bursadan cakallarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
i

senden sonraki ilk yorumu ben yapıyım :) kostüm olarak çok güzel kuşlar .
uçuş ve oyunları nasıl? dönek kadar oyun yapanı varmı:)

Maşallah çok güzel vede takım gözüküyolar

bursa nın neresindensin arkadaşım elinde satmayı düşündüğün kuş varmı .?

Maşallah kostüm olarak güzeller, bir ara elimde bir cift vardı, döndüremedim ,sıkılarak iniyolardı.

tşk ederim arkadaslar yorumlarınız için kuşların oyunları güzel satmayı düşünmüyorum çünkü hepsi yumurtaya düştü kuşları çogaltmayı düşünüyorum

dönekten biraz daha acık dönüyolar dönek gibi dönemez zaten bu kuşlar

meraba arkadaş kuşların içinde mavi kuyruklu bir çift var onlar kelebekmi kuşlar güzel kuşların altlarıda kapalımı bu işler sadec kesme ile olmuyor teşekkürler

kuşlarımın hepsi yumurtladı arkadaslar yakında full mavi çakal olacak inş nesil yapabilirim

sLm kuşlarını kostümleri harkulade güzel arkadaşım.bol yavru alman dilegiyle.paylaşım için teşekkürler.

..................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:..................

tşk ederim serdar kardes kuşları çogaltmayı düşünüyorum allah izin verirse baqalım nasip kısmet nasıl olcak nasıl bitcek sonumuz (:

serkan boncuk' Alıntı:
kuşlarıma bir yenisini daha ekledim arkadaslar saolsun sinan abim kırmadı beni bi çift mavi cakallarından verdi

H.o sağlıklı kuslar tüyleri kadar ömrü olur inş..

tŞklER salih arkadasım yorumun için

Hayırlısı olsun inş.istedigin gibi çogaltırsın bu şekilde tek renk besleyebilmek büyük başarıı.Tebrik ederim.

........................:uŞaKTaN____sSeRDaRr____aRSLaN:........................

sagol serdar kardes aynen tek beslemek zor oluyo insan illaki bişeyler sokmak istiyo ama benim cakal bi tutukudur onun için tek baqıyorum

kardeşim kuşlarının maşallahı var seni 1 konudada tebrik ediyorum tek ırk bakıyosun bende askerdeyim evde 3 çift kuş bıraktım onlarda yavruya kusmuşlar Güzel çakallarınla bol yavrular alma dileyimle sağlıcakla kalın

saol aqa bende gidiyom bugun askere hepsi damızlık kaldı bol bol yavru alcaz allah nasip ederse burdan rekirdaga selamlar kendine cok ii baq ben seni uzun bi sure arayamam aqa allaha emanet ol

arkadaslar artık askerim suan izmirdeim forumları biraz gec takip etcem

slm serkan küslarin tam tikir massallah tüyleri kadar ömurleri olsun ben almanyda kaliyorum ama bursa yesilova mahallesinde ikahmekat etmekteyim kismetse 7 ayda izine gelecegim sayet tel yada emil verirsen sevinirim saygilarimle ayhan.aytekin

Çok Güzel Kuşlar Tebrik Ederim. Tek Nesil Beslediğin İçin.

Maşallah ALLAH nazardan korusun çok güzel kuşlar,Bol yavru almanız dileğiyle

GORUNUS OLARAK COK GUZEL SAHSEN TEBRIK EDERIM...

arkadaslar asker oldugum icin yorum yazamıyorum ama kuşların hepsinin altında yavru var tam istedigim gibi çogalmaya baslıyor allah yardımıyla mayısda gitcem evime herkes k.i.b baqsın

Değerli kardeşim serkan hayırlı teskereler dilerim.Kuşların burnunda tütüyordur.İzmirin neresinde askerlik yapıyorsun.SAYGILAR

M&J__Who_Is_It' Alıntı:
senden sonraki ilk yorumu ben yapıyım :) kostüm olarak çok güzel kuşlar .
uçuş ve oyunları nasıl? dönek kadar oyun yapanı varmı:)
öncelikle çok güsel kostümleri war ama önemli olan abininde dediği gibi uçuş ve oyunları nasıl?
KUBİLAY saygılarımla......

bursada serkan kardeşimin çakalarının üstüne çakal tanımam Kuşlarının maşallahı var başarılarının devamını diliyorum kardeşim Allah nice nice yavrular almanı nasip etsin....

Geri