10 Ağu 2012 #31 turkeroden Moderatör Katılım 4 Tem 2009 Mesajlar 4,618 Tepkime puanı 14 Yaş 57 Siteyi ziyaret et Ad Soyad TÜRKER ÖDEN Meslek GÜVENLİK Şehir Bursa Re: Bunlarda benim güvercinlerim - Maaşallah demenizi umut e MAŞAALLAH
10 Ağu 2012 #32 S SEREF Üye Katılım 26 Eki 2008 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 0 Yaş 50 Siteyi ziyaret et Ad Soyad ŞEREF Meslek ÖZSOY İlgi Alanı Re: Bunlarda benim güvercinlerim - Maaşallah demenizi umut e SAğlıkla ve keyifle bakın Maşallah.selamlarŞEREF
Re: Bunlarda benim güvercinlerim - Maaşallah demenizi umut e SAğlıkla ve keyifle bakın Maşallah.selamlarŞEREF
30 Ocak 2013 #33 A Anonymous Misafir Re: Bunlarda benim güvercinlerim - Maaşallah demenizi umut e Maşallah, kuşlarınız çok iyiler. Özelliklede beyaz soyunuz çok güzel duruyor. Yavruların birinide arka tepe verseymiş iyi olurmuş gerçi
Re: Bunlarda benim güvercinlerim - Maaşallah demenizi umut e Maşallah, kuşlarınız çok iyiler. Özelliklede beyaz soyunuz çok güzel duruyor. Yavruların birinide arka tepe verseymiş iyi olurmuş gerçi