Bursa Oynarlarım Nasıl ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İsmail34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
İsmail34' Alıntı:
Bende öyle yapmak isterdim ama benim kuşlar kümesinin kapısını açık bırakıyorum dışarı çıkmıyorlar [Kümes ince uzun kuşlar kapının karşısında 5m ileride olan düneklerinin oralarda hep ] dünedikleri yerin yanında takılıyolar yem kabının oraya kadar iniyolar kapıya yaklaşmıyorlar sebebi ne olabilir bunların yavrularıda böyle yapar dışayıra çıkmaktanmı korkuyorlar acaba ? Yavrulayınca yem kabını kümesin kapısının önüne koysam dedim ordan yemlendeser nasıl olur? Alışırlarmı dışarıya
SABIR VE ZAMAN ..DÜZENE GİRECEK ..ŞİMDİ SADECE ONLARA İYİ DAVRANIN ,ONLARLA ARKADAŞ OLUN ..SİZİ SEVSİNLER..ONDAN SONRASI KOLAY ...

kuşlar 7 aylık 6 aydır bendeler eş aldılar.
Bana dişinin kanadını bantlayıp kapının önüne yem koy (Kuşlar açken) ikisinide sal dediler.
Böyle yapsam Erkek kuş kaçarmı dişiyi bırakıp ?

Kuşum yuvaya yatmaya başladı hiç kıpırdamıyor.
Tanıdığım bi kuşçu ilk yumurtalar boş çıkarsa üzülme dedi .
Yumurtaların boş çıkma ihtimali de mi var ?

İsmail34' Alıntı:
Kuşum yuvaya yatmaya başladı hiç kıpırdamıyor.
Tanıdığım bi kuşçu ilk yumurtalar boş çıkarsa üzülme dedi .
Yumurtaların boş çıkma ihtimali de mi var ?
BU ŞEKİLDE YAZIŞMAYA GEREK YOK ..İSMAİL *CHATTE GİBİ.. *

mchat.php#mChat

BU SAYFANIN SAĞ ÜST KÖŞESİNE *NE AKLINA GELİYORSA google özel arama ya YAZ ..VE OKU..TÜM BİLGİLER VAR ..

Bu kuşların BURSA OYNAR ı ile renkleri hariç yakından uzaktan alakaları yok :) Mezatlar da 10-15 liralara satılan hatalı kuşlardan. Sana önerim bu kuşlara fazla değerli davranma, 15-20 gün kümesin önünde gezdir, sonra aç kanatlarını vur sırığı uçsunlar, başka işe yaramazlar :)

Allah can pekliği versin.

FeLix_' Alıntı:
Bu kuşların BURSA OYNAR ı ile renkleri hariç yakından uzaktan alakaları yok :) Mezatlar da 10-15 liralara satılan hatalı kuşlardan. Sana önerim bu kuşlara fazla değerli davranma, 15-20 gün kümesin önünde gezdir, sonra aç kanatlarını vur sırığı uçsunlar, başka işe yaramazlar :)

Allah can pekliği versin.
:evet: :tamam:

75 lira vermiştim oysaki vay çakal kuşçu vay. Olsun mardinlerim yolda.

Türker abi Bayrampaşa çevresinde bildiğin sevidğin bi mezat varmı ?

Geri