- Konuyu Başlatan
ruko
Üye
- Ad Soyad
- яυкσ αунαη®
- Meslek
- TekstiLci
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertcanbrs' Alıntı:kelebekçi ibrahim' Alıntı:ayhan arkadaşım kuşların güzel rabbim tüyleri kadar ömür versin emeğine sağlık kelebek kuşunda üretilecek ender kelebek cinsiddir kemalpaşa bende seviyorum bu ırkı rabbim daha üst seviyelerini nasip etsin sana allaha emanet ol.
eyvaaLLah ibrahım cok saol kardeş aLLah daha iyilerini daha guzeLLerlerini sana versin hepsi STAR olsunlar inş saygıLar Ayhan
ademçakır' Alıntı:ayhan kardeş kuşlarına allah can pekliği versin en son resimlerdeki gibi kapalı kusursuz erkek varsa almak isterim ama hatasız 16 kuyruk olacak varsa ben altıparmakta oturuyorum tofaşta çalışıyorm görüşmek isterim cep tel 0532 460 23 13 vardiyeli çalışıyorum telefonunu beklerim
ademçakır' Alıntı:kardeş msn varsa beni kaydet adresim [email protected] seninle en kısa zamanda ğörüşmek ümidiğle telofonunu kaydettim saygılar gündüz 15.30 a kadar müsayitim
garaj6kelebek' Alıntı:Allah nazardan hastalıkdan herşeyden saKLasın.
sezgin 1' Alıntı:ayhancım maşallah arkadaşım allah kuşlarına can pekliği versin.Saygılar....
serkan boncuk' Alıntı:s.a ayhan abim yine yapmışsın yapacagını kırmızıları çıkarmışsın görücüge gercekten kuşların çok güzeller allah nazardan saklasın esen kal şfk 2 2 2 ):
saoLun aLLah razı oLsun tşklersinoplu' Alıntı:s.a maşallah kusların göz dolduruyor.. benım adımda AYKUT KARADAŞ sinop ta beslıyorum ben de kelebek kuşuna hastayım bol yavrulu sezon dilerim..
SAYGILAR..
blueye' Alıntı:maşallah kuşlarınız çok güzeller allah nazardan saklasın bol yavru almalar.
eyvalla dostum saolokancintan' Alıntı:masallahı var dostum kuslarının ve kumesinin,allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin,tuyleri kadar yavruları olsun,resimler için emegine saglık,saglıcakla kal