök'lerdedir. gök'ünün maşallahı var :tamam: sağlıcakla besle :slm:
işte bu ata sözü yılın bombası küçüklüğümden beri mardin göklere hayranım bendede var formda resimleride
bu tam cuk oturdu teşekkürler.

osman kuşların maşallah görüntüleri roket gibi fişek çekicek şekilde umarım öyledirde keyfini çıkar hayrını gör.

tskler hasan abi ilginizden dolayi tsk ederim

yorumlariniz bekliyorum arkadaslar saygilar

slm bu kusların oyunları duz taklamı yoksa burgulumu bıraz bana duz takla ıle gıden kuslara benzettım

duz taklali ama kumesine kapatarak geliyorlar

dık cıktıktan sonra mesele yok yetrkıkı yatırmasın fısegını gule gule besle

Osman bey masallah kuslarin hepside güzel, benimde 2. resimdeki gök cok hosuma gitti, yay gibi duruyor, güle güle besleyin. Ucuslarinida görmek isterdim. Bende almanyada kaliyorum, siz almayanin neresinde kaliyorsunuz?
Saygilar Kenan

kenan abi ben almanyanin offenbahta kaliyorum ya siz

Hmmmmm bayagi uzakmis, Frankfurta yakin biryerdeymis. Ben Hamburg´a 40km uzaklikta olan "21614 Buxtehude" kasabasinda kaliyorum, birbirimize asagi yukari 400km kadar uzakliktayiz diye tahmin ediyorum. 100-150km kadar uzaklikta olsaydik hem cayini icmeye hemde senden gök erkegin veya tepeli disinin yavru veya yumurtalarini istemeye gelirdim Osman. Bende sana karsiliginda avatarimdaki benim icin cok kiymetli süper fisekli ve oyunlu olan miski disinin yeni cikan yavrularini verirdim. Resimini yükledigim yavrular gecen senenin, simdiki yavrular 6 günlük, önümüz yaz insaallah ikimizde 3 agiz daha yavrular aliriz. Saygilar Kenan
Ps: Postayla Yumurta gönderilebilirmi acaba? yumurtalara bir zarari olurmu? Kus üzerine hic yatmadan alinirsa 12 gün muhafaza edilebilecegini okumustum.

Sana bahsettigim güzel sesli dik fisekleyen ve bol sefere gelen miski disi, yavrulari ve diger bazi kuslarim.

Ekli dosyalar

• IMG_7631.webp
    IMG_7631.webp
    876.8 KB · Görüntüleme: 1,200
  • Cilegin Yavrulari_1.webp
    Cilegin Yavrulari_1.webp
    633.5 KB · Görüntüleme: 1,224
  • bahcedeler.webp
    bahcedeler.webp
    824.8 KB · Görüntüleme: 1,249
Resim yüklerken bazi yanlisliklar yapmisim, bir resmi iki sefer yüklemisim, kusura bakmayin.

Ekli dosyalar

• Little White.webp
    Little White.webp
    822.3 KB · Görüntüleme: 1,269
  • IMG_7485.webp
    IMG_7485.webp
    727.4 KB · Görüntüleme: 1,192
  • IMG_7392.webp
    IMG_7392.webp
    745.1 KB · Görüntüleme: 1,209
masallah kenan kardesim güzel kuşlar güle güle besleyiniz

saygılar

selam kenan abi kesinlikle yanlis anlamayin ben miski beslemiyorum sadece gok veya boz ayrica bayagi mesafe varmis ben sadece normalinde bir agiz alyiorum ama bu sene iki oldu 3.cu yumurtalari attim. size ozelden mesaj attim isterseniz ekleyin firsat buldukca sohbet ederiz fikir alis verisinde bulunuruz

Bende bozda var gökde, (en alttan 3. resimde BOZ cakmaklinin hemen saginda kafasi görünmeyen GÖK). Aslinda en iyi oynayan kuslar genelde gök, boz (kirli), duman, ve beyazdan olur derler ve kirma degilse dogruda, fakat benim iyi bir kusta aradigim en önemli özelliklerden biride hedeften baska bir yere veya catiya konmamasidir, bu miski diside masallah yorgunluktan ölüyor olsa, ayaklarini merdiven cikar gibi yaparak taklalarla kesinlikle hedefe iniyor. Tesadüfe bakin kusun babasi beyaz annesi boz benekli :-) ve böyle süper bir miski yavru vermis. Kusu samimi bir arkadastan almistim ve su an tek damar üretmeye calisiyorum. Bu kus hakkinda baska bir iletimde "bana 10.000,- Euro verseler yinede vermem" diye yazmistim. Su anki esi kendi erkek yavrusu, cikan yavrular 6 günlük oldu, erkek olursa yine disi miskiye es edip annenin damarina yakin yavrular almayi düsünüyorum. Ileride sakatlik olmamasi icin benim duman erkegin yavrusu olan beyaz ön tepeli kusun kaninida katmayi düsünüyorum (en alttan 2. resim). Benim sana yavru veya yumurta degisme teklif etmemin sebebi, bizim almanyada türkiyedeki kuscu arkadaslar kadar aradigimiz kusu bulma imkanimizin olmamasi. Türkiyede kuscular birbirlerini ziyaret edip, kuslarin ucuslarini seyredip birbirlerinden alis veris degis tokus yapabiliyor. Almanyadada kuscular var fakat ya uzak yada aradigimiz kusu bulamiyoruz. Bana 25km yakinlikta olan Kreis Stade´de tanidigim kuscular var, hepsindede bircok gök, duman, tepeli, tepesiz ne ararsan var, para söz konusu degil, bir cogu birbirlerine kuslari hediye ediyorlar, fakat benim aradigim özellikleri bulamiyorum. Sana saglikli yavrular diliyor ve selamlarimi sunuyorum Osman, ayrica Muharrem beyede güzel yorumlari icin tesekkür ediyorum. Saygilar Kenan

kenan abi bende sana saygilar sunuyorum ben cok kus beslemiyorum 6 cift damizligim var benim kuslarimda SIKtaklada olunca kesinliklede bir yere atmazlar gelir yerine konar cati veya baska bir yere atmazlar gelir yeri nere ise oraya konarlar benim kuslarda kanat sesi mukemmel aranan butun ozelliklerin cogunu bula bilirsin taban takla veya ust taklayi verirler SIKMA yida verirler bende sadece 2 damar var ama darlarin bir birlerine cok yakin bu yil bir yeni kan girdim suanda beni eklerseniz daha guzel sohbet etme sansimiz olur saygialr abi

herkese ilgisinden dolayi cok tsk ederim saygilarimla

Geri