Tugay16
Üye
- Ad Soyad
- tugay özgür
- Meslek
- Pazarlamacı
- İlgi Alanı
Bursa osmangazide ikamet eden abilerimiz kardeşlerimiz arkadaşlarımız varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bu dediklerini yemcide bulamazmıyım hazır karışım halinde?FeLix_' Alıntı:yemlerine fi,mısır,ayçekirdeği,aspir,kırık buğday,kırmızı mercimek karıştır ver, kümesin önüne çalı süpürgelerinin dallarından koparıp koparıp at, ve kümese en yakın noktaya geniş bir kabın içine mineralli taş koy, kümesinin havalandırması güzelse ve kuşlar kendilerine hakimiyet bölgesi kurmuşlarsa, dediğim şeyleri yapman kuşların yumurtlama süreçlerini hızlandırır malum havalar daha tam soğumadı, tüyden çıkan kuşlar çabuk yumurtlarlar.
Mesut abi birde kış aylarında özel karışım yem veriliyormuş onunda tarifini alabilirmiyim ?FeLix_' Alıntı:mutlaka vardır, çoğu yemcide mersin karışığı diye geçer adı, ama bir yemciye gidip kendin karıştırırsan daha güzel ve ucuza gelir.
Şöyle yap mesela 1 kg buğday, 1 kg ay çekirdeği, 1 kg aspir, yarım kilo fi, yarım kilo kırık prinç, yarım kilo mısır (küçük taneli diye belirt), yarım kilo kırmızı mercimek = 5 kg, al sana 4 kuş için 1 aylık yem
karışık yem alacaksan da içinde Fİ az olanından al, malum fi kuşları kızıştırmak için verilir, fi çok gelince kuşlar çok kavga ederler. kuşlar yere attığın çalı çırpıyı toplamaya başlayınca zaten yumurtlayacaklarını anlarsın o zaman da normal yem düzeyine geri dönüp mineralli taşı ön plana çıkarırsın ki, dişi kuş yumurta yı daha hızlı yapabilsin.
EVETTugay16' Alıntı:türker abi veba ve salmonella aşıları ne oluyo aydınlatırsan yaptırırız bizde.Çarşambadaki bu taxi duraklarının ordaki veteriner mi?
abi ben yaptım 2 tanesi çekiyor düğer ikisi çekmiyo ama çekenlerde diğerlerine göre küçük bende mi bi anormallik var mesut abiFeLix_' Alıntı:%70 işe yarıyor, geri kalanı tecrübe
bursanın neresinde oturuyorsun kardeşimkurti511' Alıntı:ben varım osmangazi
Tugay16' Alıntı:mesut abi elma sirkesi kullanımını anlatırmısın ve doğal antibiyatik başka yapabilicem karışım varsa yardım edermisin 1lt lik suluğum var abi