BUNLARDA BENI KUSLARIM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Muhsin Uzel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Muhsin Bey; kuşlarınız gayet güzel ve bakımlı dediğiniz gibi kuşlarınızı kuş yapmışsınız. Oyunlarınında güzel olduğunu düşünüyorum. Almanlarda bu işe meraklı olanlar daha çok hangi kategori kuş besliyolar ve taklacılarda daha çok neye dikkat ediyorlar bilgilendirirseniz sevinirim. Vereceğiniz gilgiler için şimdiden teşekkürler, saygılar.

Merhaba Erkan Bey,
Düsüncenizden dolayi Tesekkür ederim,Almanyada Taklaci Beseyen Almanlarin oldugunu biliyorum.Ama maalesef cok eskiden ilk gelen Arkadaslarimiz buraya Taklaciyi getirdiklerinde,o zaman Taklicinin teke ucdugunu bilmedigimizden 3lü 5 li grup ucurmasini ögrenmisler.Tekrar yeni bir ucum stiline alismalari bir hayli zor oldu.Yeni yeni teke ucmasi gerekdigini anladilar.Genelde Almanyada karisik kuslar besliyor Almanlar.Cogunlukda Posta kusu.Benim bildigim kadar Taklaci azinlikda.
Insallah yardimci olmusumdur.
Selamlar,
Muhsin

Kusu kus yapan kuscudur.

Muhsin Bey merhabalar.
Kuşlarınız çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar.
iyi oynatmalar ve bol yavrular diliyorum.
Haa bide hırsızsız ve atmacasız günler diliyorum.

İlginize tekrar teşekkür ediyorum Muhsin bey saygı ve sevgiyle kalın

cok guzel mardın bunlar oyunlarını ızlemek lazım eger soktuysen bı vıdeo koy abı merak etım nasıl oynayacak bu guzel kuslar tam benım tarzım o kuslar

Merhaba Sertac Kardesim,
Benim Kuslarimin icinde hic mardin Kusu yok.Ama cok eskiden varmidir bilemem.Oyunlari fena degildir bana zevk veriyorlar.(Calindi Kuslarim)Su anda sadece bu kuslarim kaldi.Insallah seneye yavru alabilirsem ucururum.Videoyu sevmem ama belkide cekerim.
Herkese allah en iyisini versin.
Selamlar,
Muhsin

Kusu Kus Yapan Kuscudur..

maşallah muhsin abi güzel kuşlar allah güle güle huzurla saglıkla beslemeyi nasip etsin.Türkiyede aranan eski kuşların çoguda yurt dışındadır sizin gibi gurbetçi abilerimizin getirip bu güne kadar saklamasıyla allah emetlerini boşa çıkartmasın

masallah masallahh cok güzel muhsin abiimm süperr süperr güvercinlerinn allah nazardan saklasin güle güle besle abiii rabbim olmayanlarada versin. atmacasiz bol yarulu ve saglikli bir sezon diliyorum abi sana . kendine iyi bak. selametlee

S.A Muhsin Bey...

Maasallah güle güle besleyin güzel kuslariniz varmis,dilerim sezonunuz bereketli ve sahinsiz gecer.Bu arada gecen sene sizin o taraflara gelmistim o vakitte baskanmistiniz galiba isminiz gecmisti sohbet esnasinda fakat tanisamadik insaallah bir dahaki gelisimde tanisir ve muhabbet ederiz.

Frankfurt ve cevresindeki tüm kuscu abilerimize cani gönülden sevgi ve saygilar özelliklede Murat Üzmez ve Ercan Efe abimize...

Hayirli günler hersey gönlünüzce olsun...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim

~ BOZOGLU ~

Maaşallah renk olarak çok düzgün kuşlarınız,gökler ben oynarım diyor, :oley: güle güle besleyin ATATÜRK NE DEMİŞ:İSTİKBAL GÖKLERDEDİR.diye :heyo:

Merhabalar,
Aras kardesim,Cok Sagolasin,Adem kardesim sende cok Sagol.Allahim Size daha iyisini versin.
Tahir Bey,Insallah bende memnun olurum.Tanismak isterim.Geldiginizi bilmiyorum keske haberim olsaydida tanissaydik.Kismet diyelim, bir dahakine insallah.
Göksal bey Seninde görüslerine tesekkür ederim.Zevkimiz Bende kendime göre bir seyler beslemeye calisiyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Selamlar,
Muhsin

Kusu Kus yapan Kuscudur..

Sayın muhsin abime teşekkür ederim resimleri bizlerle paylaştığı için, işallah yakın zamanda gene çoğaltırsın abi tüyleri kadar yavruları olur işallah saygılarımla sağlıcakla kalın.

muhsin abi çok güzeller. hayrını gör..

Merhaba Ilyas Kardesim,
Ilginden dolayi cok Sagol,Ben tesekkür ederim.Aslinda bir seyi görüpde yorum yapmak bence cok güzel bir olay.
Gökhan Kardesim Sanada ilginden dolayi cok tesekkür ederim.
Allah Herkese Gönlünce en iyisini versin.
Selamlar,
Muhsin
Kusu Kus Yapan Kuscudur..

vallahi kuşların dehşet kuşlarının kıymetini bil kardeş

Kuslarin super cok hosuma gitiler .bol yavrular dilerim.

hacım güzel kuşlar nazardan saklasın allah

Selamun Aleykum , Kuşlarınız Çok Güzel Temiz Ve SAĞLIKLI , Bendede Bu Mavilerden Var Bence
Kostum Kuşlarından Daha Değerli :)

AMAN YARABBIM NELER VARMISS NELERR. HAYYY MASALLAHHHH MASALLAHHHH ALLAHIM NAZARLARDAN KAZALARDAN BELALARDAN ESIRGESINN. ISDE KUS BUNLAR insan bakmaya kiyamiyorr. muhsin abi bu kuslarin taklalarina fiseklemelerine bakmaya yürek dayanmaz. COK güzel kuslar abi güle güle besle ve ucur. Allahim olmayanlarada nasin etsin icinde banada yarabbim. atmacasiz saglikli ve bol yavrulu bir sezon diliyorum. kendine iyi bak AVRUPANIN BÜYÜK KUSCUSU selametle abi

maşallah tepeli olan çok güzellmiş bol yavrular alman dileğiyle

AHH BUNLARI VEREN ALLAH ÖZENIP YARATMIS MASALLAHH. AHHH NE GÜZELDE DURUYORLARR. BOYLARINA, POSLARINA,RENKLERINE, TAKLALARINA, KAPATMALARINA,FISKIRMALARINA,GEZMELERINE, FISEKLEMELERINE, SEFERLEERINE, NAZAR DEGMEZ INSALLAHHHH, MASALLAHHHHH. Allahim olmayanlarada versin icinde bana. Gözüm gönlüm acildi. Kaliten TARTISILMAZ abi. Güle Güle besle ve ucur MUHSIN ABIMM. Kendine iyi bak AVRUPANIN VE GÖNÜLLERIN büyük kuscusu SELAMETLE.

slm kardessss gök dişi veya öbürki kusların satilikmiiii_??? ben corum dannnn

selamlar.kuşlar oldukça güzel.performanslarından bahsedilmeli.sadece resim göndermek olmaz.performansları anlatılmalı.teşekkürler

Geri