bursadan cakallarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Saolasın Samet kardeşim

Arkadaşlar artık askerim bu yüzden yorumlarınızı sık takip edemiyorum hepinize yorumlarınız için teşekürr ediyorum yorumlarınızı eksik etmeyin ben arada girer cevap yazarım herkeze hayrlı günler

Canım kardeşim mayızta izne geldiğinde paytak paytak yavrularını göermek dileğiyle sağlıcakla kal hayırlı teskereler....

kardeşim bana acıklardan 1 çift ayarlıyorsun demi... :D

magsallah harika gorunuyorlar. dahafazla yazamiyorum cunku hic bir bilgimyok ben 30 senedenfazla deyisik irk besledim halen devamediyorum ama vakit buldukca butun iletilere bakiyorum hepsindede seninkindeki gibi emek oldugunu goruyorum emeginize saglik tesekkurler

ustam kuşlarının duruşları kostumleri cok güzeller döneşleride kostumleri kadar güzelmi bu arada satıcaksan haberim olsun :ne:

arkadaslar öncelikle kuşlarıımın hakkında yorum yaptıgınız için çok tesekkur ederim hele samet arakadasın acık mavilerin bi çifti senin sen kafanı yorma izmirde askerlik yapıyorum arkadaslar nasipse burdan da bi çift mavi cakal duzgun bulursam alıp gitcem izmirli arkadaslara duyrulur hersey için tşkler sevgiyle kalın

Selam arkadaşlar burdaki gördüğünüz tüm kuşlar satılacaktır ilgilenen veya almak isteyenler msn adresimi ekleyebilir [email protected] almak isteyen ve ilgi gösteren herkeze şimdiden teşekürler

s.a. neden satma kararı aldın arkadasım maddı yonden sıkıntınmı var yoksa..o ırka yazık etme bence senın emegın bu bence .... sinoptan saygılar

Serkan kardeşim ben izmir bornovadanım kuşların fiyatı nedir bana bir çift getirirmisin

Aykut abi maddi imkansızlıklar nedeniyle değil daha düzgün çakalları almaya karar verdim o yüzden satacağım bi çift de yumurtlamayan kuş var o sebepden dolayı

s.a. kardesım eger cıdden satmak ıstersen ben alırım ama bana bı fıyat belırt bende ona gore sana dönerım.,anlamadıgım bışey var sen asker deılmısın kım satacak bu kusları??hepsıne ne ıstıyosun ??mutlaka bı talıp cıkar emın ol..guzel bı ırk cunku ..

saygılar.....

cevabını beklıyorum...

Selamlar Aykut abi ben serkan değil onun kardeşiyim bana abim dedi kuşlara satılık ilanı ver diye bende ona sorayım kaç liraya verelim hepsini diye sonra size fiyat söylerim

Selamlar ilgilenen herkeze abim aradığında fiyatlarını sorarım ve ona göre sizlere yazarım sağlıcakla kalın

s.a. abın ızmırde oldugu icin daha guzellerını bulmustur dogru..izmir kus cennetı gıbıymıs duyudguma gore insallah bende ayın 15 ınden sobra gıdıcem kus almaya ama sen fıyatları ogren bakalım abınden ona gore adım atarız ..

SAYGILAR..

Abim ilk aradığında sorarım da siz kuşların hepsini mi alcanız yoqsa hangilerini sorayım

S.A ABINE SOR FIYAT MAKUL GELIRSE HEPSINI ALIRIM TEK TEK UGRASMAM BEN ZATEN 4 ÇİFT VAR HERHALDE AMA BEN OLMASAM BILE O KUSLARA ALICI CIKAR BUNA EMIN OL.. BANA BU SITE COK YARDIMCI OLDU SANDA OLACAGINDAN EMINIM...

Selamlar herkeze abim mayısın 10 unda falan gelecek abim gelince kendisi satacakmış kuşları msn i [email protected]

evet arkadaslar ben serkan msnim [email protected] mayısın 10 bursadayım almak isteyen arkadaslara söyluyorum komple kumes toplam 240 ytl arkadaslar bi çift kusun altında 2 tane yavru var yani toplam 9 çakal klebk var alıcı arkaaslar ilgilensin

yusuferen 29 Nisan 2009 14:43

Serkan kardeşim ben izmir bornovadanım kuşların fiyatı nedir bana bir çift getirirmisin
yusuf kardeşim kuşlar komple satılık en ucuzu 60 tl dir

Konu tarafimdan Maksada aykiri Konusmalar Yapildigi Gerekcesi ile Kilitlenmistir. Forumumuzda, Kus Alisverisinin yapildigi bir bolum zaten bulunmakla beraber, yapilan yorumlarin ve TEZGAHTAR formati icerisindeki konusmalarin Bize bir fayda getirmeyecegini dusunerek, Konu tarafimdan Kilitlenmistir.

Lütfen Satilik Kuslariniz var ise bunu, GÜVERCİN SATMAK ISTEYENLER Bölümünde Resimleri ve Ozellikleri ile degerlendiriniz. Yoksa Böyle Kilitleme Olaylari Ile Karsi Karsiya Kalabilirsiniz.

Konu Sahibi Kilidi actirmak icin benimle irtibata Gecebilir.

[email protected]

Konu Sahibiyle Gorusulmustur. Buradan Daha fazla SATILIK kus muhabbeti yapilmayacaktir. Bunun icin hazirlanan Bolumumuz GÜVERCİN ALMAK-SATMAK Isteyenler Bölümünde konu devam edecektir.

Bİlgilerinize.

bylegend' Alıntı:
kuşların kostümleri süper duruyo serdar abinin gözü kalmıştır kuşlarda:D

:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

arkadaslar yarın bursadayım pazar kuş pazarındayım kurtuldum 7 günlügüede olsa herkese sevgiler saygılar :)

kardeşim 7 gününü en iyi şekilde değerlendir Allah gönlüne göre versin yeni kuşlarını banada ayar cek bi kuşlara kendine cok iyi bak en güxel günler senin olsun benim yerimede eylen öptüm bys...

eyw samet kardesim tabi senin yerinede eglencem senin kuşlara baqcam Bursa benim geç kaldım herhaalde msn paslaşırdık olmadı nese aqacım kendine ii baq

arkadaşlaR yarın gidiyorum askere siteden ve kuşlarımdam yaklaşık olarak 190 gün faLAn uzzak kalıcaM bütün kuşçu kardeşlerime abileriME şimdiden kendiLerine ii baqmasını diLeR bOLl yawrulu sezonlar geçirmeleri diliyorum hoŞ'çAkaL'ın

s.a maşallah kuşların çok güzel tek ırk besliyosun en iyiside bu bence bol yavru yumurta alman dilegiyle,

saygılar;

UFUK NEŞE

Geri