BUNLARDA BİZDEN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KALİTECİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
maşallah kuşlar yerde mükemmel gözüküyor

teşekkürler cem bey daha iyileri tüm dostlarımızın olur ınsallah

KALİTECİ' Alıntı:
yeni yıldızımız ilk kalkışını bugun yaptı 2011 kış yavrusu atmacasız günler dilerim herkese

resim de ekledigim dişiyi kaybettim gören olursa bilgi verirse sevinirim
saygılar

yaz yavrularım kafayı dikti inşallah istedigim gibi oynarlarda yakın da resim ve videolarını siz degerli dostlarımızla paylaşırım

saglıcakla kalın

slm

havada nasıl kardeşim yerde cok güzel

burenklere yakın kuşlarım vardı 3 metreden asagıya girmedi 18 ile 25 takla arası oynuyorlardı

sakaryadan sevgiler tanısmak dilegiyle

ahmet

masallahı var ıyı gunlerde ucurmanız dıle ıle

tesekkur ederım emın mavılerden bol yavru aldık ama geceye kalınca kuşu teslım alamadık kuşu ya 2 ayaklılar yada 4 ayaklılar yedı bulamadık kısmet yenı yavrulardan ucuruyoruz bakalım kısmet kış gelıyor gelmeden bı kuşdaha ızlerız ınsallah

herkese saygılar

enginkeyifli' Alıntı:
slm

havada nasıl kardeşim yerde cok güzel

burenklere yakın kuşlarım vardı 3 metreden asagıya girmedi 18 ile 25 takla arası oynuyorlardı

sakaryadan sevgiler tanısmak dilegiyle

ahmet
tesekkur ederım ahmet
yerde durdugu gıbı durmuyorlar masallah ben cok menmunum kuşalarımdan allahım kımsenın emegını bosa cıkarmasın ben emegımın karsılıgını aldım cok sukur

julyo_s' Alıntı:
masallahı var ıyı gunlerde ucurmanız dıle ıle
tesekkur ederım sıder bey daha ıyılerı sızın olsun ınsallah

[No message]

Ekli dosyalar

• 6.webp
    6.webp
    94.4 KB · Görüntüleme: 1,165
  • 5.webp
    5.webp
    387.3 KB · Görüntüleme: 1,113
  • 9.webp
    9.webp
    383.6 KB · Görüntüleme: 1,071
2011 yılı yavrularım

masallah sercan kardesim güle güle besle
saygılar

Emin Altun' Alıntı:
Re: BUNLARDA BİZDEN

Mesajgönderen KALİTECİ » 06 Eylül 2011 16:26
tesekkur ederım emın mavılerden bol yavru aldık ama geceye kalınca kuşu teslım alamadık kuşu ya 2 ayaklılar yada 4 ayaklılar yedı bulamadık kısmet yenı yavrulardan ucuruyoruz bakalım kısmet kış gelıyor gelmeden bı kuşdaha ızlerız ınsallah

herkese saygılar
GEÇMİŞ OLSUN ABİ SÜPER KUŞLARMIŞ BÜYÜK İHTİMALLE 2 AYAKLILARDIR

öyle kardeş dün bitane yine kaybettim kuşları almadıgım yer kalmadı evin etrafında kuş teslim olmadı birtürlü inan kuş beslemekten sogudum ya atmaca götürüyor ya 2 ayaklılar insallah kedi yemiştir kımsenın eline geçmez diye dua etmekten başka çagrem kalmadı artık

saygılar

öyle emin kardeş dün bitane yine kaybettim kuşları almadıgım yer kalmadı evin etrafında kuş teslim olmadı birtürlü inan kuş beslemekten sogudum ya atmaca götürüyor ya 2 ayaklılar insallah kedi yemiştir kımsenın eline geçmez diye dua etmekten başka çagrem kalmadı artık

saygılar

maygun37' Alıntı:
kuşların böyle yerde çimende toprakta beslenmesine bayılıyorum. kuşlar için en sağlıklısıda bu olsa gerek.
maşallah..
en saglıklısı böylesi tabi tüm mınarelleri dogal yoldan alıyorlar

ama kötü bir yanıda tohumu cok yerlerse kuşlar çabuk kızıyor ve yavruyu buyutmeden tekrar yumurtluyor

Kuşlarının fotoğrafları güzel Maşaallah. Güle güle beslemeler dilerim.

tesekkur ederım hakkı bey

kuşların böyle yerde çimende toprakta beslenmesine bayılıyorum. kuşlar için en sağlıklısıda bu olsa gerek.
maşallah..

Re: BUNLARDA BİZDEN

Mesajgönderen KALİTECİ » 06 Eylül 2011 16:26

herkese saygılar
GEÇMİŞ OLSUN ABİ SÜPER KUŞLARMIŞ BÜYÜK İHTİMALLE 2 AYAKLILARDIR

bu ara kuş hırsızları yine rövanş da soyu bozuklar kar kış da dinlemiyorlar

maşallah tam kırıkkale nesilleri
gökbenekliler Allah tüyü kadar ömür versin inşallah

tebrik ederim maşallah allah nazardan saklasın güle güle besleyin...

selamlar.uçuş sonrası çekilmiş resimler galiba .çünkü kanatları düşük tutuyorlar. kuşlar güzel tabii . yanlış anlaşılmasın .sağlıklı kümesler dilerim.

teşekkür ederim

Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar.

Paylaşımınız için tesekkürler.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

maşallah hepsi cok güzeller.Allah nazarlardan korusun.

saygılarımla.

yeni yavruları aldık uçurmaya başladık kısmetse herkese 2014 atmacasız ve bol yavrulu geçer inşallah

Geri