BUNLARDA BENI KUSLARIM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Muhsin Uzel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muhsin Uzel
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
my.php

[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN0949.webp
    DSCN0949.webp
    109.2 KB · Görüntüleme: 1,922
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN0952.webp
    DSCN0952.webp
    111.4 KB · Görüntüleme: 1,945
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN0959.webp
    DSCN0959.webp
    153 KB · Görüntüleme: 1,858
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN0940.webp
    DSCN0940.webp
    130.2 KB · Görüntüleme: 1,799
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN0939.webp
    DSCN0939.webp
    117.7 KB · Görüntüleme: 1,923
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN0943.webp
    DSCN0943.webp
    110.1 KB · Görüntüleme: 1,907
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN0946.webp
    DSCN0946.webp
    111.7 KB · Görüntüleme: 1,925
[No message]

Ekli dosyalar

[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN0938.webp
    DSCN0938.webp
    123.6 KB · Görüntüleme: 1,196
Merhaba Arkadaslar,
Bende Kuslarimin resimlerini sizlerle paylasmak istedim.Herkesin Kuslari Kendisine güzeldir.
Hayirli besleme ve ucurmalar dilerim.
Selamlarimla,
Muhsin,
Kusu kus yapan Kuscudur.

maşallah uçum kuşu bunlar ,bol seyirli bol yavrulu günlerdilerim .selamlar.ŞEREF

Selam muhsin abi maşallah çok güzel kuşlar.ömürleri tüyleri kadar olsun güle güle besle MAŞALLAH

NOT :ATMACASIZ VE HIRSIZSIZ GÜNLER DİLERİMM

Selamlar...

İşte budur diyebileceğimiz kuşlar bence. Sade, makyajsız doğal güzeller ama taklacıyım diye bağırıyorlar. Kuşlarınıza maşallah hayrını görün...

kuşlarınız çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar maşallah .. Muhsin abi nerde oturduğunuzu öğrenebilirmiyim. bol yavru almalar :)

Selamlar kuşlarınız çok güzel güle güle uçurmak ve sağlık yavrularu almanızı temenni ederim. Saygılar

Muhsin Bey hoşgeldiniz, kuşlarınızı sağlıkla, gönlünüzce uçurursunuz inşallah, Almanyada atmaca durumu nasıl kuş uçurabildiniz mi bu yıl?

Masallah hepside bomba gibi.

S.A KUŞCU ARKADAŞLA kuşlarınız güzel sağlıklı tüğü kadar hayrını gör kardeş

slm

yaw arkadaşla buresimler nerden ekleniyo bulamadım bir türlü bana yardımcı olun :)

Merhaba Ömer Bey,
Burda nisan 20 den itibaren eylül sonuna kadar,ucurabiliyorum.Ama diger aylarda cok zor,Atmaca ve Sahin Göz acdirmaz.Bu sezon benim hosuma giden kuslar ucurdum.Zaten 1 ay kadar önce kuslarimda calindi,benle beraber 6 arkadasiminda Kuslari calindi.Arkadaslarimin Benden önce calindigi icin ben bu 4 cift kusu saklamisdim.(Allahdanda öyle yapmisim)
Selamlar,
Muhsin

Kusu Kus yapan kuscudur..

Merhaba,
Önce cevap yaza basacaksin,Orda alt tarafda dosya ekle ye bas.Ondan sonra gözat yazan yere bak ve istedigin resmi okeyle,resim geldikden sonrada önileme ye bas resim göründügünde,gönder yazan yere bas ve yolla,insl yardimci olmusumdur.
Selamlar,
Muhsin

Kusu kus yapan kuscudur.

Geçmiş olsun Muhsin Bey, bu hırsızlar her yerde var demekki allah belalarını versin.
Biz de antalyada hazirana kadar uçurabiliyorduk ama bu sezonda bize de atmaca müsade etmedi.
Selamlar.

S.A. Öncelikle çok geçmiş olsun Muhsin bey kuşlarınızın maşallahı var ALLAH kazasız belasız uçurmayı nasip etsin.Saygılar

Merhabalar,
Tüm Arkadaslara Tesekkür ederim.Allahim herkesin gönlüne göre versin.

Selamlar,
Muhsin

Kusu Kus yapan Kuscudur.

Abi maaşallah kuşlarınız çok güzel bende de var bu mavilerden.Bu kuşlar Kayseride çok oluyo abi sizde oralardan mı aldınız bunları....

saygılar...

Merhaba Sinan Kardesim,
Kayseriden almadim,ama kaninda var,Kayseri kusunun.ama cok az bir kus girmisdim seneler öncesi.
Selamlar,
Muhsin

Kusu Kus yapan Kuscudur

Geri