...BuNLarDa BeNDeN...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RahmaN üLKer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
RAHMAN
Meslek
ULKER
İlgi Alanı
33m73ue.jpg

e8qz4i.jpg

sm4vw7.jpg

2rgyhjm.jpg

allah can pekliği versin rahman bey bu kuşlara benzer kuşlar kadir karanın fotoğraflarında görmüştüm aynı soy kuşlarmı

Paylaşım için teşekkürler fakat bu bursaların neden böyle elde resim çekildiğini hiç anlamadım.Sadece kafalarından anlaşılmıyor sanırım kaliteli oldukları.Keşke boylarını poslarınıda görebilseydik.:)Tüyleri kadar ömürlerinin olması dileğiyle.Saygılar...

Kuşun tüm özelliklerini kafada toplamaya çalışmışlar.gaga uzunluğu bir marifet sayılıyor.Kafa şekilleride bir enteresan buna bile son 4-5 senedir değişik isimlerle piyasaya sunulmakta.Ben isterdimki bu kuşların artistik fotolarını çekileceğine kaç saat uçtuklarını,havadaki dayanıklıklarını marifet olarak sayfa sayfa yazsınlar.Bursa kuşunun nasıl olduğunu sorsak 40 kişi farklı cevap verir.Ben bu ırkın havada hakkını daha çok vereceğine inananlardanım.

zevklizenci' Alıntı:
allah can pekliği versin rahman bey bu kuşlara benzer kuşlar kadir karanın fotoğraflarında görmüştüm aynı soy kuşlarmı

GürdaL Bey..
Kadir Kara'yı ne gördün ne de tanırım.Ama seninde anLayacağın gibi bunLar stüdyo ortamında ceKiLmiş fotografLar değiL eğer Kadir Bey'in eLinde böyLe kuşLar varsa çıkarıp göstersinde göreLim bizim fotoshopLa işimiz yok.DiKKat edersiniz o fotografLarını gördüğünüz kuşLarın hangisini video görüntüLerinde gördünüz.Size sadece söyLeceğim bu kadar. SaygıLar...

Tolga Akgöz' Alıntı:
Kuşun tüm özelliklerini kafada toplamaya çalışmışlar.gaga uzunluğu bir marifet sayılıyor.Kafa şekilleride bir enteresan buna bile son 4-5 senedir değişik isimlerle piyasaya sunulmakta.Ben isterdimki bu kuşların artistik fotolarını çekileceğine kaç saat uçtuklarını,havadaki dayanıklıklarını marifet olarak sayfa sayfa yazsınlar.Bursa kuşunun nasıl olduğunu sorsak 40 kişi farklı cevap verir.Ben bu ırkın havada hakkını daha çok vereceğine inananlardanım.

ToLga Bey...
Siz oynar kuşundan ne bekLiyorsunuz?Bu kuşLar ben seneLerce uçurdum biz neyin ne oLduğunu biLerek bu kuşLara hizmet ediyoruz.Nereden bu kuşLarın 4-5 senden beri piyasaya çıktığı kaatine vardınız eğer öyLe zannediyorsanız.O haLde siz hayatınızda oynar görmemişsiniz.Hem oynarda sadece uçucuLuk arıyorsan (cümLeLerinde oynar kuşunu biLmediğinde beLLi oluyor)2 çift posta aLda boL boL uçur....

Merhabalar Rahman bey aramıza öncelikle hoş geldiniz inşallah hoş ve keyifli bilgi dolu paylaşımalr gerçekleştiririz.
Kuşlarınıza Allah can pekliği versin hiç şüphe yok ki göze hitab eden kuşlar yetiştiricinin zevkine göre üretilmiş kuşlar sanırım.

