Bursadan Gökhan Ak'ın Damızlık Çakalları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan @k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
ÖNCELİKLE BENDE HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİĞİMİ BELİRTMEK İSTERİM.İŞLERİMİN YILIN BAZI MEVSİMLERİNDE ÇOK YOĞUN OLMASINDAN DOLAYI EPEY İR SÜREDİR SİTEMİZE BIRAKIN GİRMEYİ BİLGİSAYAR BAŞINA BİLE OTURAMIYORDUM.ANCAK ŞİMDİ TEKRAR YUVAYA GERİ DÖNDÜM,GİRMEMEMDEN BU YANA AŞAĞI YUKARI 5OOO E YAKIN İLETİ YAZILMIŞ BU BENİ MEMNUN ETTİĞİ KADAR BİR O KADARDA DÜŞÜNDÜRÜYOR :haha: HEPSİNİ OKUMAM BİR AYI ALIR HERHALDE...
UZUN LAFIN KISASI YENİDEN ARANIZDAYIM.

Ne Mutlu Seni aramizda gormek daha dun Omer soruyordu ya gokhan nerde die, valla herkez seni ve senin yorumlarini cok ozlemis bilesin, benimde kafamda sitedeki bursali kuscularin kaynasmasi ile ilgili fikirler vardi artik sen geldigine gore bunlari hayata gecirmek icin bir destekcim daha var, neyse kardesim tekrardan hosgeldin.

s.a gökhan çakalların hakkında verdiğin bilgiler için sağol.bursanın neresinde ikamet ediyorsun.yolum düşerse seninle tanışıp kuşlarını seyretmek isterim.izmire yolun düşerse başımın üstünde yerin var.yeğenim m.kemal paşada oturuyor.yakınsan gelince görüşürüz.
SAYGILAR.
ÖMÜR DENİZ.

Ben teşekkür ederim Ömür bey,ne tesadüftür ki dün izmirdeydim,alsancak bölgesindeydim,ben bursanın merkezinde ikamet ediyorum,m.kemal paşa bana 6o km.kadar uzaklıkta.Yolun bursaya ne zaman düşerse bende seni misafir etmek isterim.Çakallarımı doyasıya izletmek isterim.

tearfulchild' Alıntı:
Ne Mutlu Seni aramizda gormek daha dun Omer soruyordu ya gokhan nerde die, valla herkez seni ve senin yorumlarini cok ozlemis bilesin, benimde kafamda sitedeki bursali kuscularin kaynasmasi ile ilgili fikirler vardi artik sen geldigine gore bunlari hayata gecirmek icin bir destekcim daha var, neyse kardesim tekrardan hosgeldin.
Teşekkür ederim serdar abi,hayata geçirmek istediğin faaliyetlerinde tabiki yanındayım,ilerleyen günlerde dile getirdiğin bursalı kuşçuların tanışması gibi bir organizasyon,camiamız adına hayırlı bir iş olacaktır.

cam gıbı gozlerı var kuslarınızın massallah ıssallah bol yavrulu bır sezon gecırırsınız

Geri