Serkan BONCUK
Gold Üye
- Ad Soyad
- Serkan BONCUK
- Meslek
- Otomotiv
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serkan BONCUK' Alıntı:evet her zaman tek ırk bakıyorum hatta tek kanda diyebilirim kuşları hep bir çiftten çoğaltıyorum
sinoplu' Alıntı:maşallah serkan... uzun zamandır yoksun ama güzel işler çıkarmışsın kırmızı baskaları ne yaptın..?? tel kuyruğa gönül vermişsin herhalde, benden bi isteğin varmı kardeşim, kaplan kelebeklerimin yavruları büyümek üzere eski kaplanlardan safkan yani zaten gördüğünde anlarsın... neyse yapabileceğim bişey varsa söylemen yeter..
eraann1' Alıntı:Serkan BONCUK' Alıntı:evet her zaman tek ırk bakıyorum hatta tek kanda diyebilirim kuşları hep bir çiftten çoğaltıyorum
tebrik ederim. aslında yapılması gereken bu. inandığınız bir kanı çoğaltıp güzel kuşlara sahip olmak harika. ama biz biraz maymun iştahlıyız galiba. bu güzelmiş, bu da güzelmiş, bunun eşini değiştireyim falan derken aldığımız kuşların hayrını da göremiyoruz.
sinoplu' Alıntı:sen kararını ver ben sana yardımcı olurum... boru yapan araplar var,benim kaplanları aldığım kümeste sıkıntı yok kümes sahibi iyi dostumdur herşeye muayer zaten kuşları senin gibi kuşçulara kuş vermek gönül rızasıyla oluyo kardeşim, değer bilen, akıllı bir kişisin...
gurcay10' Alıntı:bol yavrulu sezonlar dilerim.
uğraşmaya devam.kuşçuluk iyi fakat çok eziyetli.Serkan BONCUK' Alıntı:gurcay10' Alıntı:bol yavrulu sezonlar dilerim.
Eyvallah abi sana da kuşçuluk nasıl gidiyo görüşmeyeli
[email protected]' Alıntı:HARİKULADE ..MAŞALLAH..