RahmaN üLKer
Üye
- Ad Soyad
- RAHMAN
- Meslek
- ULKER
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zevklizenci' Alıntı:allah can pekliği versin rahman bey bu kuşlara benzer kuşlar kadir karanın fotoğraflarında görmüştüm aynı soy kuşlarmı
Tolga Akgöz' Alıntı:Kuşun tüm özelliklerini kafada toplamaya çalışmışlar.gaga uzunluğu bir marifet sayılıyor.Kafa şekilleride bir enteresan buna bile son 4-5 senedir değişik isimlerle piyasaya sunulmakta.Ben isterdimki bu kuşların artistik fotolarını çekileceğine kaç saat uçtuklarını,havadaki dayanıklıklarını marifet olarak sayfa sayfa yazsınlar.Bursa kuşunun nasıl olduğunu sorsak 40 kişi farklı cevap verir.Ben bu ırkın havada hakkını daha çok vereceğine inananlardanım.
ÖneceLikLe teşeKKür ederim Hüseyin Bey...H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:Merhabalar Rahman bey aramıza öncelikle hoş geldiniz inşallah hoş ve keyifli bilgi dolu paylaşımalr gerçekleştiririz.
Kuşlarınıza Allah can pekliği versin hiç şüphe yok ki göze hitab eden kuşlar yetiştiricinin zevkine göre üretilmiş kuşlar sanırım.
Bir kaç sorumu cevaplarsanız sevinirim kuşlarınızı hangi kafa sınıfına sokuyorsunuz ''yılan, pelit, kestane varsa size göre başka bir şeyde olabilir.?''performansları ve uçum stili hakında da yüzeysel bahsederseniz teşekkürederim.Bilgileriniz de''pazarcı Murat'' ismi var ama isminiz ''Rahman'' sanırım bir sakıncası yoksa bu farklılık nedendir bilgi verirmisiniz. tekrar aramıza hoş geldiniz kuşlarınızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürederim paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Saygılarımla esenkalınız.
HoşBuLduk Gökhan Bey..gökhan @k' Alıntı:Aramıza hoşgeldiniz Rahman bey,kuşlarınız göze hitap ediyor gerçekten,özellikle yırtık çerçeveliler hoş duruyor.
Göz hitabının güzelliği yanında performanslarıda sanıyorum o kadar güzeldir.Performansları hakkında bilfi verirseniz sevinirim,esen kalın.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler Rahman bey abinizin de sizinde elinize sağlık emeğinizi bizlerle paylaştığınız için bir kez daha teşekkürler inşallah ileride birde performans için bir kümes yabıp kuşlarınızı uçarmaya devam edersiniz abiniz Murat beye selamlar saygılar.pazarcı murat' Alıntı:ÖneceLikLe teşeKKür ederim Hüseyin Bey...H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:Merhabalar Rahman bey aramıza öncelikle hoş geldiniz inşallah hoş ve keyifli bilgi dolu paylaşımalr gerçekleştiririz.
Kuşlarınıza Allah can pekliği versin hiç şüphe yok ki göze hitab eden kuşlar yetiştiricinin zevkine göre üretilmiş kuşlar sanırım.
Bir kaç sorumu cevaplarsanız sevinirim kuşlarınızı hangi kafa sınıfına sokuyorsunuz ''yılan, pelit, kestane varsa size göre başka bir şeyde olabilir.?''performansları ve uçum stili hakında da yüzeysel bahsederseniz teşekkürederim.Bilgileriniz de''pazarcı Murat'' ismi var ama isminiz ''Rahman'' sanırım bir sakıncası yoksa bu farklılık nedendir bilgi verirmisiniz. tekrar aramıza hoş geldiniz kuşlarınızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürederim paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Saygılarımla esenkalınız.
