Bursadan Ayhan KARATAŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

ruko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
яυкσ αунαη®
Meslek
TekstiLci
İlgi Alanı
Kuşlar
iiiiiiiie.jpg

iiiiiieeeeeeeiiiiiiii.jpg

eiiiiiiiii.jpg

eeeeeeeeiiiiiiiiie.jpg

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.jpg

maşallah kuşlarınız çok güzeller allah nazardan saklasın bol yavru almalar.

blueye' Alıntı:
maşallah kuşlarınız çok güzeller allah nazardan saklasın bol yavru almalar.

eyvallah saol daha iyileri sizlerın olsun inşalah

guzel kuşlar gule gule besleyin.

s.a ayhan abim kuşların maşallah cok guzel bursada nerde oturuyorsun ben beyazıt elinde baskaların çiftine ne diyorsun

serkan boncuk' Alıntı:
s.a ayhan abim kuşların maşallah cok guzel bursada nerde oturuyorsun ben beyazıt elinde baskaların çiftine ne diyorsun
eyvallah kardeşim allah razı olsun daha iyileri sizlerin olursun

Allah nazardan saklasın gerçekten harika kuşlar.
41 kere maaşallah...

SİNAN ÖZTEKİN

polllat' Alıntı:
Allah nazardan saklasın gerçekten harika kuşlar.
41 kere maaşallah...

SİNAN ÖZTEKİN
eyvallah o senın kendı guzellığın allah daha iyilerini sana versin saygıLar Ayhan

abi maşallah olayı bitirmişsin.Tebrikler bolbol yavrular almanız dileğiyle kendinize iyi bakın Tabi kuşlarada:D

burhan.albayrak' Alıntı:
abi maşallah olayı bitirmişsin.Tebrikler bolbol yavrular almanız dileğiyle kendinize iyi bakın Tabi kuşlarada:D
tşkler kardeşim aLLahım sana daha guzeLlerini naisp etsin saygıLar Ayhan

s.a maşallah kusların göz dolduruyor.. benım adımda AYKUT KARADAŞ sinop ta beslıyorum ben de kelebek kuşuna hastayım bol yavrulu sezon dilerim..

SAYGILAR..

sinoplu' Alıntı:
s.a maşallah kusların göz dolduruyor.. benım adımda AYKUT KARADAŞ sinop ta beslıyorum ben de kelebek kuşuna hastayım bol yavrulu sezon dilerim..

SAYGILAR..
a.s eyvalla tşkler iyi dıleklerin için cok saoL

kunyecimehmet' Alıntı:
Kuşların çok guzel bol yumurta almanı dilerim.

aLLah razı oLsun tşkler aLLa sizlere daha iyiLerini nasip etsin saygıLar Ayhan

abi kuşların çok güzeller özellikle kesmeleri süper bol yawru alman dileğiyle güle güle besle...

MRB AYHAN ABİ KUŞLARIN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HEPSİ BİRBİRİNDEN KIYMETLİ VE YARIŞMALIK KUŞLAR HERKESİN EMEGİNE SAYGI DUYMAK USTALARDAN BİŞEYLER ÖGRENMEK LAZIM USTA DEDİĞİM ABİLERİMDEN BİRİDE AYHAN ABİ GERÇEKTEN MÜKEMMEL KUŞLAR BESLİYOR ALLAH TÜYLERİ KADAR ÖMÜR VERSİN KUŞLARINA SAĞLICAKLA KAL ''SrKnBnCk''

serkan boncuk' Alıntı:
MRB AYHAN ABİ KUŞLARIN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HEPSİ BİRBİRİNDEN KIYMETLİ VE YARIŞMALIK KUŞLAR HERKESİN EMEGİNE SAYGI DUYMAK USTALARDAN BİŞEYLER ÖGRENMEK LAZIM USTA DEDİĞİM ABİLERİMDEN BİRİDE AYHAN ABİ GERÇEKTEN MÜKEMMEL KUŞLAR BESLİYOR ALLAH TÜYLERİ KADAR ÖMÜR VERSİN KUŞLARINA SAĞLICAKLA KAL ''SrKnBnCk''

