BURSADAN TEL KUYRUKLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri siteye girmiyordum ilglilenmiyordum paylaşım yapamıyordum şimdi beslediğim kuşlardan bir kaç foto paylaşmak istedim herşey gönlünüzce olsun

Ekli dosyalar

• img0057ln.webp
    img0057ln.webp
    214.4 KB · Görüntüleme: 3,158
dönüşleride güzelse, oldukça güzel duruyorlar.

Allah can pekliği versin.

(K.Çeşme tarafında uçarlarsa parıltı veririm ben alttan :)) )

GAGASININ UCU SİYAHLI OLANI ÖPTÜM PEK ŞİRİN ...MAŞALLAH..UZUN ÖMÜRLÜ OLSUNLAR..

ÖZLETME KENDİNİ..SEVGİLERİMLE... :slm:

kuslar guzel masallah. Ucuslari ve donusleri nasil kuslarin? Bende de 1 tane tel kuyruk erkek var, ona disi ariyorum. Satilik varsa ilgilenebilirim.

Güzel dilekleriniz için saolun arkadaşlar ama başka resim yukleyemedim ben nasıl olcak hiç bilmiyorum

eski yeni kuşlarımdan kareler ekledim umarım begenirsiniz Allah herkesin gönlüne göre versin
080520103474.jpg

281120104081.jpg

img0046pz.jpg

img0062rc.jpg

281120104075.jpg

img0055o.jpg

281120104081.jpg

140420103156.jpg

bizimkular0131.jpg

kuşlar çok güzel maşallah. anladığım kadarıyla tek tip kuş bakmaya çalışıyorsunuz.

evet her zaman tek ırk bakıyorum hatta tek kanda diyebilirim kuşları hep bir çiftten çoğaltıyorum :)

Serkan BONCUK' Alıntı:
evet her zaman tek ırk bakıyorum hatta tek kanda diyebilirim kuşları hep bir çiftten çoğaltıyorum :)

tebrik ederim. aslında yapılması gereken bu. inandığınız bir kanı çoğaltıp güzel kuşlara sahip olmak harika. ama biz biraz maymun iştahlıyız galiba. bu güzelmiş, bu da güzelmiş, bunun eşini değiştireyim falan derken aldığımız kuşların hayrını da göremiyoruz.

Maşallah kuşlarınız çok güzel görünüyorlar.Kuşları tek bir çiftden üretmenizde çok güzel birşey ve oldukça sabır isteyen bir süreç . Siz bunu başarmışsınız tebrik ederim..

maşallah serkan... uzun zamandır yoksun ama güzel işler çıkarmışsın ;) kırmızı baskaları ne yaptın..?? tel kuyruğa gönül vermişsin herhalde, benden bi isteğin varmı kardeşim, kaplan kelebeklerimin yavruları büyümek üzere eski kaplanlardan safkan yani zaten gördüğünde anlarsın... neyse yapabileceğim bişey varsa söylemen yeter..

GERÇEKTEN MAŞALLAH. ALLAH GÜZEL GÜNLERDE UÇURMAK NASİP ETSİN ABİ *

sinoplu' Alıntı:
maşallah serkan... uzun zamandır yoksun ama güzel işler çıkarmışsın ;) kırmızı baskaları ne yaptın..?? tel kuyruğa gönül vermişsin herhalde, benden bi isteğin varmı kardeşim, kaplan kelebeklerimin yavruları büyümek üzere eski kaplanlardan safkan yani zaten gördüğünde anlarsın... neyse yapabileceğim bişey varsa söylemen yeter..

Abim kuşçuluk bizde eksik olmaz kırmızılar vebadan gitmişti hepsi bi ara kümes boşaldı bende bi takım tel koydum ondan sonra durum bu şuan 20 tane telkuyruk var hemen hemen hala kuşçuluğa devam yani tel kuyruklar üzerinde çalışmaya devam ama gönlüm bu ara arap kelebeklerden yana bakarsın 1 seneye bütün kümesi arap kelebek yaparım belli olmaz :)

eraann1' Alıntı:
Serkan BONCUK' Alıntı:

tebrik ederim. aslında yapılması gereken bu. inandığınız bir kanı çoğaltıp güzel kuşlara sahip olmak harika. ama biz biraz maymun iştahlıyız galiba. bu güzelmiş, bu da güzelmiş, bunun eşini değiştireyim falan derken aldığımız kuşların hayrını da göremiyoruz.

Teşekkür ederim aslında bende sizler gibiyim her kuşdan bi takım olsun istiyorum ama bi çifttende çoğaltmaya basladın mı diğerlerini direk elıyorum ve tek ırk bakıyorum her zaman yaptıgım sey insan ne yapmak istiyosa onu yapmalı bence ben hep tek tip istiyorum ve öyle yapıyorum :)

sen kararını ver ben sana yardımcı olurum... boru yapan araplar var,benim kaplanları aldığım kümeste sıkıntı yok kümes sahibi iyi dostumdur herşeye muayer zaten kuşları :) senin gibi kuşçulara kuş vermek gönül rızasıyla oluyo kardeşim, değer bilen, akıllı bir kişisin... :D

sinoplu' Alıntı:
sen kararını ver ben sana yardımcı olurum... boru yapan araplar var,benim kaplanları aldığım kümeste sıkıntı yok kümes sahibi iyi dostumdur herşeye muayer zaten kuşları :) senin gibi kuşçulara kuş vermek gönül rızasıyla oluyo kardeşim, değer bilen, akıllı bir kişisin... :D

Eyw abim saolasın karar verirsem ulaşırım sana :)

img0102ms.jpg

bol yavrulu sezonlar dilerim.

Serkan BONCUK' Alıntı:
gurcay10' Alıntı:
bol yavrulu sezonlar dilerim.

Eyvallah abi sana da kuşçuluk nasıl gidiyo görüşmeyeli :)
uğraşmaya devam.kuşçuluk iyi fakat çok eziyetli.

Resmen sende bir çift tel kuyruk kelebek al besle dercesine duruyorlar. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BÖYLE GÜZEL KUŞLAR

Bir kaç görüntü daha sarı postalar da mevcuttur :)
1376601_602019739859157_140681977_n.jpg

1381927_602019643192500_1882283001_n.jpg

1376460_602019709859160_1376936258_n.jpg

HARİKULADE ..MAŞALLAH..

Manken gibiler maşallah
Ama eski kuşların hala favorim :)

Mavi çakallar mı yoksa Kırmızı baskalar mı :)

Geri