benim kuşLarımın şekLi peLit baş yani resimde gördükLeriniz.Diğer kafa tarzına sahip kuşLarımda var onLarıda iLeri inaşaLLah payLaşırız.Uçum stiLLerine düz ver sert makas aLarak uçarLar.İsimde ki farkLıLıkLara geLince ''pazarcı murat''nickindeki Murat Bey benim ağabeyimdir.AsLen forumda onun yazması için ben kendi kimLiğiLe üye oLmuştum fakat işLerinin yoğunLuğu nedeniyLe vakit ayıramadığı için şu an ben yani ''Rahman üLKer''yazıyorum.Zaten onunda görevLi arkadaştan değiştiriLmesini rica edeceğim.
saygıLarımLa
Sayın ToLga Bey..Tolga Akgöz' Alıntı:Sayın Rahman bey.öyle 2 takım posta al uçur deyip işi başından savmak varmı.Ben neyi uçurup uçurmuyacağımı sana sormuycam.Benim bu kuşlar hakkındaki bilgim senin kadar olmayabilir.Bizim burada piyasadada bu kuşlardan mevcut.İstanbuldan,Bursadan,Edirneden yüksek fiyatlara alıp getiriyorlar fakat kuşları uçurmuyorlar.İnanıyorumki uçuranda vardır ama ben daha gökyüzünde görmedim.Başlattığın konuya cevap vermemin amacı bu kuşların havadaki dayanıklı uçuş saatleri, yani performansı.Madem kuşunun fotolarını görüntüleyip övünüyorsun kuşunla. ozaman sorulan sorularada adam gibi cevap vermek mecburiyetindesin.Ben kendimde yüksek uçuş kuşu besliyorum.uçuş hastasıyım.Burda amacım hangi ırk olursa olsun laf canbazlığı yapmak değil.Keşke herkez sizin gibi bu yerki ırklara yıllarca sahip çıkabilse.
Tolga Akgöz' Alıntı:Rahman bey haklısınız bende olup olmadık çıkış yapmışım ama işin aslı biraz farklı gibi.Zaten ben size ilk yazımda bir soru sormadım benimki farkındaysanız daha çok açıklama gibi oldu.çünkü ben mesutla özel yazışıyordum.ona yazarken bitanesinide siteye göndermişim sizin tepkinizi aldıktan sonra işin farkına varıyorum.Özür dilerim haddimi aştım.en azından şu soruma cevap verirseniz sevinirim kuşlarınızı daha önceki yıllarda uçurmuşsunuzdur.kaç saate kadar çıktınız bu kuşlarla.
Osman Bey iLk oLarak yorumLarınız için teşeKKür ederim.KuşLar 14 seneden beridir bizdedir.Fotograftaki kuşLarın hepsi kendi yavruLarımızdır.KuşLarın evveliyatı daha da eskiLere dayanmaktadır.Soyunu az çok biLmediğim hiçbir kuşu kümesime sokmadım.haltbar' Alıntı:Kuşlar gerçekten Gökhan beyin ve Hüseyin kardeşimizin dediği gibi göze hitab ediyor allah can pekliği versin tüyü kadar ömrü olsun diyelim...ve soy takibini yapıyormusunuz acaba yani kaç senedir besliyorsunuz bu kan'ı...saygılar
pazarcı murat' Alıntı:Yok GürdaL Bey estağfuruLLah ortada agresif oLacak bir şey yok.Ben özeLLikLe aLtını çizmek istedim çünkü Kadir Karanın mazisi beLLidir.Ancak cümLeLerimden bu anLasıLdıysa kusura bakmayın.Evet yanıLmıyorsunuz kuşLarımda kasap kokusu vardır..
saygıLarımLa...
pazarcı murat' Alıntı:GürdaL Bey eLin oğLu boş durmuyor çaLışıyor ley: VaLLa siz onu Kadir Karaya sorcaksınız?Benim ihtisasıma girmiyor o kuşLar. :hayir: Bizim de çok-komiğimize gitti. :hhh: Kadir Kara'nın bu muthiş kesşfini kendisinden öğrenirseniz bizde sizin sayenizde aydınLamış oLuruz :tamam:
saygıLar...