Bir kaç sorumu cevaplarsanız sevinirim kuşlarınızı hangi kafa sınıfına sokuyorsunuz ''yılan, pelit, kestane varsa size göre başka bir şeyde olabilir.?''performansları ve uçum stili hakında da yüzeysel bahsederseniz teşekkürederim.Bilgileriniz de''pazarcı Murat'' ismi var ama isminiz ''Rahman'' sanırım bir sakıncası yoksa bu farklılık nedendir bilgi verirmisiniz. tekrar aramıza hoş geldiniz kuşlarınızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürederim paylaşımlarınızın devamını dilerim.

Saygılarımla esenkalınız.

Aramıza hoşgeldiniz Rahman bey,kuşlarınız göze hitap ediyor gerçekten,özellikle yırtık çerçeveliler hoş duruyor.
Göz hitabının güzelliği yanında performanslarıda sanıyorum o kadar güzeldir.Performansları hakkında bilfi verirseniz sevinirim,esen kalın.

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
Merhabalar Rahman bey aramıza öncelikle hoş geldiniz inşallah hoş ve keyifli bilgi dolu paylaşımalr gerçekleştiririz.
Kuşlarınıza Allah can pekliği versin hiç şüphe yok ki göze hitab eden kuşlar yetiştiricinin zevkine göre üretilmiş kuşlar sanırım.

Bir kaç sorumu cevaplarsanız sevinirim kuşlarınızı hangi kafa sınıfına sokuyorsunuz ''yılan, pelit, kestane varsa size göre başka bir şeyde olabilir.?''performansları ve uçum stili hakında da yüzeysel bahsederseniz teşekkürederim.Bilgileriniz de''pazarcı Murat'' ismi var ama isminiz ''Rahman'' sanırım bir sakıncası yoksa bu farklılık nedendir bilgi verirmisiniz. tekrar aramıza hoş geldiniz kuşlarınızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürederim paylaşımlarınızın devamını dilerim.

ÖneceLikLe teşeKKür ederim Hüseyin Bey...
benim kuşLarımın şekLi peLit baş yani resimde gördükLeriniz.Diğer kafa tarzına sahip kuşLarımda var onLarıda iLeri inaşaLLah payLaşırız.Uçum stiLLerine düz ver sert makas aLarak uçarLar.İsimde ki farkLıLıkLara geLince ''pazarcı murat''nickindeki Murat Bey benim ağabeyimdir.AsLen forumda onun yazması için ben kendi kimLiğiLe üye oLmuştum fakat işLerinin yoğunLuğu nedeniyLe vakit ayıramadığı için şu an ben yani ''Rahman üLKer''yazıyorum.Zaten onunda görevLi arkadaştan değiştiriLmesini rica edeceğim.
saygıLarımLa

gökhan @k' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz Rahman bey,kuşlarınız göze hitap ediyor gerçekten,özellikle yırtık çerçeveliler hoş duruyor.
Göz hitabının güzelliği yanında performanslarıda sanıyorum o kadar güzeldir.Performansları hakkında bilfi verirseniz sevinirim,esen kalın.
HoşBuLduk Gökhan Bey..
Yukarıda Hüseyin Bey'e söyLediğim gibi kuşLarım denenerek damızLığa kapatıLmış kuşLardır.Fakat kuşLarımı şu an uçuramıyorum çünkü oturduğum binanın üstü tamamen kapandığı için uçurma fırsatım oLmuyor.
saygıLarımLa

pazarcı murat' Alıntı:
H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:

ÖneceLikLe teşeKKür ederim Hüseyin Bey...
benim kuşLarımın şekLi peLit baş yani resimde gördükLeriniz.Diğer kafa tarzına sahip kuşLarımda var onLarıda iLeri inaşaLLah payLaşırız.Uçum stiLLerine düz ver sert makas aLarak uçarLar.İsimde ki farkLıLıkLara geLince ''pazarcı murat''nickindeki Murat Bey benim ağabeyimdir.AsLen forumda onun yazması için ben kendi kimLiğiLe üye oLmuştum fakat işLerinin yoğunLuğu nedeniyLe vakit ayıramadığı için şu an ben yani ''Rahman üLKer''yazıyorum.Zaten onunda görevLi arkadaştan değiştiriLmesini rica edeceğim.
saygıLarımLa
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler Rahman bey abinizin de sizinde elinize sağlık emeğinizi bizlerle paylaştığınız için bir kez daha teşekkürler inşallah ileride birde performans için bir kümes yabıp kuşlarınızı uçarmaya devam edersiniz abiniz Murat beye selamlar saygılar.