Agzına yüregine saqLık kardeşim benı usta olarak gorudugn için cok saol bizde bıldıklerımız kadarıyLa bişeyler yapmaya caLısıyoruz ama gercek su 25 yasındayım hep bugune kadar kaLıteLi Kus baktım aLLa sana daha iyiLerini nasip etsin abicim en GuzeLLeri senın oLsun ben PayLaştıkca MutLuyum saygıLar Ayhan

www.kelebekciayhan.tr.gg

24.08.2oo8 Yeni Resimlerim

ayhan1.jpg

ayhan2.jpg

ayhan3.jpg

Ustacım Yine DÖKtürmüşsün KIrmızı BAskaları arkadaşlar hani ayhan abinin kuşlarını bizzat yakından görme şansım oldu ve resimlerdeki kuşlardan bin kat daha iyiler insanın böyle kümesler ve kuşlar görünce iştahı açılıyo bu nadide kümeslerden ve kuşlardan birine sahip olanda ayhan abimiz onu çok tebrik eder ve kutluyorum Kuşçuluğu bu kadar üst seviyede tuttuğu için

masallahı var dostum kuslarının ve kumesinin,allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin,tuyleri kadar yavruları olsun,resimler için emegine saglık,saglıcakla kal

serkan boncuk' Alıntı:
Ustacım Yine DÖKtürmüşsün KIrmızı BAskaları arkadaşlar hani ayhan abinin kuşlarını bizzat yakından görme şansım oldu ve resimlerdeki kuşlardan bin kat daha iyiler insanın böyle kümesler ve kuşlar görünce iştahı açılıyo bu nadide kümeslerden ve kuşlardan birine sahip olanda ayhan abimiz onu çok tebrik eder ve kutluyorum Kuşçuluğu bu kadar üst seviyede tuttuğu için

eyvaLLLah guzel kardeşim aLLah sana daha iyiLerini nasip etsin saygıLar Ayhan

okancintan' Alıntı:
masallahı var dostum kuslarının ve kumesinin,allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin,tuyleri kadar yavruları olsun,resimler için emegine saglık,saglıcakla kal

Tşkler iyi diLekleriniz için cok saoLun eyvaLLah

AYHANCIM MRBLAR YENİ RESİMDEKİ KUŞLARIN GERÇEKTEN GÜZEL SEZON İYİ GİDİYOR GALİBA AMAN ALLAH VERSİN KARDEŞİM BİR OKADAR DAHA OLSUN İNŞAALLAH.
KIRMIZILAR GÜZEL KÜMESİNDE ÇOK FERAH DURUYOR.

havacı' Alıntı:
AYHANCIM MRBLAR YENİ RESİMDEKİ KUŞLARIN GERÇEKTEN GÜZEL SEZON İYİ GİDİYOR GALİBA AMAN ALLAH VERSİN KARDEŞİM BİR OKADAR DAHA OLSUN İNŞAALLAH.
KIRMIZILAR GÜZEL KÜMESİNDE ÇOK FERAH DURUYOR.

eyvaLLah abi cok saoL iyi diLeklerin için tşkLer

ayhan arkadaşım kuşların güzel rabbim tüyleri kadar ömür versin emeğine sağlık kelebek kuşunda üretilecek ender kelebek cinsiddir kemalpaşa bende seviyorum bu ırkı rabbim daha üst seviyelerini nasip etsin sana allaha emanet ol.

kelebekçi ibrahim' Alıntı:
ayhan arkadaşım kuşların güzel rabbim tüyleri kadar ömür versin emeğine sağlık kelebek kuşunda üretilecek ender kelebek cinsiddir kemalpaşa bende seviyorum bu ırkı rabbim daha üst seviyelerini nasip etsin sana allaha emanet ol.

eyvaaLLah ibrahım cok saol kardeş aLLah daha iyilerini daha guzeLLerlerini sana versin hepsi STAR olsunlar inş saygıLar Ayhan

Yeni ResimLerle Yakında SizLerLee SaygıLar Ayhan

Geri