gökhan @k
Üye
- Ad Soyad
- Gökhan AK
- Meslek
- Serbest Meslek
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:gökay bey bu ırkın en büyük özelliklerinden biridir kuyruk üstü olmayışı.
yok doğal olarak.
lütfen profil bilgilerinizi tam bir şekilde doldururmusunuz kullanıcı panelinden sayfanın sol üstünde.
Şimdiden teşekkürler.
basoglanh' Alıntı:Ömer ÖZKURT' Alıntı:gökay bey bu ırkın en büyük özelliklerinden biridir kuyruk üstü olmayışı.
yok doğal olarak.
lütfen profil bilgilerinizi tam bir şekilde doldururmusunuz kullanıcı panelinden sayfanın sol üstünde.
Şimdiden teşekkürler.
Çakallarda kuyruk üstü yağ bezesi olabilir ama bizim Muğla yöresinde selanik ve çakallarda kuyruküstü yağ bezesi olanlar tutulmaz Ömer.
Gökay bey yanlış anlamadıysam,çakal dişiyle oynarı eşe atmışsınız yavru baksın diye,ve haliyle çıkıcak elbette kırma olacaktır.Çünkü bursa oynarıyla çakal ırkının arasında belirgin farklılıklar bulunmaktadır.gökay' Alıntı:Gökhan bey benimde cakallarla ilgili fazla bilgim yok ,bursa kuşuyla cakal ırkı birbirlerine kostum ve renk olarak cok yakın, benim akkuyruk dişi cakalım 16 kuyruk, kuyrukustu bezesi yok ben buna yavru baksın diye eş aldım aldığım kuş bursa 12 kuyruk, akkuyruk kuyrukustu bezeside var doğal olarak ,kanadında tek saz vardı, cıkan yavrusu 14 kuyruk kuyruk ustu bezeside var sonucta kırma olmuyomu.
İyi görüş ve dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim Ömür bey.Çakal ırkı hemen hemen bursa oynarıyla benzer nitelikler göstermektedir.Ancak son zamanlarda ilgilisinin az kalmasından dolayı bazı özelliklerini yitirme tehlikesi yaşamaktadır.İyi çakallar havada saatlerce uçabilmektedir,bu 5 saat ile 8 saat arasında ortlama olarak değişiklik göstermektedir.Kimileri makara yaparken kimileride aynen bursa oynarı gibi performans göstermektedir.Bu kuşlar tabiri caise uçmak ve saatlerce uçurulmak için yaratılmış kuşlardır.Merakllılarına uçuş güzelliklerinin yanı sıra,mükemmel kostümleriyle çok keyifli saatler yaşatmaktadır.Bu zevki sizinde kendi kümesinizde ve salmanızda yaşamanızı tavsiye ederim.cüneyt arkın' Alıntı:s.a gökhan bey çakallarınız bir harika görünüyor.ALLAH bol yavrular nasip etsin.bu güvercinlerin marifetleri uçuş performansları hakkında beni bilgilendirirsen sevinirim.
Saygılarımla.
Ömür DENİZ.
tearfulchild' Alıntı:way benim Kardesim gelmis, nerelerdesin sen gokhanım acayip ozlettin kendini, bir gidiyorsun pir gidiyorsun olmuyor.. bir daha yapmazsin insallah..