suskun_75
Üye
- Ad Soyad
- Murat Karakaya
- Meslek
- tekstil
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayal_gemisi' Alıntı:1 çift beyaz postam var ve bunu 2 hafta önce getirdim.. yetişkin postalar ama ben şuan uçuruyorum yani yetişkin olduğuna bakmıcaksınız
hayal_gemisi' Alıntı:mehmet abi beyaz postaların kırık değil. Hakiki postadır . ve kuşların gözünü nerde açtığından bir bilgim yok ama kuşların bende uçtuğu tüm bağcılar tarafından bilinmektedir. Resimlerini en kısa zamanda sizlerle paylaşıcam . saygılar
hayal_gemisi' Alıntı:beyaz postaları takas etmeyi düşünürsen , haberim olsun lütfen
boşnakesat' Alıntı:slm kuşların güzel hayrını gör güle güle besle... oradaki dönek gözüme çarptı sanırım yakaladın... eğer dönek beslemiyorsan mavi bir baska ile takas yaparmısın benimle....
dushekimi' Alıntı:postaların maşallahı var dostum, bir çift te bende var, ama sana bir tavsiye gördüğüm kadarıyla kuşların kanatları çekik ve kuşlar yetişkin sen bunlara değil bir iki kanat, 5 kez kanat çek bunlar durmaz bunu bil, üzülerek şöyle yapmanı tavsiye ederim kanatları gelince kes kanatlarını yavru al yavrularını uçur, ama bunlar çatıya çıktımmı bir daha yere inmez, ama kuşlar süper...kıymetini bil
hayal_gemisi' Alıntı:mehmet abi beyaz postaların kırık değil. Hakiki postadır . ve kuşların gözünü nerde açtığından bir bilgim yok ama kuşların bende uçtuğu tüm bağcılar tarafından bilinmektedir. Resimlerini en kısa zamanda sizlerle paylaşıcam . saygılar
tengelli' Alıntı:selam bu resimden nasıl yorum yapacaklar merak ediyorum birde markanın hiç önemi yok eğer yarıştırmıyorsan kuş ii olsun markasız olsun ;:=) ama isteyerek aldıysan iyi çıkar temennisinde bulunmak bize düşendir.hayrını görürsün işallah.
barakuda' Alıntı:Yorumlarınızı okudum bende bir posta bakan bşrş olarak bir kaç lafım olacak,öncelıkle postanın hakıkısı kırıgı dıye bir şey yoktur bu akıl ve soy takibidir neden derseniz ıyı bir soya sahipse ana babası derece kazanmış sa bunların yavrularıda ıyı soy olur ama sızın yorumlarınızda yok ılk çıkan yere gıdecekmiş gitmez ise kırıkmış felan laflar var hayır bu böyle degil ben mesala çok mezattan kuş aldım ve hem kart alıştırıp uçuruyorum o zaman benım postalarım kırıkmı oluyo ve dedigim gibi size ayrı bı benzetme yapayım hiç talıka beygirinden yarış atı olurmu buda oyle postayı alıştırmak uçurmak çok zor bi iştir hele yarışlara sokmak adamlar 50 tane adam başı kuş salıyolar ve eve gelen ya bır ya ıkı bu kuşlar elemeden geçer ve ona göre ayrılır kısacası soyleyecegım her kuş akışır bu posta dahi olsa ama dedıgım gıbı soy önemli