...BuNLarDa BeNDeN...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RahmaN üLKer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
pazarcı murat' Alıntı:
GürdaL Bey eLin oğLu boş durmuyor çaLışıyor :oley: VaLLa siz onu Kadir Karaya sorcaksınız?Benim ihtisasıma girmiyor o kuşLar. :hayir: Bizim de çok-komiğimize gitti. :hhh: Kadir Kara'nın bu muthiş kesşfini kendisinden öğrenirseniz bizde sizin sayenizde aydınLamış oLuruz :tamam:
saygıLar...

Hakikatten de elin oğlu boş durmadığı gibi enterasan düşüncelerde ortaya çıkartıyor Kasap yılmaz amcanın elindeki kuşların koca zigirlilerden olduğunu biliyoruz ama ortada olanların ne tüğü benziyor ne Yılmaz amcadakilere benziyor ne de her hangi bir benzerlik var!Bunlar da sanırım faklı çalışılan DİREKLERDEN :ckmk:

Hüseyin Bey kusura bakmayın nedemek istediğiniz pek anLamadım?Hangi babta yazdınız bu yazınızı bir anlam veremedim.

pazarcı murat' Alıntı:
pazarcı murat' Alıntı:
GürdaL Bey eLin oğLu boş durmuyor çaLışıyor :oley: VaLLa siz onu Kadir Karaya sorcaksınız?Benim ihtisasıma girmiyor o kuşLar. :hayir: Bizim de çok-komiğimize gitti. :hhh: Kadir Kara'nın bu muthiş kesşfini kendisinden öğrenirseniz bizde sizin sayenizde aydınLamış oLuruz :tamam:
saygıLar...

Hakikatten de elin oğlu boş durmadığı gibi enterasan düşüncelerde ortaya çıkartıyor Kasap yılmaz amcanın elindeki kuşların koca zigirlilerden olduğunu biliyoruz ama ortada olanların ne tüğü benziyor ne Yılmaz amcadakilere benziyor ne de her hangi bir benzerlik var!Bunlar da sanırım faklı çalışılan DİREKLERDEN :ckmk:

Hüseyin Bey kusura bakmayın nedemek istediğiniz pek anLamadım?Hangi babta yazdınız bu yazınızı bir anlam veremedim.

Bir defada anlam vermek zordur biraz zamana bırakın isterseniz Rahman bey.

Hüseyin Bey yazınıza ve takındığınız tavıra bir anLamam verememekLe beraber.Madem kinayeLi konuşma yoLunu seçtiniz.Bir kaç soru sorayım size:
1-)Siz YıLmaz Ağabeyi ne zamandan beri tanıyosunuz?
2-)Kaç kere YıLmaz Ağebeyin kümesine çıktınız?Kümesinde neLer oLduğu nereden biLiyosunuz?
3-)Beni bu kuşLar YıLmaz Ağabeyin direk kuşLarıdır dediğimi nerede duydunuz yada gördünüz?
4-)Size herhangi kötü bir söyLemim oLmadığım haLde neden gocunuyorsunuz?
cevabınızı sabırsızLıkLa bekLiyorum....

pazarcı murat' Alıntı:
Hüseyin Bey yazınıza ve takındığınız tavıra bir anLamam verememekLe beraber.Madem kinayeLi konuşma yoLunu seçtiniz.Bir kaç soru sorayım size:
1-)Siz YıLmaz Ağabeyi ne zamandan beri tanıyosunuz?
2-)Kaç kere YıLmaz Ağebeyin kümesine çıktınız?Kümesinde neLer oLduğu nereden biLiyosunuz?
3-)Beni bu kuşLar YıLmaz Ağabeyin direk kuşLarıdır dediğimi nerede duydunuz yada gördünüz?
4-)Size herhangi kötü bir söyLemim oLmadığım haLde neden gocunuyorsunuz?
cevabınızı sabırsızLıkLa bekLiyorum....

Konu ve yazım sizinle veya başka birinle alakalı değildir''sadece yazımda da belirttiğim gibi düşüncedir'' üstünüze alınmanız da açıkçası ilginç Yılmaz amcayı ziyarete giderim. Yakında yine gidicem fırsatınız olursa buyrun beraber gidelim.Elde incelemek ap ayrıdır.

Şahsi internet sitesinden de sadece gösterdiklerini inceleyebilirsiniz onlarda baya fikir verir!