Sayın Rahman bey.öyle 2 takım posta al uçur deyip işi başından savmak varmı.Ben neyi uçurup uçurmuyacağımı sana sormuycam.Benim bu kuşlar hakkındaki bilgim senin kadar olmayabilir.Bizim burada piyasadada bu kuşlardan mevcut.İstanbuldan,Bursadan,Edirneden yüksek fiyatlara alıp getiriyorlar fakat kuşları uçurmuyorlar.İnanıyorumki uçuranda vardır ama ben daha gökyüzünde görmedim.Başlattığın konuya cevap vermemin amacı bu kuşların havadaki dayanıklı uçuş saatleri, yani performansı.Madem kuşunun fotolarını görüntüleyip övünüyorsun kuşunla. ozaman sorulan sorularada adam gibi cevap vermek mecburiyetindesin.Ben kendimde yüksek uçuş kuşu besliyorum.uçuş hastasıyım.Burda amacım hangi ırk olursa olsun laf canbazlığı yapmak değil.Keşke herkez sizin gibi bu yerki ırklara yıllarca sahip çıkabilse.

Tolga Akgöz' Alıntı:
Sayın Rahman bey.öyle 2 takım posta al uçur deyip işi başından savmak varmı.Ben neyi uçurup uçurmuyacağımı sana sormuycam.Benim bu kuşlar hakkındaki bilgim senin kadar olmayabilir.Bizim burada piyasadada bu kuşlardan mevcut.İstanbuldan,Bursadan,Edirneden yüksek fiyatlara alıp getiriyorlar fakat kuşları uçurmuyorlar.İnanıyorumki uçuranda vardır ama ben daha gökyüzünde görmedim.Başlattığın konuya cevap vermemin amacı bu kuşların havadaki dayanıklı uçuş saatleri, yani performansı.Madem kuşunun fotolarını görüntüleyip övünüyorsun kuşunla. ozaman sorulan sorularada adam gibi cevap vermek mecburiyetindesin.Ben kendimde yüksek uçuş kuşu besliyorum.uçuş hastasıyım.Burda amacım hangi ırk olursa olsun laf canbazlığı yapmak değil.Keşke herkez sizin gibi bu yerki ırklara yıllarca sahip çıkabilse.
Sayın ToLga Bey..
Bakınız soru sormak vardır soru sorarken iğneLemek(gaga uzunLuğunu bir marifet sayıyorLar),karaLamak(bu kuşlar 4-5 seneden beri piyasa çıktı)biLmeden yorum yapmak(kafa şekiLLeride bir entersan) vardır.Birde soru sormak vardır ki eveLemeden geveLmeden nedemek istiyorsa ne öğrek istiyorsa direk sormak vardır.Bakın diğer arkadaşLarda soru sormuşLar Lakin hiç birine size verdiğim üsLupLa cevap vermedim acaba bir kendinize sorun neden?
rahmaN üLKer

Rahman bey haklısınız bende olup olmadık çıkış yapmışım ama işin aslı biraz farklı gibi.Zaten ben size ilk yazımda bir soru sormadım benimki farkındaysanız daha çok açıklama gibi oldu.çünkü ben mesutla özel yazışıyordum.ona yazarken bitanesinide siteye göndermişim sizin tepkinizi aldıktan sonra işin farkına varıyorum.Özür dilerim haddimi aştım.en azından şu soruma cevap verirseniz sevinirim kuşlarınızı daha önceki yıllarda uçurmuşsunuzdur.kaç saate kadar çıktınız bu kuşlarla.

