BURSANIN NAZAR BONCUĞU MÜLAKATLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan @k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
mulakat fotolarını burda yayınlayabılırız.degısık mulakatların fotolarını herkes buraya gonderırse guzel bır gorsellık olacaktır sanırım...

Ekli dosyalar

• cimg1878jm3.webp
    cimg1878jm3.webp
    495.4 KB · Görüntüleme: 1,669
  • cimg1874bo5.webp
    cimg1874bo5.webp
    487.9 KB · Görüntüleme: 1,672
mavilerden ornek

Ekli dosyalar

• CIMG1831.webp
    CIMG1831.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,737
Arkadaşım güzel kuşlar bunlar inşallah eski değerini bulması dileğiyle saygılar.

s.a ben sınoptan aykut..oynar kuşunu severım ama gercekten saf kan bı oynar bulmak artık cok zor eger kı ben ımle bu kusları paylasmak ısteyen olursa sevınırım şehir farketmez gelırım almmaya ama tabii fiyatta anlasmamız lazım..
saygılar....

sinoplu' Alıntı:
s.a ben sınoptan aykut..oynar kuşunu severım ama gercekten saf kan bı oynar bulmak artık cok zor eger kı ben ımle bu kusları paylasmak ısteyen olursa sevınırım şehir farketmez gelırım almmaya ama tabii fiyatta anlasmamız lazım..
saygılar....
aykut kardesım.bu formdakıler oynar degıl mulakattır..oynarın safkanını bulmak basıt degılsede cok zor degıl.bursa ya yolun duserse yardımcı olurum..
saygılar..

arkadaşlar 15 yıl önce elime iyi kuşçulardan iyi mülakatlar geçmişti. mülakat beslemenin keyfini aldık allaha şükür. yalnız merak ettiğim bişey var; sitede ve genelde gördüğüm mülakatlar genelde dönek gibi kafa kesme beyaz. bizim beslediğimiz zamanlarda en fazla yaşmaklı olurdu daha fazlasına rağbet edilmezdi. altı kapalı olmasıda çok önemliydi. bu renktekiler başka formda kuşlarmıdır? veya tercih edilenler bu renklermidir

sirchon' Alıntı:
arkadaşlar 15 yıl önce elime iyi kuşçulardan iyi mülakatlar geçmişti. mülakat beslemenin keyfini aldık allaha şükür. yalnız merak ettiğim bişey var; sitede ve genelde gördüğüm mülakatlar genelde dönek gibi kafa kesme beyaz. bizim beslediğimiz zamanlarda en fazla yaşmaklı olurdu daha fazlasına rağbet edilmezdi. altı kapalı olmasıda çok önemliydi. bu renktekiler başka formda kuşlarmıdır? veya tercih edilenler bu renklermidir
artık her ırk da oldugu gıbı bursa kuslarında da kostumcülük öne gecmiş durumda.eskıden mulakat kumeslerde ucurulmak ıcın vardı.sımdı onlarda kostum kusu olmaya basladı..
akbaslar eskıden ne kadar vardı.ne kadar tutulurdu bılemem ama mulakatta karın altında, bel ustunde ,alında ,beyazlık normaldır..bır kusur sayılmaz yani...
saygılar..

herkesın ramazan bayramı kutlu olsun

Geri