H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
pazarcı murat' Alıntı:
Hüseyin Abi güzeL yorumLarın için teşekkür ederim.Şunuda söyLeyim bu tarz kuşLarı senin sevdiğini biLdiğim içinde koydum biraz bir Jest oLsun istedim benden sana
SeninLe kısa zaman önce özeLden yaptığımız bir konuşmada söyLediğim gibi bu sene biraz fazLa zaiyat verdik.Babası yaşamıyor. :hungur: Ama sana msn'den dedeLerinin resmini atarım.Dedesini görünce bu kusun kartLaşınca az cok aLacağı şekiL konusundada fikir sahibi oLursun :tamam:
................................................saygıLar rahman üLKer
Tekrar merhaba sevgili Rahman evet bu tarz oynarları seviyorum direk kuşlarım bu tarz da.Jestin için teşekkürederim güzel bir hareket yapmışsın düşünmen yeter sağolasın
Cengaverin ebeveyinlerini kaybetmene çok üzüldüğümü bilmeni isterim!Bu kuşların aile fertlerini görsel anlamda incelemeye önem verdiğimi biliyorsun canın sağolsun kısmet değilmiş napalım inşallah bu elindekini iyi bir şekilde çoğlatabilirsin inşalalh.Sevgili rahman avatarında ki oynar ve sitemize ilk koyduğun kuşlar ve şimdi ki bu son eklediğin kuş yanılmıyosam farklı kanlar daha öncede kafa şekillerini hangi sınıfa soktuğunu sana sormuştum yılan baş demiştin fakat en son eklediğin resim bana göre kestane ve kuş kartlaştıkçada belirgin bir şekilde kestane olcak gibi duruyor tabiki resimlerden yanılma payım büyük olabilir.MErak ettiğim konunun özü şu yılan başlarınla bu en son eklediğin oynarın bir bağlantısı var mı?İlginç bir soru daha yılanbaşlardan kıvrık gagalı hiç gördün mü?
Paylaşımın için tekrar teşekkürederim devamını bekliyorum esenkal.
Hüseyin Abi ne demek rica ederim.
Şimdi soruğun soruLara kendimce cevap vereyim ki daha öncekiLer benim söyLemLerim değiL ağabeyiminkiLerdi.Avatarımdaki oynarLa koyduğum resimLerdeki 1.oynar aynı kuştur.Aradaki fark avartaki resimde kuş daha ufak ve kafasını tam doLdurmamıştı.Bu bakımdan bir farkLıLık arz etmez.Evet en son gönderdiğim dişi yine aynı kuşLara dayanır fakat araya birkaç kan giriLmiştir.KuşLarımın kafa şekiLLerini soruLduğunda peLitbaş deniLmişti,yıLankaFa değiL.YaLnız şu şekiLde deniLmiş oLabiLir tekrar forumdaki yazıLarı okumam lazım afaki bir cevap oLarak kabuL edebiLİrsin.ELimde yıLanKafa kuşLarda mevcuttur denmiştir.Şimdi en son soruna cevap verecek oLursam senin için bir tane resim daha koyayım kararını sen ver: