Bursadan Ayhan KARATAŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
1adet18x24.jpg

1adett20x30.jpg

1addet20x30copy.jpg

mertcanbrs' Alıntı:
kelebekçi ibrahim' Alıntı:
ayhan arkadaşım kuşların güzel rabbim tüyleri kadar ömür versin emeğine sağlık kelebek kuşunda üretilecek ender kelebek cinsiddir kemalpaşa bende seviyorum bu ırkı rabbim daha üst seviyelerini nasip etsin sana allaha emanet ol.

eyvaaLLah ibrahım cok saol kardeş aLLah daha iyilerini daha guzeLLerlerini sana versin hepsi STAR olsunlar inş saygıLar Ayhan

eyv ayhan kardeşim güzel dileğin için tekrar allah nazardan saklasın.

ayhan kardeş kuşlarına allah can pekliği versin en son resimlerdeki gibi kapalı kusursuz erkek varsa almak isterim ama hatasız 16 kuyruk olacak varsa ben altıparmakta oturuyorum tofaşta çalışıyorm görüşmek isterim cep tel 0532 460 23 13 vardiyeli çalışıyorum telefonunu beklerim

ademçakır' Alıntı:
ayhan kardeş kuşlarına allah can pekliği versin en son resimlerdeki gibi kapalı kusursuz erkek varsa almak isterim ama hatasız 16 kuyruk olacak varsa ben altıparmakta oturuyorum tofaşta çalışıyorm görüşmek isterim cep tel 0532 460 23 13 vardiyeli çalışıyorum telefonunu beklerim

ozelden msj yazdım telefon numaramı isetrsen gorusuruz bı erkek var suan cıkarıcam

ademçakır' Alıntı:
kardeş msn varsa beni kaydet adresim [email protected] seninle en kısa zamanda ğörüşmek ümidiğle telofonunu kaydettim saygılar gündüz 15.30 a kadar müsayitim

inş. görüşmek nasip olur ben kanalboyunda otruyorum bnde aksam 7 den sonra musait oluyorum

ayhancım maşallah arkadaşım allah kuşlarına can pekliği versin.Saygılar....

sezgin 1' Alıntı:
ayhancım maşallah arkadaşım allah kuşlarına can pekliği versin.Saygılar....

eyvaLLah sezginim cok saoL aLLa kımsenın emekLerıni Boşa cıkarmasın saygıLar bızden Ayhan

1adet20x30.jpg

En Son ResimLerim
1adett18x24.jpg

Yorum Yapan Herkeze Cok tşkLer aLLah herkezin KusLarına saqLık versin... aLLah Herkezin Kuşunu Nazardan Korusun.. SaygıLar Ayhan

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَ

s.a ayhan abim yine yapmışsın yapacagını kırmızıları çıkarmışsın görücüge gercekten kuşların çok güzeller allah nazardan saklasın esen kal şfk 2 2 2 :)):

serkan boncuk' Alıntı:
s.a ayhan abim yine yapmışsın yapacagını kırmızıları çıkarmışsın görücüge gercekten kuşların çok güzeller allah nazardan saklasın esen kal şfk 2 2 2 :)):

eyvallah guzeL kardeşim benım o senın guzeLLiğin aLLah gonLune Gore Versin saygıLar Ayhan

sinoplu' Alıntı:
s.a maşallah kusların göz dolduruyor.. benım adımda AYKUT KARADAŞ sinop ta beslıyorum ben de kelebek kuşuna hastayım bol yavrulu sezon dilerim..

SAYGILAR..
saoLun aLLah razı oLsun tşkler

blueye' Alıntı:
maşallah kuşlarınız çok güzeller allah nazardan saklasın bol yavru almalar.

saoLun tşkler iyi dilekleriniz için

okancintan' Alıntı:
masallahı var dostum kuslarının ve kumesinin,allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin,tuyleri kadar yavruları olsun,resimler için emegine saglık,saglıcakla kal
eyvalla dostum saol

AYHAN KARATAŞ (BURSA )

Gsm:0 533 437 76 20

fotoraf0170.jpg

fotoraf0173q.jpg

Gsm:0 533 437 76 20

fotoraf0176c.jpg

fotoraf0172a.jpg

fotoraf0170r.jpg

yorum yazan herekeze cok tşkler

Geri