BUNLARDA İZMİR'DEN KENDİ YAVRULARIM.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
ehdllh.jpg

2luz3wn.jpg

2vnp10k.jpg

14v1bv9.jpg

oaor3a.jpg

4hkxs.jpg

drcxvp.jpg

nwzm7d.jpg

14iq5iu.jpg

2199w1t.jpg

Arapımı çok seviyordum ama ne yazık ki şahin aldı. :hungur:

2h361iq.jpg

23j00hx.jpg

4hdys7.jpg

ao3yf4.jpg

20gfr6d.jpg

Hepsi kendi yavrularım ellerimde büyüdüler çok güzel oyun yapıyorlar. :slm: :slm: :slm: :slm: :slm:

Maşallah.Güle güle uçurun.

Çok saol abi kuşlarım şu an çok küçükler ama yarım saat uçuyorlar bir de çok geniş uçuyorlar hepsinin kanı iyi ama eke olunca nasıl oyun yapar bilemiyorum.

Sitemize hoşgeldin kardeşim.
Kuşların sağlıklı. Maşallah.

Yorumlarınız için teşekkürler.(-_-)

masallah caner hepside birbirinden güzeller güle güle uçur besle kanları iyiyse ekelesincede güzel oyun yaparlar paylasım için tesekkürler aramıza hos geldin caner

hepsı bırbırınden guzel ıyı ucurmalar

maşallah yavruların sağlıklı ve güzel gözüküyorlar :tamam: ama bazılarında paçalarda bozukluk var izmirde böylemi bilmiyorum değilse bence anaçları değiştir.uzun vadede dönülmez bir kırılmaya yol açar , genede oyunları seni tatmin ediyorsa besleyebilirsin sana kalmış .elden çıkarmak istediğinde fiyatı çok düşer oynasada sağlıcakla kal :slm:

http://www.kuscular.org/taklaci-guv...ste-yavrularimin-anne-ve-babalari-t17835.html

VALLA ABİ YAVRULARIMIN ANNE VE BABALARI BAYA SAĞLIKLI VE KOSTÜMLERİ GÜZEL YAVRULARIM TÜYDE OLDUĞU İÇİN ÖĞLE GÖZUKÜYOR AYRIYETTEN YAVRULARIMIN İÇİNDE ANNESİNİN ANNESİ ŞAMPİYON KUŞUM VAR PAÇALARININ BOZUK OLACAĞINI SANMIYORUM YİNEDE YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER.

ANAÇLARIMI KUŞLARI ŞAMPİYON OLAN PROFESYONEL BİR KUŞÇUYLA BERABER ALDIK KUŞLARIM TÜYDEN ÇIKSINLAR YİNE FOTOĞRAFLARI YENİLEYECEM. :heyo: :tamam:

abi ben şebab beslemiyorum oyüzden mardin kuşlarında böyle oluyor.

Geri