Bu konunun burada uzatıLmaması ve poLemik yaratıLmaması için konun gerikaLanını Hüseyin BeyLe özeLde konuşacağız...

3.resimdekinin bakışlarına bittim o kuşun gözlerinin içinde kaybolur insan birşey anlatıyor sanki :) maşallah

düzeltiyorum 4.resimdeki :)

eser_733' Alıntı:
3.resimdekinin bakışlarına bittim o kuşun gözlerinin içinde kaybolur insan birşey anlatıyor sanki :) maşallah
eser_733' Alıntı:
düzeltiyorum 4.resimdeki :)
Eser Bey size ve sizin nezdinizdeki diğer isimLerini zikredemediğim arkadaşLara yorumLarından doLayı teşekkür ederim..
saygıLar..

rvk2kl.jpg

2zqwr4g.jpg

açık koLLu kuşLarımdan qenç bir dişi...
............................................................................saygıLarımLa rahman üLKer

Merhaba sevgili Rahman oynar nefis gözüküyor maşallah.Resimde ki cengaverin Ebeveyinlerini görme şansımız var mı?Paylaşımın teşekkürler bu tarz kuşların kafa yapıları biz oynar severlere güzel seyir sunmakla birlikte güzel çalışılabilir düşünceler de sunmakta tekrar maşallah..

Hüseyin Abi güzeL yorumLarın için teşekkür ederim.Şunuda söyLeyim bu tarz kuşLarı senin sevdiğini biLdiğim içinde koydum biraz bir Jest oLsun istedim benden sana (: SeninLe kısa zaman önce özeLden yaptığımız bir konuşmada söyLediğim gibi bu sene biraz fazLa zaiyat verdik.Babası yaşamıyor. :hungur: Ama sana msn'den dedeLerinin resmini atarım.Dedesini görünce bu kusun kartLaşınca az cok aLacağı şekiL konusundada fikir sahibi oLursun :tamam:
................................................saygıLar rahman üLKer

pazarcı murat' Alıntı:
Hüseyin Abi güzeL yorumLarın için teşekkür ederim.Şunuda söyLeyim bu tarz kuşLarı senin sevdiğini biLdiğim içinde koydum biraz bir Jest oLsun istedim benden sana (: SeninLe kısa zaman önce özeLden yaptığımız bir konuşmada söyLediğim gibi bu sene biraz fazLa zaiyat verdik.Babası yaşamıyor. :hungur: Ama sana msn'den dedeLerinin resmini atarım.Dedesini görünce bu kusun kartLaşınca az cok aLacağı şekiL konusundada fikir sahibi oLursun :tamam:

Tekrar merhaba sevgili Rahman evet bu tarz oynarları seviyorum direk kuşlarım bu tarz da.Jestin için teşekkürederim güzel bir hareket yapmışsın düşünmen yeter sağolasın :)

Cengaverin ebeveyinlerini kaybetmene çok üzüldüğümü bilmeni isterim!Bu kuşların aile fertlerini görsel anlamda incelemeye önem verdiğimi biliyorsun canın sağolsun kısmet değilmiş napalım inşallah bu elindekini iyi bir şekilde çoğlatabilirsin inşalalh.Sevgili rahman avatarında ki oynar ve sitemize ilk koyduğun kuşlar ve şimdi ki bu son eklediğin kuş yanılmıyosam farklı kanlar daha öncede kafa şekillerini hangi sınıfa soktuğunu sana sormuştum yılan baş demiştin fakat en son eklediğin resim bana göre kestane ve kuş kartlaştıkçada belirgin bir şekilde kestane olcak gibi duruyor tabiki resimlerden yanılma payım büyük olabilir.MErak ettiğim konunun özü şu yılan başlarınla bu en son eklediğin oynarın bir bağlantısı var mı?İlginç bir soru daha yılanbaşlardan kıvrık gagalı hiç gördün mü?

