BURSA' lı Çerkesin Dönek Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Brs Çerkes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
maşallah güzel bakımlı kuşlar.. güle güle besle kardeşim....

S.A faruk kardeşim döneklerin kostüm olarak güzel görünüyor.dönüşleri nasıl.gönlünce u
çurman dileğiyle.
ÖMÜR DENİZ

a.selam Abi kuşların oyunları gzel ama kuşları toplayalı yaklaşık 7 ay oldu hala içlerinden eleme yapıp uygun kuşları bırakmaya çalışıorum saygılar..

umut kardeş sen kuşlar güzel değil yazmışsın. Kuşları izlemeden oyun yapmadıkları anlıyorsan büyük kuşcusun. Helal olsun Selanik kuşunda renge görünüşe pek aldanmamak gerekiyor. Sarı kafalı olanlarda tippler

s.a. değerli arkadaşlar elbetteki tüm kuşlarda model şekil kostüm önemlidir.fakat 25 senelik kuşçuluk hayatımda ne kuyruk üstü olan ,ne 12kuyruk,ne sarı göz dönekler gördüm .beğenmeyenlere parmak ısırtan.o sebepten kostüm olarak model olarak dönücü ırk kuşlara yorum yapmamak lazım.havada seyrettikten sonra yorum yapmak daha doğru olur.sizlere bu olayla ilgili bir anımı anlatayım.bir gün oynak saya meraklısı bir arkadaşım geldi kuş uçuruyoruz .havadan gelen bir mavili beyazlı alacalı mısiri kırığı paçalı kuşu havaya attım .arkadaşın hemen dikkatiniçekti .çünkü oyundan uçamıyordu adeta.satıllık mı dedi.evet dedim.anlaştık.yere inince caymak yok dedim.olurmu öyle şey dedi.kuş yere inice bir baktı ki mısiri kırığı,sakın pazara cıkarıpta saya falan demeyesin diye latife yaptı .gülüştük.tabii kuşu almadı .bende zaten satılık değil dedim.
Saygılarımla.
Ömür DENİZ.

Faruk bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz,dönekler adeta eski muaradiyeleri andırıyor,uçuşlarını tahmin edebiliyorum,Ben bursa beşevlerde yaşıyorum,bir gün sizi ve güvercinlerinizi ziyaret etmek isterim,sağlıklı yetiştirmeler.

Merhabalar Gökhan bende seninle tanışmak isterim. Ne zaman istersen gelebilirsinn. Bende Mudanya yolu üzeri Geçit' te oturuyorum. Bende senin kuşlarını izlemek isterim.

Teşekkür ederim Faruk bey,bende sizi beklerim kuşlarımı izletmeye,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

toprağım allah hastalıktan nazardan saklasın güzel zekli uçuşlu günler dilerim

SPORCU16' Alıntı:
toprağım allah hastalıktan nazardan saklasın güzel zekli uçuşlu günler dilerim
Sağolasın Bursa nın neresindensin?
...SAYGILAR...

abi sattıkların var mı aralarından bango veya muradıye farketmez muradıye agırlıklı varsa satılık fıyatları hakkında bılgı verırsen sevınırım ...

Geri