Bunlarda benim güvercinlerim :) |EzgiGzc

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EzgiGzc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
15 yasında bir kız için gayet güzel kümes gayet temiz kuşlar yavru bile almışsın maşallah :)

Teşekkür ederim herkese.. :)

Maşallah kuşlarınınızın tüyünce hayrını görün.. Türker usta bir takım bursa oynarı kümese yakışır aslında :slm:

ezgi şimdi kuşculugun en dogal ve saf halini yaşıyor..
biri camına konmuş almış beslemiş,biri kendi gelmiş....o hepsini seviyo tanıyo..
kac para eder,vb düşünmeden araya para rant girmeden sadece sevdigi için..
keşke elimizde para eden kuşlar olmasa,keşke secere, safkan, vb kaygılar olmadan masumca kuş ucurdugumuz yıllara dönebilsek...dönebilsek keşke kuşlar karışık olsun varsın kalitesiz olsun..
:)
kolay gelsin ezgi..bugünlerin keyfini cıkar..
selamlar..

Eskilerden' Alıntı:
Maşallah kuşlarınınızın tüyünce hayrını görün.. Türker usta bir takım bursa oynarı kümese yakışır aslında :slm:

YAKIŞIR , KIZIMA.. :evet: :tamam:

Eskilerden' Alıntı:

OZAN ; SEN DE GEL AL ARTIK OYNARLARINI .. :slm: :tamam:

Sen kimseye bakma abicim.Merakını al hepsinden ondan sonra tek ırka dönersin. Maşallah ne güzel ne samimi duygularla yazmışsın yazılarını. Ezgi kardeşimize bence her okuyan fotolarına bakan kuş hediye etmeli diye düşünüyorum. Egerki bu düşünce kabul görürse ilk ben vereceğim.. Ezgi kardesime selamlar..

ok.erolun söyledigine katılıyorum..bir takım mülakatta benden..
güle güle ucur

Ezgican profil resmindeki lahor kırması mı ve hala sende mi? yoksa kaçırdın mı? Dün akşam bir kuşçu dükkanında bu kuşun hemen hemen aynısını gördüm de:)

Geri