kurti511
Üye
- Ad Soyad
- kurtuluş
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
aslında kimseye ev hakında bilgi vermiyorum ama madem sordun panayır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:haha: KURTULUŞ KUŞ PAZARI DA SİZİN MAHALLEYE GELDİİ. OOH BOL AVARE OLUR..kurti511' Alıntı:aslında kimseye ev hakında bilgi vermiyorum ama madem sordun panayır
FeLix_' Alıntı:şu yağmur çamur kar bitsin, bursa ekibi ile zirve düzenler resimleri de yükleriz inşallah )) (dostluk sembolü olarak buluşunca havaya beyaz güvercin atalım demeyin, ben de hiç beyaz güvercin yok) ) Türker abinin oynarları salarız olmazsa )
:slm:eraann1' Alıntı:Bursa lılar burada toplanmış. bir selam da ben vereyim. İhsaniye de oturuyorum. kuşlarıma terminal arkasında ( Armutköy yolu ) bakıyorum. ayrı kümeslerde kelebek ve Bursa oynarlarım var.
Merhaba Mesut. o taraflara yolum düşüyor. inşallah en yakın zamanda bu nazik davetine iştirak edeceğim. görüşmek üzere...FeLix_' Alıntı:Erhan, Tahtakale (çakırhamam) tarafına yolun düşerse çay içmeye beklerim Dükkanın adı, T-D Medikal Kimya
:haha: TEL ..SESİNE UYANAMADIM :haha: BEN DE OLMAK İSTERDİM..GECE NÖBETİNDEN ÇIKINCA GÜNDÜZ UYURKEN TOP ATSALAR UYANAMIYOR İNSAN.. :evet: :slm:eraann1' Alıntı:Dün Mesut ( Felix ) arkadaşımı mekanında ziyarete gittim. Hoş sohbeti ve ikramlarıyla beni çok güzel ağırladı. Tecrübelerinden bana bilgiler aktardı. Kendisine çok teşekkür ederim. Türker Abi yi de aradık. Fakat kendisi nöbetten çıktığı için uyuyordu. Rahatsız etmek istemedik. İnşallah bir daha ki sefere Türker Abi de olacak. En kısa sürede tekrarını yapmak dileğiyle...
Bilirim Turker abi ben de vardiyali calisiyorum. Bir daha ki sefere onceden haberleserek bir program yapariz. Gorusmek uzere abi...[email protected]' Alıntı::haha: TEL ..SESİNE UYANAMADIM :haha: BEN DE OLMAK İSTERDİM..GECE NÖBETİNDEN ÇIKINCA GÜNDÜZ UYURKEN TOP ATSALAR UYANAMIYOR İNSAN.. :evet: :slm:eraann1' Alıntı:Dün Mesut ( Felix ) arkadaşımı mekanında ziyarete gittim. Hoş sohbeti ve ikramlarıyla beni çok güzel ağırladı. Tecrübelerinden bana bilgiler aktardı. Kendisine çok teşekkür ederim. Türker Abi yi de aradık. Fakat kendisi nöbetten çıktığı için uyuyordu. Rahatsız etmek istemedik. İnşallah bir daha ki sefere Türker Abi de olacak. En kısa sürede tekrarını yapmak dileğiyle...
Eskilerden' Alıntı:Yaza kısmetse bende bursadayım artık Şehirime kavuşuyorum :slm: :slm: