BURSADAN TEL KUYRUKLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
S.A
Resimdeki kelebekler eştir güzel yavru çıkarmı yada karakfaya beyaz kelebek alıp köstümlü çıkartmayı denemelimiyim (karakafa dişidir) :slm: cevaplarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• 03112013134.webp
    03112013134.webp
    261.7 KB · Görüntüleme: 1,474
kelebeklerde iş karışıktır ama karabaş çıkacağını tahmin ediyorum (sağdaki güzel bir karabaş)

kısa bir video arkadaşlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Buda yapılan dişi mücadelesi :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
MAŞALLAH

Maşallah hepsi birbirinden güzel.

Hey masallah kardesim cok guzeller boyle bir cift tel kurugum olsun 30bin lira borcum olsun...

Maşallah kuşlarınız çok güzel ve temiz bakıyorsunuz, bu işi profesyonelce yaptığınız belli. Özellikle mavi çakallar hoşuma gitti, ayrıca güvercin beslemek için yeriniz de çok müsait. :tamam:

scutaro' Alıntı:
Maşallah kuşlarınız çok güzel ve temiz bakıyorsunuz, bu işi profesyonelce yaptığınız belli. Özellikle mavi çakallar hoşuma gitti, ayrıca güvercin beslemek için yeriniz de çok müsait. :tamam:

Teşekkürler evet terasımın bütün etrafı açık sayılır

Guzel kardesimin guzel kuslari gece gece gozlerim paslanmisti sildiler (sayalarin) masallah..

Serkan telkuyrukların maşallahı var.Fizik yapıları güzel,ucuryormusun.Mavilerden vazmı gectim.SAYGILAR

Canım kardeşim teras güzel ortam güzel kuşlar güzel tüyüleri kadar hayırlarını gör zevkini doyasıya yaşaman dileğiyle saygılarımla.

Kıskandım biraz hakkaten maşşallah:) Bunları görünce eski kuşçuluk yıllarım geldi aklıma biz kuşçu değil kuşlara eziyet çektiren çocukmuşuz o zamanlar. :) Bu arada şu an yapmıyorum kuşçuluk. :) O bakımdan kıskandım bir de..

tekço' Alıntı:
Serkan telkuyrukların maşallahı var.Fizik yapıları güzel,ucuryormusun.Mavilerden vazmı gectim.SAYGILAR

Abi teşekkür ederim evet mavilerden kalmadı artık tel kuyruga döndüm kuşları uçuruyorum ama çok hünerleri yok biraz zayıflar

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim teras güzel ortam güzel kuşlar güzel tüyüleri kadar hayırlarını gör zevkini doyasıya yaşaman dileğiyle saygılarımla.

Teşekkürler :)

cengafer' Alıntı:
Kıskandım biraz hakkaten maşşallah:) Bunları görünce eski kuşçuluk yıllarım geldi aklıma biz kuşçu değil kuşlara eziyet çektiren çocukmuşuz o zamanlar. :) Bu arada şu an yapmıyorum kuşçuluk. :) O bakımdan kıskandım bir de..

Kıskanılacak bi durum yok abi istiyorsan hemen edindirelim sana da :)

2014 ilk yavrularım arkadaşlar yavru sezonunu açmış bulunduk :)
1932470_675233192537811_151960497_n.jpg

1978655_675233269204470_385020159_n.jpg

Geri