Bunlarda Benim postalar Posta besleyenler bir göz atın :!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suskun_75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Re: Bunlarda Benim postalar Posta besleyenler bir göz atın :

GüzeL Yavru VermişLer :) HayırLı oLsun

posta beslemiyorum ama besleyesim geldi. Maşaallah.

hayal_gemisi' Alıntı:
kenan abi senin profil resmindeki aynı kalıpta ve safkan olduğundan eminim :) kuşlarım saf postadır bunu herkes söylüyor ve kuşlar yuvasını çok sevdiği çiin gitmiyor olabilir .. Kuşlar çok sevdiğim ve değer verdiğim bir abim tarafından hediye edildi. kuşların anne ve babasının posta yarışlarına girdiğini biliyorum .. Sence hakiki postaların yavruları kırık çıkarmı , kalıplı ve iriyarı ??

İstanbul / Bağcılar Yenimahalle semtinde oturuyorum ,
Ya abıcım gozunu sevım senın bır gercek varsa uzerınde daha fazla iddaa etmeyın.Kart yatık dahi olsa bu kez uçmaz.Sen uçurdum demişsin hemde 1 haftada.Ben d.bakırdan hıc kus beslememiş olan t.oğluna dedım kı gıt pazardan 2 tane al gonder bakıcı kus.Kuslar geldi kanatlarını kestım kanatsız bıle yuvadan baya uzagıya yuruyerek gıdıyorlar.Hayvanlar kendı yuvasını arıyorlar.Bende gıdıp yuvaya doğru kovalıyorum.Kanat olsa emınım kı buradan d.bakıra gıder.Bıngolde oturuyorum.Hem anne babaları posta yarısına gırıyor, hem kart, hem 1 hafta beslıyorsun sonra salıyorsun gıtmıyor.Ustune bırde bu kuslar kırık değil orjinal dıyorsun.K.bakma ama ben buna nasıl gotumle gulemıyorsam o kadar ımkansızsa bence senın bu dedıgınde ımkansızdır.Sanırım sen adana kuslarını posta dıye karıstırıyorsun.Hanı bırbırlerıne benzerya.

Geri