Paylaşımın için tekrar teşekkürederim devamını bekliyorum esenkal.

pazarcı murat' Alıntı:

Tekrar merhaba sevgili Rahman evet bu tarz oynarları seviyorum direk kuşlarım bu tarz da.Jestin için teşekkürederim güzel bir hareket yapmışsın düşünmen yeter sağolasın :)

Cengaverin ebeveyinlerini kaybetmene çok üzüldüğümü bilmeni isterim!Bu kuşların aile fertlerini görsel anlamda incelemeye önem verdiğimi biliyorsun canın sağolsun kısmet değilmiş napalım inşallah bu elindekini iyi bir şekilde çoğlatabilirsin inşalalh.Sevgili rahman avatarında ki oynar ve sitemize ilk koyduğun kuşlar ve şimdi ki bu son eklediğin kuş yanılmıyosam farklı kanlar daha öncede kafa şekillerini hangi sınıfa soktuğunu sana sormuştum yılan baş demiştin fakat en son eklediğin resim bana göre kestane ve kuş kartlaştıkçada belirgin bir şekilde kestane olcak gibi duruyor tabiki resimlerden yanılma payım büyük olabilir.MErak ettiğim konunun özü şu yılan başlarınla bu en son eklediğin oynarın bir bağlantısı var mı?İlginç bir soru daha yılanbaşlardan kıvrık gagalı hiç gördün mü?

Hüseyin Abi ne demek rica ederim.
Şimdi soruğun soruLara kendimce cevap vereyim ki daha öncekiLer benim söyLemLerim değiL ağabeyiminkiLerdi.Avatarımdaki oynarLa koyduğum resimLerdeki 1.oynar aynı kuştur.Aradaki fark avartaki resimde kuş daha ufak ve kafasını tam doLdurmamıştı.Bu bakımdan bir farkLıLık arz etmez.Evet en son gönderdiğim dişi yine aynı kuşLara dayanır fakat araya birkaç kan giriLmiştir.KuşLarımın kafa şekiLLerini soruLduğunda peLitbaş deniLmişti,yıLankaFa değiL.YaLnız şu şekiLde deniLmiş oLabiLir tekrar forumdaki yazıLarı okumam lazım afaki bir cevap oLarak kabuL edebiLİrsin.ELimde yıLanKafa kuşLarda mevcuttur denmiştir.Şimdi en son soruna cevap verecek oLursam senin için bir tane resim daha koyayım kararını sen ver:

2lwm787.jpg

pazarcı murat' Alıntı:
pazarcı murat' Alıntı:

Hüseyin Abi ne demek rica ederim.
Şimdi soruğun soruLara kendimce cevap vereyim ki daha öncekiLer benim söyLemLerim değiL ağabeyiminkiLerdi.Avatarımdaki oynarLa koyduğum resimLerdeki 1.oynar aynı kuştur.Aradaki fark avartaki resimde kuş daha ufak ve kafasını tam doLdurmamıştı.Bu bakımdan bir farkLıLık arz etmez.Evet en son gönderdiğim dişi yine aynı kuşLara dayanır fakat araya birkaç kan giriLmiştir.KuşLarımın kafa şekiLLerini soruLduğunda peLitbaş deniLmişti,yıLankaFa değiL.YaLnız şu şekiLde deniLmiş oLabiLir tekrar forumdaki yazıLarı okumam lazım afaki bir cevap oLarak kabuL edebiLİrsin.ELimde yıLanKafa kuşLarda mevcuttur denmiştir.Şimdi en son soruna cevap verecek oLursam senin için bir tane resim daha koyayım kararını sen ver:

Merhaba Rahman verdiğin bilgiler için teşekkürederim.Evet abinle sohbetlerimiz farklı gelişmiş olabilir''kafa şekli hakkında' bu yüzden geçmişte kafama takılanları özelden sorarım burda karışıklık olmasın.Şimdi gelelim şimdiye:):)

En son koyuğun oynarın da bana göre pelit baş yılan baş değil.Yandan ve aşağıdan bakıldığında kestane gibi dahi gözükebilir ama benim için pelit yılan değil.kestane ve pelit başa cepheden baktığımıza çoğu zaman yılan başı anımsatır oynara ''yan çapraz cepheden bakmak lazım'' enseyi omuzu daha rahat görebilmek için de buna ihtiyaç duyuyorum cepheden her kafa şekli yılan baş gibi gözükebilir, kardeşim.Şimdiye geldiğimizde kuşlarının yılan baş değil pelit baş olduğuna kanaat getiriyorum sen ne dersin?Bu ara en son eklediğin oynarda gözlerimizin pasını siliyor maşallah Allah nazardan saklasın.