Tolga Akgöz' Alıntı:
Rahman bey haklısınız bende olup olmadık çıkış yapmışım ama işin aslı biraz farklı gibi.Zaten ben size ilk yazımda bir soru sormadım benimki farkındaysanız daha çok açıklama gibi oldu.çünkü ben mesutla özel yazışıyordum.ona yazarken bitanesinide siteye göndermişim sizin tepkinizi aldıktan sonra işin farkına varıyorum.Özür dilerim haddimi aştım.en azından şu soruma cevap verirseniz sevinirim kuşlarınızı daha önceki yıllarda uçurmuşsunuzdur.kaç saate kadar çıktınız bu kuşlarla.

Önemi yok ToLga Bey böyLe seyLer oLur.Bende sizi kıracak bir şey söyLediysem kusura bakmayın.Evet kuşLarımı daha önceki seneLerde uçurdum.OrtaLama iki,iki buçuk saat uçuyorLardı.

İlginiz için teşekkürler.gecenin bu saati oldu biz hala bilgisayarın başında oturuyoruz.Sizi daha fazla tutmak istemem zira benim için farketmiyor. işteyim şu anda 12-08.

Kuşlar güzel duruyo ama neden herkes bursaların foto sunu çekerken sdece kafayı çekiyoki normal çeksenize abicim...

saygılar...

Rahman beyin kuşları zaten kalitesiyle kendini belli ediyor.Ama benim değinmek istediğim kuşların kafa fotoğrafları yanında bi boydan resimleri olsaydıda boyunu posunuda görebilseydik demek istemiştim.Saygılar...

Kuşlar gerçekten Gökhan beyin ve Hüseyin kardeşimizin dediği gibi göze hitab ediyor allah can pekliği versin tüyü kadar ömrü olsun diyelim...ve soy takibini yapıyormusunuz acaba yani kaç senedir besliyorsunuz bu kan'ı...saygılar

haltbar' Alıntı:
Kuşlar gerçekten Gökhan beyin ve Hüseyin kardeşimizin dediği gibi göze hitab ediyor allah can pekliği versin tüyü kadar ömrü olsun diyelim...ve soy takibini yapıyormusunuz acaba yani kaç senedir besliyorsunuz bu kan'ı...saygılar
Osman Bey iLk oLarak yorumLarınız için teşeKKür ederim.KuşLar 14 seneden beridir bizdedir.Fotograftaki kuşLarın hepsi kendi yavruLarımızdır.KuşLarın evveliyatı daha da eskiLere dayanmaktadır.Soyunu az çok biLmediğim hiçbir kuşu kümesime sokmadım.
saygıLar...

sevgili rahman bey çok agresifsiniz ya neden bu kadar sinirlendinizz anlamadım sadece benziyolar benzemiyolarmı yani kuş kuşa benzer bu kuşların soylarında kasap kokusu var yanılıyomuyumm?

Yok GürdaL Bey estağfuruLLah ortada agresif oLacak bir şey yok.Ben özeLLikLe aLtını çizmek istedim çünkü Kadir Karanın mazisi beLLidir.Ancak cümLeLerimden bu anLasıLdıysa kusura bakmayın.Evet yanıLmıyorsunuz kuşLarımda kasap kokusu vardır..
saygıLarımLa...

pazarcı murat' Alıntı:
Yok GürdaL Bey estağfuruLLah ortada agresif oLacak bir şey yok.Ben özeLLikLe aLtını çizmek istedim çünkü Kadir Karanın mazisi beLLidir.Ancak cümLeLerimden bu anLasıLdıysa kusura bakmayın.Evet yanıLmıyorsunuz kuşLarımda kasap kokusu vardır..
saygıLarımLa...

