büyük kuşçu olmak..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankaralısalih06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hüseyin turan' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:
S A BÜYÜK KUŞÇU OLMAK DEMEK
KENDİSİNE DUYDUGU SAYGI SEVGİYİ ETRAFINA DA YANSITABİLEN ANLAYIŞLI BİLGİLENDİREN PAYLAŞAN ALÇAK GÖNÜLLÜ KİŞLERE DEGER VEREN KENDİN İSTEDİGİNİ HER KES İÇİN İSTEYEN YETİNMESİNİ BİLEN BÜYÜK KÜÇÜK GÖZETİP KİŞİLERİ KIRMAMAYA ÖZEN GÖSTEREBİLEN İNSANLARIN GÖRÜŞLERİNE DÜŞÜNCELERİNE ÖNEM VEREBİLEN SEVİLEN SAYAN OLABİLEN KİŞİLERİ DAHA ÇOK ÖNEMSEYEN ANLAYABİLEN SEVEBİLEN KIRMAYAN DOST ARKADAŞ OLABİLEN BUNLAR İÇİN İTİNA GÖSTERBİLEN EMEK HARCAYAN KAZANIMDAN YANA OLABİLEN DIŞLAMAYAN AFFEDİCİ SEVGİLİ SAYGILI KUCAKLAYICI OLABİLEN İNSANLARA KUŞLARDAN DAHA ÇOK DEGER VERBİLEN KONUŞMASINA KONUŞULANLARA RİAYET EDEBİLEN BÜYÜKLERİNİ VE EN ÖNEMLİSİ GENÇLERİDE DAHA İYİ ANLAMAYA ÇALIŞAN BÖYLE DÜŞÜNEBİLEN HER KİŞİ VE KİŞİLER BÜYÜK KUŞCUDUR

MUHARREM BEY,güzel duygular ve beklentileriniz var ama bence kişilik tahlili yapmak yanlış.sosyal hayatında eksikte olsa,sorunlu insanda olsa eğer kuşların performansını düşürmeden devamlılığını sağlayan,elindeki kuşların performansını geliştirebilen iyi yetiştirici bir kuşçu büyük kuşçudur.sosyal hayattaki roblemleri sadece o insanı bağlar bence.paylaşmaya bilir,iyde olmaya bilir.bu işin ticaretinide yapabilir.ama bu işin hakkını veriyorsa o büyük kuşçudur bence.keşke her alanda insanlar sizin beklentiniz gibi olsa ama bence kişilik ve karakter sadece bu işin sosyal yönüdür.

SAYGILAR...

S A HÜSEYİN BEY ZATEN KONU BAŞLIGIGINI AÇAN ARKADAŞIMIZIN SÖYLEMEK İSTEDİGİ GERÇEKTEN BÜYÜK KUŞCU TANIMI DEGİL DE KUŞÇU OLACAKLARIN DAVRANIŞ ŞEKİLLERİ VURGUSU YAPTIGI KANAATİNDEYİM BEN DEGİL KİMSE KİMSENİN KİŞİLİK YANİ KARAKTER TAHLİLİ YAPMA HAKKINI KENDİNDE BULAMAZ SÖYLENİLMEYE ÇALIŞILAN OLABİLİRLİK DİR AMA OLUR AMA OLMAZ BEN KENDİM OLARAK BÜYÜK KUŞÇU TARİFİ YAPMADIM BENDE BÜYÜK KUŞÇU DEGİLİM ZATEN O AMACI HİÇ GÜTMEDİM ÇÜNKÜ BÜYÜK KUŞÇU KENDİNİ TARİF ETMEMELİ BAŞKALARI ANLATMALIDIR
SAYGILAR

kesinlikle kişilikle de alakalı..kus satmak konusuna soyle bır demır atalım bakalııım:dıyelımkı bır kuscu var.iyi safkan kusları var.namı yurumus.ve bu ısın tıcaretını yapıyo ama kuslarının degerıde tanesı onbın lıra (farzımahal) kıme satabılır? turkıye sartlarında bu kusların cok talıbı olsada belkı bır ıkı kısı harıc kımseye.ne yapacak?250 tlden o kuslarını satacak deıl ya.ama bu fiyattan satmaya baslıyo tabı.ama hangı kusları..:D.. bır baska kuscuyu ele alalım.ıyı kusları var paha bıcılmez.onları koruyor.soylarını bozmuyor.hakedene hedıye edıyor.satmayı amac edınmemıs ama.satsada ıyı kusunu ıyı fıyata verıyor.cırak yetıstırıyor.etrafını bılınclendırme gayretınde.sımdı bu ıkı kuscudan hangısı BUYUK KUSCU..mesele burada dıkkat edılırse kus satma meselesı degıl karakter meselesı.goruyorumkı bu satıs ısıne gereksız bır noktadan yakalanmıs arkadaslar.bız satma ısıne bu yonuyle karsıyız ve bu ısın tıcaretını bu yontemle yapanları fişliyoruz..

abilerim ve kardeşlerim bu konuyu açmamın sebebi; video bölümünde ''beyaz erkek eke'' adlı bir video paylaştık. hayvan 3,5 yaşında uçmaya başlamış, rüzgarlı bozuk havada uçmuş, rüzgar yüzünden alışık olmadığı yerden gelmek zorunda kalmış buna rağmen en kötü seferinde bir minareden uzun gitmiş, bir seferinde ise kamera full zoomda bile zor görecek kadar uzun oynamıştı. utanmadan bunu bile eleştiren ''büyüklerimiz'' olmuştu. buna tepki olarak bu başlığı attım. biz emek harcayıp kendimize göre bir kuş oynatmışken, bunun yarısını bile uçuramamış ''büyüklerimiz'' bize teşekkür edecekken eleştiride bulunmaları zoruma gitmişti.. SAYGILARIMLA.. isteyen videoyu da seyredebilir..

