Bursa oynarı neden kapalı besleniyor !uçurulmuyor!?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
egretli_03' Alıntı:
HERKESE SLM BEN 18 YAŞINDA AFYONLUYUM BENDE BURSA IRKINI BESLİYORUM BİLENLER VARSA AFYONDADA BURSA IRKINI DAHA ÇOK BESLLENİR VE İNANIYORUM BURDA ÇOK SÜPER OYNARLAR VAR BANA GÜZEL KUŞLARIM VARDI AMA NE YAZIK Kİ SANSAR YEDİ ŞİMDİ YENİ KÜMES VEÇOK GÜZEL BİR ÇİFT YAŞMAKLI BULDUM ODA TESADÜF :haha: AMA SANIRIM BURDADA AYNI MESELE SÖZ KONUSU BEN GENCİM ÇOK İHTİYAR BU CİNSİ BESLİYENLERİ GÖRDÜM AMA BİRİDE KUŞLARINDA VERMİYOR MEZARINA MI GÖTÜRCEN BU CİNSİN AZALMA SEBBEBİDE BUDUR HERKES ELİNDEKİNİ VERMİYOR OTOMATİK OLARAK YENİ NESİL TAKLACIYA DÖNÜYOR KUŞLARI VERSELER BİLE KENDİ ARKADAŞLARI YİNE İHTİYARLAR. ABİ ÜRETELİM VERİN BİZE DESTEK OLUN KAÇ TAKLACI BESLİYENİ İKNA ETTİM BURSA BESLEYELİM DİE AMA PİYASADA YOK OLSADA BOZUK CİNSLER. EVDE KAPANAN OYNAR OYNAR DEİLDİR SİNEGE ÇIKMAYAN OYNAR NE İŞE YARAR [renkli]BEN SİZLERİ GÖRMESEMDE HEVESLİ GENCLERE VERİN EN İYİSİNİ VERİN TÜKENMESİN NESLİ[/renkli]

Görüşleriniz icin size cok tesekkuer ederim, tabiki hepimiz ayni dilden ayni agizdan ayni seyleri soyluyoruz, peki bunlari ihtiyar amcalara nasil anlatacagiz, buna cozum bulunmasi gerekir..
Birde Sitemizin artik deyimi yerinde ise Demirbas sozu olan Gokhan arkadasimizin cumlesini bende size aktaracagim,
Bursada Insan nesli tukenir, fakat OYNAR nesli tukenmez :)

BURSA OYNARI DIŞ ORTAMDA DAHA GÜZELDİR!!!gelicilik+performans+ahlak+eşgal bu kuşları hapis ettikten sonra ne işe yarar????Ben söyleyim ne işe yarar RANT sağlama işine yarar başka hiç bir şey değil!''Filan peş mekan vvsvsvs oynar hepsi bu''.

abi gerçekten şahane bir görüntü olmuş kuşlar süperler maşallah

Geri