Bursa Oynar Güvercinleri (Cüneyt Varışlı)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Bursa Oynar ,Bursa Roller ,Makaracı Güvercinler ,Oynar Güvercinler

Ekli dosyalar

• DSC02090 copy.webp
    DSC02090 copy.webp
    166.6 KB · Görüntüleme: 1,075

Ekli dosyalar

• DSC02092 copy.webp
    DSC02092 copy.webp
    188.1 KB · Görüntüleme: 1,116

Ekli dosyalar

• DSC02101 copy.webp
    DSC02101 copy.webp
    330.8 KB · Görüntüleme: 1,116

Ekli dosyalar

• DSC02103 copy.webp
    DSC02103 copy.webp
    211.5 KB · Görüntüleme: 1,124
Cüneyt beyi bir kez daha tebrik ederim güzel kuşlara sahip emeğinize sağlık Allah can pekliği versin iyi günlerde besleyiniz.

sımdı bu kuslara herkes guzel seyler soylıcek...tabı verılen emege baktıgımızda guzel seyler soylememek mumkun degıl..ama elestırıme alınmıcaksanız bu kuslar bana yuksek gıbı geldı..kusların durusu benım oynar anlayısıma pek uymadı...ama kuslar pırıl pırıl..emegıne saglık..

tekinn' Alıntı:
sımdı bu kuslara herkes guzel seyler soylıcek...tabı verılen emege baktıgımızda guzel seyler soylememek mumkun degıl..ama elestırıme alınmıcaksanız bu kuslar bana yuksek gıbı geldı..kusların durusu benım oynar anlayısıma pek uymadı...ama kuslar pırıl pırıl..emegıne saglık..

Tekin abi merhaba,temel bir nokta sayılabilir bir izlenim bizzat sana bildirmek isterim.

Trakya da geçmiten günümüze trakya yerlisi,saya ırkları,taklacılar''şebab'',aklıma şuan gelmeyen ve yöremiz de beslenen bir çok ırk vvsvsvsvs ''diyelim ve kısa yüzlüler hariç''mısıri,hünkari ve benzeri kostüm kuşları hariç diğer sevilerek beslenen tüm ırklar iri ayaklı,boyunlu,kocaman bir kafa ve gaga heybetli bir görünüş içinde istenir genel olarak bunun böyle olduğunu söyleyebilirim yani senin bahsetmiş olduğun gibi bir çok yetiştirici oynarın kritik olmazsa olmazlarıa bakmadan önce kendi göz zevkini düşünerek oynar besler tabi ki Cüneyt bey adına bunlar söylemiyorum genel bir bilgi veriyorum Cüneyt beyle sohbet etmeden anlayışının ne olduğunu bilemeyiz herkesin anlayışada tabi ki kendisine yanlış anlaşılmasın yazdıklarım saygım sonsuz yetiştirici bu tipten hoşlanıyor ve besliyor Özellikle Trakyada bu anlayışın dışın da pek oynar yer almıyor!

Kısaca özetlicek olursam Trakyamız da beslenen bir çok ırk heybetli,kafa,göz,gaga,vücut vvs teşkilat kısımları büyük sevilir!

Bu neden böyledire gelirsek:Trakya yerlisi besleyicileri her zaman iri kuşlar üretmeye çalıştırlar ve benzeri ırkları besleyenlerde ordan kalan genel bir anlayış hala Trakyamızca hakim.

haklısın huseyın.trakya her kusta oldugu gıbı oynarıda kendı anlayısına gore beslıyor...cuneyt beyın kuslarına baktıgımızda pırıl pırıl ama bu ayak yukseklıgı ve esgalle bızım buraya pek uymuyor..
cuneyt bey ucumlarındanda bahsederse bıraz...saglıklı kumesler dılerım...

arkadaşım kuşların çok ğüzel allah can pekliği versin .

Herkeze merhaba kusların sana göre güzel!ama bir çok kusuru var sayayım.Zaten hep 2 veya 3 cinsten kus almıssın.1paçaları diz altından aşağıya inmiş 2 boyunları çok uzun 3 göz bebekleri büyük 3 kusur tüm kuslarında var... saygılar

Geri