Bursa/Osmangazi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tugay16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
aslında kimseye ev hakında bilgi vermiyorum ama madem sordun panayır

kurti511' Alıntı:
aslında kimseye ev hakında bilgi vermiyorum ama madem sordun panayır
:haha: KURTULUŞ KUŞ PAZARI DA SİZİN MAHALLEYE GELDİİ. OOH BOL AVARE OLUR..

ÇARŞAMBA DAN SELAMLAR.. :slm:

(vallaha abi ne yalan günde 3 tane ortalama tutuyordum ama atmıyordum demirtaşın ordan kuş almaya geliyolardı. ben hepsini bedavaya veriyorum hatta zorla para veriyolardı yine almıyordum) vallaha abi ne yalan söylüyüm 1 ay bizim burda kaldı ve sonra yine soğanlıya giiti geçen pazar bende giittim 1 çift donuk mardin aldım ve yumurtladılar şuan yatıyolar asıl konuya gelim a

arkadaşlar bende bursada oturuyorum nilüfer besevlerde süs kuşları besliyordum ancak postaya dönüyorum şu aralar hepinize saglıklı kümesler

FELIX ; MESUT'U ZİYARETE GİTTİM.. :slm:

pıncırıda ziyaretime bekliyorum balinaları bitirmeden :)) (herkes gelebilir ziyaretime, dükkan tahtakale de temiz cadde üzerinde) :)

Oh valla iyi kurdunuz bursa ekibini.
Korktum valla her geçen gün sayınızda artıyor :)
Şöyle toplansanızda resimleride çekseniz milleti kıskandırsanız olmazmı?

şu yağmur çamur kar bitsin, bursa ekibi ile zirve düzenler resimleri de yükleriz inşallah :))) (dostluk sembolü olarak buluşunca havaya beyaz güvercin atalım demeyin, ben de hiç beyaz güvercin yok) :)) Türker abinin oynarları salarız olmazsa :))

FeLix_' Alıntı:
şu yağmur çamur kar bitsin, bursa ekibi ile zirve düzenler resimleri de yükleriz inşallah :))) (dostluk sembolü olarak buluşunca havaya beyaz güvercin atalım demeyin, ben de hiç beyaz güvercin yok) :)) Türker abinin oynarları salarız olmazsa :))

BURSA EKİBİ SAĞLAM..MAŞALLAH.

bende merinostayımm :D

mesut abi 4 şuabatta askere gidicem askere gitmeden muhakkak gelicem yanına :)

CANER'DE ARAMIZDA :heyo:

tamam tugay beklerim mutlaka :)

caner bana merinostan 2 katlı üstü teraslı ev bul da taşınayım :))) söz senin kuşlara pırıltı vermicem :))

YAKALARSAM VERMEM. :haha: :slm: :suss:

kaçıranın bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara :))

Mesut abi askerlik yeri belli oldu Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı

oh maşallah, çok rahat ve güzel bir yere düşmüşsün, ondan sonrasında istanbul a bile düşebilirsin. (kütahyanın rüzgarı serttir biraz, kulakların derisini kabartır, gerisi güzel)

Bursa lılar burada toplanmış. bir selam da ben vereyim. İhsaniye de oturuyorum. kuşlarıma terminal arkasında ( Armutköy yolu ) bakıyorum. ayrı kümeslerde kelebek ve Bursa oynarlarım var.

eraann1' Alıntı:
Bursa lılar burada toplanmış. bir selam da ben vereyim. İhsaniye de oturuyorum. kuşlarıma terminal arkasında ( Armutköy yolu ) bakıyorum. ayrı kümeslerde kelebek ve Bursa oynarlarım var.
:slm:

Erhan, Tahtakale (çakırhamam) tarafına yolun düşerse çay içmeye beklerim :) Dükkanın adı, T-D Medikal Kimya

FeLix_' Alıntı:
Erhan, Tahtakale (çakırhamam) tarafına yolun düşerse çay içmeye beklerim :) Dükkanın adı, T-D Medikal Kimya
Merhaba Mesut. o taraflara yolum düşüyor. inşallah en yakın zamanda bu nazik davetine iştirak edeceğim. görüşmek üzere...

Dün Mesut ( Felix ) arkadaşımı mekanında ziyarete gittim. Hoş sohbeti ve ikramlarıyla beni çok güzel ağırladı. Tecrübelerinden bana bilgiler aktardı. Kendisine çok teşekkür ederim. Türker Abi yi de aradık. Fakat kendisi nöbetten çıktığı için uyuyordu. Rahatsız etmek istemedik. İnşallah bir daha ki sefere Türker Abi de olacak. En kısa sürede tekrarını yapmak dileğiyle...

eraann1' Alıntı:
Dün Mesut ( Felix ) arkadaşımı mekanında ziyarete gittim. Hoş sohbeti ve ikramlarıyla beni çok güzel ağırladı. Tecrübelerinden bana bilgiler aktardı. Kendisine çok teşekkür ederim. Türker Abi yi de aradık. Fakat kendisi nöbetten çıktığı için uyuyordu. Rahatsız etmek istemedik. İnşallah bir daha ki sefere Türker Abi de olacak. En kısa sürede tekrarını yapmak dileğiyle...
:haha: TEL ..SESİNE UYANAMADIM :haha: BEN DE OLMAK İSTERDİM..GECE NÖBETİNDEN ÇIKINCA GÜNDÜZ UYURKEN TOP ATSALAR UYANAMIYOR İNSAN.. :evet: :slm:

[email protected]' Alıntı:
eraann1' Alıntı:
:haha: TEL ..SESİNE UYANAMADIM :haha: BEN DE OLMAK İSTERDİM..GECE NÖBETİNDEN ÇIKINCA GÜNDÜZ UYURKEN TOP ATSALAR UYANAMIYOR İNSAN.. :evet: :slm:
Bilirim Turker abi ben de vardiyali calisiyorum. Bir daha ki sefere onceden haberleserek bir program yapariz. Gorusmek uzere abi...

Yaza kısmetse bende bursadayım artık Şehirime kavuşuyorum :slm: :slm:

herkesi beklerim, dükkanı bulmak basit, ulaşım kolay, çay da var muhabbet de:))

Eskilerden' Alıntı:
Yaza kısmetse bende bursadayım artık Şehirime kavuşuyorum :slm: :slm:

İNŞLH OZAN IM :slm: :heyo: :tamam:

Bende Bursa'danım :) Osmangazi sayılır.Bilirsiniz Setbaşı'nı geçince Yeşil Türbe var orda oturuyorum.Şu an Erzurum/Oltu'da askerdeyim fakat forumu takip ediyorum burda bile :haha:

hayırlı teskereler emre :) askerlik bitince çayımı içmeye beklerim seni de:)

Teşekkür ederim Mesut abi ziyaretine gelmek isterim.127 günüm kaldı Ağustosta ordayım Allah'ın izniyle.Lise hayatım senin oralarda geçti Tophane E.M.L'de okumuştum :heyo:

Geri