BURSA' lı Çerkesin Dönek Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Brs Çerkes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Faruk SÖZER
Meslek
Tekniker
İlgi Alanı
Köpekler

Maşallah kuşlar çooook güzel

Maşallah güel kuşlar sağlıklı bol yavrular dilerim. Bu arada aramıza hoşgeldiniz.

maşallah kuşlarınız çok güzel . aramıza hoş geldiniz. paylaşımlarınızı bekliyoruz. :heyo:

maşallah kuşlarınız çok güzel oyunları nasıl kuşlarınızın ..sağlıklı bol yavrular dilerim.saygılar

hepinize çok teşekkür ederim. İleride paylaşımların dewamı gelicektir.

S.A Faruk bey.

Kuslariniz masaallah cok güzel bol bol saglikli yavrular ve atmacasiz günler diliyorum insaallah.Bu arada aramizada hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle.

Hayirli günler.....

A.Selam T.Kemal Bey

Abi sen bu yazını göndermeden bir gün önce atmacaya bir tane selanik yavrusu kaptırdım.. Yazındada belirtmişsin atmacasız günler diliyorum diye ama malesef ya çok kötü bir olay.

Üzüldüm büyük gecmis olsun .....

maaşallah çok güzel kuslar hayırı uçurmalar ve yavrular :tamam:

Faruk kardeşim maşallah nazar değmesin,bol bol uretmen dileğiyle.Paçalı kuşlarda dönuyomu ,ben onları tip kuşuna benzettim dönekle ucururlar dönekleri yükseltmek için doğrumu.

ben kestelde öğretnenlilk yapıyorum. güvercin besleyeceğim ama adana ırkı istiyorum satan varmı acaba?

evet onlar tip dönekleri yükseltmek için bir numara..

SEN ÖDEMİŞE GELDE DÖNEK (GAVALI) GÖRV

selamlar ve paylaşım için teşekkürler. Tuncay hemşerim Ödemiş'in neresindensin? ben bornovadayım ve sizin gavalıları biliyorum. hatta alışverişimiz bile olmuştu geldiğimizde. bir çift gelinalıyla yağlı arap almıştık damızlık. sende neler var paylaş bizimle Ödemiş'e gelme imkanı olmayan arkadaşlarımız da görsünler Ödemiş'in gavalılarını.
Not: Ödemiş'te dönek ırkına yaygın olarak "gavalı" denmektedir. yazıda bahsettiğim "gelinalı" tabiri de akbaş kara döneklerdir. yağlı arap da düz arap renkli dönektir. yerel ağız kullandığım için açıklama yapma ihtiyacı hissettim.
dostlukla...

FARUK KARDEŞ BİR ÇİFT DÖNEK GÜVERCİN BANA SATARMISIN? UÇUŞU İYİ OLANDAN. BEN KESTELDE ÖĞRETMENİM. TEŞEKKÜRLER

FARUK KARDEŞ BİR ÇİFT DÖNEK GÜVERCİN BANA SATARMISIN? UÇUŞU İYİ OLANDAN. BEN KESTELDE ÖĞRETMENİM. TEŞEKKÜRLER

Selam Hakan Hocam müsahit olduğun bir gün seninle görüşelim kuşları sana uçurayım..

Hakan Hocam Adana güvercini arıyordun sanırım sen.. Geçen hafta güvercin pazarında
5 - 6 tane gördüm bilgine..

TEŞEKKÜR EDERİM. MSN ADRESİNİ EKLEDİM ÇERKES BEY. BENİM msn [email protected] BU ARADA BİR ÇİFTTE SİZDEN DÖNEK ALMAK İSTERİM. İYİ GÜNLER

FARUK KARDEŞİME BANA GÖSTERMİŞ OLDUĞU İLGİDEN VE YRADIMLARINDAN DOLAYI AYRICA HEDİYE ETTĞİN BİR ÇİFT DÖNEK YAVRUSU İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HA BİRD HALI SAHA MAÇI YAPACAĞIZ UNUTTUM SANMA.

Hocam inşallah verdiğim yavrular iyi dönerler.. Bu arada bende halı saha maçını unutmuyorum EN kısa zaman da organize edelim..

hoş geldin kardeş,kusların güzel ve bakımlı,belli iyiyetişdiricisin,herşey gönlünce olsun, selamlar.

FARUK KARDEŞİMLE TANIŞIP BURSA KUŞ PAZARINDA GEZDİK. DAHA SONRA BENİM HANIM FARUK KARDEŞİMİN NİŞANLISI OLAYA EL KOYDU VE BİZLERİ ÇAĞIRDI. BİZ PAZARI BIRAKIP KILIBIKLIĞA DEVAM EDEREK AYRILDIK.ŞAKA NEYSE FARUK KARDEŞİM HALI SAHA MAÇINI YAPCAĞIZ. AYRICA BİR ARKADAŞ KAZANDIĞIM İÇİN MUTLU OLDUM.

Geri