ruko
Üye
- Ad Soyad
- яυкσ αунαη®
- Meslek
- TekstiLci
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
blueye' Alıntı:maşallah kuşlarınız çok güzeller allah nazardan saklasın bol yavru almalar.
eyvallah kardeş tşkler allah sizlere daha iyilerini versinfatih Eroğlu' Alıntı:guzel kuşlar gule gule besleyin.
eyvallah kardeşim allah razı olsun daha iyileri sizlerin olursunserkan boncuk' Alıntı:s.a ayhan abim kuşların maşallah cok guzel bursada nerde oturuyorsun ben beyazıt elinde baskaların çiftine ne diyorsun
eyvallah o senın kendı guzellığın allah daha iyilerini sana versin saygıLar Ayhanpolllat' Alıntı:Allah nazardan saklasın gerçekten harika kuşlar.
41 kere maaşallah...
SİNAN ÖZTEKİN
tşkler kardeşim aLLahım sana daha guzeLlerini naisp etsin saygıLar Ayhanburhan.albayrak' Alıntı:abi maşallah olayı bitirmişsin.Tebrikler bolbol yavrular almanız dileğiyle kendinize iyi bakın Tabi kuşlarada
a.s eyvalla tşkler iyi dıleklerin için cok saoLsinoplu' Alıntı:s.a maşallah kusların göz dolduruyor.. benım adımda AYKUT KARADAŞ sinop ta beslıyorum ben de kelebek kuşuna hastayım bol yavrulu sezon dilerim..
SAYGILAR..
kunyecimehmet' Alıntı:Hemserim harika kuşların var bol bol yumurta almanı dilerim..
kunyecimehmet' Alıntı:Kuşların çok guzel bol yumurta almanı dilerim.
t2kral' Alıntı:abi kuşların çok güzeller özellikle kesmeleri süper bol yawru alman dileğiyle güle güle besle...
serkan boncuk' Alıntı:MRB AYHAN ABİ KUŞLARIN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HEPSİ BİRBİRİNDEN KIYMETLİ VE YARIŞMALIK KUŞLAR HERKESİN EMEGİNE SAYGI DUYMAK USTALARDAN BİŞEYLER ÖGRENMEK LAZIM USTA DEDİĞİM ABİLERİMDEN BİRİDE AYHAN ABİ GERÇEKTEN MÜKEMMEL KUŞLAR BESLİYOR ALLAH TÜYLERİ KADAR ÖMÜR VERSİN KUŞLARINA SAĞLICAKLA KAL ''SrKnBnCk''
serkan boncuk' Alıntı:Ustacım Yine DÖKtürmüşsün KIrmızı BAskaları arkadaşlar hani ayhan abinin kuşlarını bizzat yakından görme şansım oldu ve resimlerdeki kuşlardan bin kat daha iyiler insanın böyle kümesler ve kuşlar görünce iştahı açılıyo bu nadide kümeslerden ve kuşlardan birine sahip olanda ayhan abimiz onu çok tebrik eder ve kutluyorum Kuşçuluğu bu kadar üst seviyede tuttuğu için
okancintan' Alıntı:masallahı var dostum kuslarının ve kumesinin,allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin,tuyleri kadar yavruları olsun,resimler için emegine saglık,saglıcakla kal
havacı' Alıntı:AYHANCIM MRBLAR YENİ RESİMDEKİ KUŞLARIN GERÇEKTEN GÜZEL SEZON İYİ GİDİYOR GALİBA AMAN ALLAH VERSİN KARDEŞİM BİR OKADAR DAHA OLSUN İNŞAALLAH.
KIRMIZILAR GÜZEL KÜMESİNDE ÇOK FERAH DURUYOR.
kelebekçi ibrahim' Alıntı:ayhan arkadaşım kuşların güzel rabbim tüyleri kadar ömür versin emeğine sağlık kelebek kuşunda üretilecek ender kelebek cinsiddir kemalpaşa bende seviyorum bu ırkı rabbim daha üst seviyelerini nasip etsin sana allaha emanet ol.