1-Rahman bey merhabalar bura da konumuzun içinde olmayan bir kişinin hakkında ''bu kişinin mazisini belirleyecek kadar''yorum yapmanın pek doğru olmadağını düşünüyorum şüphe yoktur ki bir çok kişi benim gibi düşünüyordur.

Sizlere tavsiyem kırıcı olmamak başkalarını üzmemek,rencide etmemek için kişinin yetiştiriciliğini karalamaya yönelik atıflardan kaçınmamız gerektiğini düşünüyorum zaman zaman bunlara sebebiyet veren muhabbetlerimiz olmuştur fakat bu tür konulardan hiç faydalı bir sonuç çıkmamıştır bu yüzdendir ki.Aramızda olmayan birine taş atmayalım.

Bazı bildiğimiz şeyleri çok biliyormuş gibi görünmek için veya birilerinin önüne taş koymak için buralar da açıklama gereğini duymanızı açıkçası kınıyorum.Siz bahsettiğiniz kişinin yetiştiriciliğini ve geçmiş mazisini burda iki satır yazıyla belirtemeniz hoş değildir.Doğru bildiğiniz şeyler olabilir fakat bu tatsız faydasız konuları burda jeriyan ettirmenin hiç bir anlamını ve faydasını görememekteyiz.Biz tatsız faydasız tartışmalardan sıyrılmanın yollarını arayarak oynar kuşundan bahsetmeye çalışmalıyız lütfen lütfen lütfen.Beni anlayışla karşılayacağınızı umar saygılar sunarım.

2-Kuşlarınız Yılmaz Şengöze mi başka bir kasaba mı dayanıyor?KIsaca bilgi verirseniz teşekkürederim.

eeeeee bak kadir karanın mazisi bellidir diyosun kadir kara bu kuşları nerden edindi bu kuşlarda kasabın kanı değilmi? :heyo:

Evet Kadirdeki kuşLarda kasabın kanıdır.(çok-komikLer hariç :hhh: )Benim söyLemek istediğim sanırım tezata düştüğümüz konu burası Kadirin kendi eLindeki,teşhir ettiği kuşLarLa bir aLakası yoktur.Soru direk KasapLa bağLantıLı geLseydi sanırım hiç karışıkLık oLmayacaktı. :heyo:

Güzel kuşlar paylaşım için tşkler.UŞAK'TAN SERDAR ARSLAN,,,,

pardon çokomilk neymiş ya yeni bi oynar türümü çıkardılarda haberimiz yok :?

GürdaL Bey eLin oğLu boş durmuyor çaLışıyor :oley: VaLLa siz onu Kadir Karaya sorcaksınız?Benim ihtisasıma girmiyor o kuşLar. :hayir: Bizim de çok-komiğimize gitti. :hhh: Kadir Kara'nın bu muthiş kesşfini kendisinden öğrenirseniz bizde sizin sayenizde aydınLamış oLuruz :tamam:
saygıLar...

pazarcı murat' Alıntı:
GürdaL Bey eLin oğLu boş durmuyor çaLışıyor :oley: VaLLa siz onu Kadir Karaya sorcaksınız?Benim ihtisasıma girmiyor o kuşLar. :hayir: Bizim de çok-komiğimize gitti. :hhh: Kadir Kara'nın bu muthiş kesşfini kendisinden öğrenirseniz bizde sizin sayenizde aydınLamış oLuruz :tamam:
saygıLar...

Hakikatten de elin oğlu boş durmadığı gibi enterasan düşüncelerde ortaya çıkartıyor Kasap yılmaz amcanın elindeki kuşların koca zigirlilerden olduğunu biliyoruz ama ortada olanların ne tüğü benziyor ne Yılmaz amcadakilere benziyor ne de her hangi bir benzerlik var!Bunlar da sanırım faklı çalışılan DİREKLERDEN :ckmk:

Geri