.......aLıNTıDıR.......
Merhaba Rahman verdiğin bilgiler için teşekkürederim.Evet abinle sohbetlerimiz farklı gelişmiş olabilir''kafa şekli hakkında' bu yüzden geçmişte kafama takılanları özelden sorarım burda karışıklık olmasın.Şimdi gelelim şimdiye:):)

En son koyuğun oynarın da bana göre pelit baş yılan baş değil.Yandan ve aşağıdan bakıldığında kestane gibi dahi gözükebilir ama benim için pelit yılan değil.kestane ve pelit başa cepheden baktığımıza çoğu zaman yılan başı anımsatır oynara ''yan çapraz cepheden bakmak lazım'' enseyi omuzu daha rahat görebilmek için de buna ihtiyaç duyuyorum cepheden her kafa şekli yılan baş gibi gözükebilir, kardeşim.Şimdiye geldiğimizde kuşlarının yılan baş değil pelit baş olduğuna kanaat getiriyorum sen ne dersin?Bu ara en son eklediğin oynarda gözlerimizin pasını siliyor maşallah Allah nazardan saklasın.............aLıNTıDıR.........

Hüseyin Abi dediğin gibi bende farkLı bir şey söyLemiyorum kuşLarımın geneLi peLitkaFadır.ELimde yan profiLden çekiLmiş bir resim daha var onu yayınLayayım daha iyi kanaat getirirsin.Sonra seninLe bu kuşLarın mazisini daha derin konuşuruz msn'de.Bu arada güzeL yorumun için teşeKKürLer.
...................................................................saygıLar RahmaN üLKer
2r6e5xj.jpg

Sevgili Rahman abinde bana geçmişte pelit baş demiş ben yanılmışım karışıklığı düzelttik sanırım:I)REsimler için çok teşekkürler bizlere ve bir çok meraklıya ışık tutabilecek güzellikte oynarlar maşallah.

slm rahman bey ben afyondan emrah. bu son gönderdiğiniz ve üzerinde konuştuğunuz kuşlardan bende besliyorum bu resimdeki kuş erkek mi dişimi ve yenişehirli kadir kara nın kuşlarıyla bi kan bağı varmı ben biraz onlara benzettim maşallah akkuyruk güzel devamı varamı daha varsa satmayı düşünürmüsünüz bu kuşların bikaç resmi varsa e posta adresime atarmısınız tskr ederim msn:[email protected]

Selamlar Rahman kardeşim, kuşların zaman geçtikçe güzelleşiyor maşallah!

Son resimlerdeki oynar ne öyle ya! maşallah maşallah... her ne varsa kanında, tarzları falan bir kenara bırakalım valla maşşallah son model araba gibi mübarek.... allah nazarlardan saklasın....

Emeğine sağlık saygılarımla

Osman Bey kardeşim seLamLar;
Görüşemiyorduk uzun zamandır.İyisindir umarım.Yorumun için çoK teşeKKür ederim.SevdiKLerimize hizmet etmeye çaLışıyoruz eLimizden geLdiğince işte..

saygıLar Rahman üLKer

Çok teşekkürederim. Uzun bir süre yer sıkıntısından ara vermek zorunda kaldım...e çocuktu işti güçtü derken koptum baya.... ama şimdi yer sıkıntısını çözünce ufak çaplı başladım yine...

Saygılar

Sevindim..
ELimizden geLen bir şey varsa seve seve yardımcı oLmaya hazırız...

saygılar Rahman üLKer

RahmaN üLKer' Alıntı:
Sevindim..
ELimizden geLen bir şey varsa seve seve yardımcı oLmaya hazırız...

saygılar Rahman üLKer

Çok saol kardeşim düşünmen yeterli, tabi yeni olduğum için oynarları toparlama aşamasındayım bakalım kümesi tam olarak oturtmaya çalışıyorum, saolsun eş dost yardımcı oluyorlar, yani oynarda hayalimdeki tarz ve performansı oturtana kadar yardımlara açığım açıkcası :) teşekkür ederim

Saygılar

OSMAN KARDEŞİME Bursa da da bir kapın olduğunu hatırlatırım. SEVGİLER.

[email protected]' Alıntı:
OSMAN KARDEŞİME Bursa da da bir kapın olduğunu hatırlatırım. SEVGİLER.

Türker Abi gerçekten tanışmasakta bu ince davranışınız için size teşekkür ederim..

İnsan uzun aradan sonra tekrar bu güzel kuşlara hizmet etmeye başladığında duyduğu sevincin yanında, bu kuşlara gönül vermiş insanlar tarafından böyle güzel davranışlar, güzel davetler görünce dahada bir mutlu oluyor...

Saygılarımla

YETERKİ, OYNAR IRKINA DEĞER VERENLERİN SAYISI ARTSIN . MİRASIMIZI KORUYALIM. SEVGİLERİMLE..

Geri