DÜZELTİYORUM; video başlığı ''beyaz eke ankara''.. isteyen abilerim, kardeşlerim seyredebilir..

s.a salih bey video seyrettim yazılan yazılarıda okudum. Dogru eke kuş uçurmak marifet ister güle güle besleyin iyi kuş güzel bir damar üretmişiniz.Ama yazılan yazılarda size yada kuşunuza yapılan bir haksızlık göremedin bir tek tengenli bey eleştirmiş onuda siz dogruluyorsunuz rüzgar havayla norma havada uçan kuş daha farlı olmazmı

ankaralısalih06' Alıntı:
abilerim ve kardeşlerim bu konuyu açmamın sebebi; video bölümünde ''beyaz erkek eke'' adlı bir video paylaştık. hayvan 3,5 yaşında uçmaya başlamış, rüzgarlı bozuk havada uçmuş, rüzgar yüzünden alışık olmadığı yerden gelmek zorunda kalmış buna rağmen en kötü seferinde bir minareden uzun gitmiş, bir seferinde ise kamera full zoomda bile zor görecek kadar uzun oynamıştı. utanmadan bunu bile eleştiren ''büyüklerimiz'' olmuştu. buna tepki olarak bu başlığı attım. biz emek harcayıp kendimize göre bir kuş oynatmışken, bunun yarısını bile uçuramamış ''büyüklerimiz'' bize teşekkür edecekken eleştiride bulunmaları zoruma gitmişti.. SAYGILARIMLA.. isteyen videoyu da seyredebilir..

SALİH BEY KUŞUNUZUN PERFORMANSI SİZİ MEMNUN EDİYORSA SORUN NEDİR.İLLA Kİ BİR USTANIN ALKIŞIMI GEREKİYOR.BAKIN KENDİNİZ RÜZGARDA UÇTUĞUNU SÖYLÜYORSUNUZ.BENİM USTAMIN BİR SÖZÜ VARDI; ''İÇKİ NASIL DELİKANLIYI BOZARSA,RÜZGARDA OYUN KUŞUNU BOZAR '' DERDİ.RÜZGARSIZ BİR HAVADA ÇEKSEYDİNİZ VİDEOYU O ZAMAN GERÇEKÇİ YORUM YAPACAK USTALAR BULURDUNUZ.KUŞ RÜZGARI ALTTAN YEDİKÇE SAVURARAK OYNUYOR.RÜZGAR GÜLÜ GİBİ.PERDAHLI SAVRULUYOR.MADEM BU KADAR GÜVENİYORSUNUZ,RÜZGARSIZ BİR HAVADA ÇEKİN VİDEONUZU USTALARIMIZDA YORUM YAPAR O ZAMAN .

SAYGILAR......

ankaralısalih06' Alıntı:

Selamlar medeni cesaret ve cömetrlik göstererek size ait bir kuşunuzun videosunu koymuşsunuz , beğeneler olmuş kısmende eleştirenlere olmuştur ,.. Video nuzu şahsen bende izledim , benimde kendime ait bazı düşüncelerim oluştu ..
Ancak sadece bana ait bazı düşünceler ,... Bunun gibi fikri olan o an için belli düşünceleri olan dostlarımızda kısmen eleştire bilir .. Bu konuda anlayışlı olmanız gerekir farklı fikirlerinizi yine buradan cevap niteliğinde paylaşa bilirsiniz .. İkna olanlar olur , olmayanlarda ..
Bütün bunlara rağmen asıl olan sizin fikrinizrir ..
Herkez den çok sizin ne düşündüğünüz önemlidir .. Bir iki eleştirel yanıt , yada farklı düşünce sizi üzmesin .. Bu işin içinde beğenilmemekte var , pekçok şey daha aslında .. ..
Yukarıdaki yazınızda ( UTANMADAN ) kelimesini kullanmışsınız bu hiç şık bir davranış değil .. Belki kastını maksadını aşan yüklemek istediğiniz asıl manadan çok uzak bir kelime de olabilir ..
Bu şekilde hitaplarla sağlıklı eleştiriler alamayacağınız açık .. Buna mukabil birde tepki alırsınız .. Dostluk ve muhabbet ortamı bozulur .. Bahse konu kuş konuşumaktan çıkar , iş ''ben dedim sen dedin'' olayına dönüşür .. Tahammüllü ve vakar olmalıyız . Ciddi bir duruşunuz olmalı .. Seviyeyi yukarı doğru zorlamalıyız daha ziyade ..

selamlarŞEREF

Konu büyük kuscu olmaktan çıkıp sizin beyaza gelmiş salih abi.
Konuyla alakasız biryere bir nevi beyazı,uçurdugunuz kuşu gündeme getirmişsiniz yeri olmayan bir konuda yorum yapacak olanlar o bölümden izler konuya yorum yapar.
Konuyla alakasız mesajları silip konuyu yenıden acabilirzide.

Konu alakasız yerlere gittigi müsadenle için kilitli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri