çankırıda oynayan kuş kimlerde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengiz_demirci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cengiz demirci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
s.a ismail kardeş çankırıda oynayan kuş var demişsin. gelip izlemek isteriz yada çankırıda izleyenler varsa bilgi almak isterim.

selamunaleykum
bahsi gecen kus dumanli yavru ise ben izledim kuyruklari alinmis bana gore de yanlis yapilmis sebebi her ne olursa olsun kusun uctugu yer oyun kusuna hicde uygun bir yer deyildi yerin veya kusun hatasi onu bilemem bazi hareketleri hosuma gitmedi kuyrugu olsa veya hic alinmamis olsa uygun bir yerde duzenli ucurulsa belki biseyler olur kus havada iken yetistim ben o kusa benim gorduklerimin icinde sadece bir seferi guzeldi ama dedigim gibi yerde veya kusda ve kuyruk alinmasi sebebiyle seyizde eksik vardi bence uzerine koymusda ola bilir bu sura zarfinda il temsilcisi arkadas gider izler bizimle paylasirsa sevinirim
saygilarla ferhat

senin dediğin kuş değil sanırım ferhat bu. o dediğin kuşu biz de izledik o değil.gelin izleyin derlerse izleriz.

abiler çankırıda oynayan kuş ismail pak ta toprak rengi benekli kuş yaklaşık kırk elli metre gidiyor.takla sayısı 12 ila 16 arasıı ayrıca kapatma harika sıkıp geldiğinde tabanı vuruppp alabildiğine gidiyorrrr ..abiler izlemenizi tavsiye ederimm .neden sölim kuş gibi kuşşşşş bütün estetik hareketleri gösteriyorrrrr .saygılar

tamam abii bizde izlemek görmek isteriz kamerayı alalım gelelim cengiz abiyle neymiş kuş görelim sitede paylaşalım

evet ismail kardeş izlemek isteriz. neden olmasın ki bi gün ayarlayın da izleyelim.

SELAMUN ALEYKÜM BU BAHSETTİĞİNİZ KUSSSS BIÇAKÇI MUSTAFANIN KUŞUMU ARKADASLAR.

arkadaş kuş adamın kendi yavrusu bıçakçı falan bilmem ama kendi yavrusu olduğunu çok iyi biliyorum

çankırıda o kadar kaliteli kuşlar varki ama atmaca yüzünden çnk kimse istikrarlı kuş uçuramıyor yavru kuşu havada tam yapmadan aşagıya çekiyoruz oda ne kadar doğru tartışılır

bakınız ismail pak kimdir söyleyeyim size 52 yaşında bebeliğinden bu yana kuş besler kendine ait soyu tam neredeyse 35 yıldır elinde mevcuttur ve bu kuşların kökeni macir oğlu bahçeci necati dediğimiz değerli bir abimizden alınıp bu zamana kadar korunmuş muhafaza edilmiştir.ne ben bu ismail pak denen adamı severim nede o beni reklam değil benimkisi düşmanımda olsa takdir ederim neden bende önce kuş hakkı vardır kulun önemi yok.adam adam gibi kuş oynatıyor.burda tutupta reklam yapıyorsun falan filan adamın kuşu uçuyor oynuyor.arkadaş evin köşelerinde vay şöle vay böle kuşum var dieeeee nette olsun kahve köşelerinde olsun dırt dırt etmiyor.yahu oynayan kuşu takdir etmeyeceksek övmeyeceksek neden yapıyoruz bu işi.osman keleş cegiz demirci lütfen şurdan yazın değinki ismail pakla ismail sarı kanlı bıçaklıdır.ikiside birbirinin reklamınbı yapmaz.sizler bizi tanıyan kimseler olarak bunu yazınız.ayrıca oynayan kuş çankırı kuşudur kuşada sahip çıkınız saygılar

sayın ismail sarı namı değer deli ismail yazdıklarını takip etmekteyim.evet ismail pakla aranızın olmadığını biliyorum. biz çankırılı olarak memleketimizim kuşuna tabiki sahip çıkacaz. sadece memleketin değil heryörede oynayan kuşa değer verecez.bayramda inşallah çankırıda olacam allahtan bi şey gelmezse bi randevu alayarlada kuşu izleyelim ve videosunu çekip sitede paylaşalım.merak eden arkadaşlarda bi nebze bilgilenmiş olur.

ok abicim memnuniyetle başımızın üstünde yeriniz var.kalın sağlıcakla

Değerli hemşerimiz ismail abiden çankırıda uçanlar hakkında yeni güncel bilgiler beklenmektedir.

Saygılarımla Yasin18

selamunaleykum
sanirim bayram tatilinde cankirida ucan kus hakkinda bilgi paylasilcakti soyle oynuyor boyle oynuyor dan bir sey cikmadi sanirim cengiz bey kustan vazgectik yediginiz pastayi boregi bari anlatin
saygilarla

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
sanirim bayram tatilinde cankirida ucan kus hakkinda bilgi paylasilcakti soyle oynuyor boyle oynuyor dan bir sey cikmadi sanirim cengiz bey kustan vazgectik yediginiz pastayi boregi bari anlatin
saygilarla

Çankırıda uçan kuş demek sezonluk oynuyor abii kimseden ses çıkmadığına göreee cengiz usta fazlaca gezmiş sanırım kuşların tüyde olduğunu söylemişti.tüyden çıkana kadar bekleyelim o zaman güncel bilgiler paylaşırlar sanırım.

pasta mı yemişler demek çankırıya giderken beni götürmedi ondan mı yoksa?

Saygılarımla Yasin18

bende bir çankırılı olarak memleketimde güzel kuşların olduğunu bilmem gururlandırıyor beni. tüm hemşehrilerime sevgiler.

İsmail PAK, Abimi de tanırım deli ismail abiyide 15-16 senedir diğer lakabıda ''rapor'' ne söylediyse doğru söylemiş.Kuş haberlerini çok güzel rapor eder. :)

s.a. bende kurban bayramında çankırıda olacağım. mahmut tuğlu diye birini tanıyan var mı acaba? merkezde fatih mahallesinde oturuyor.

Arkadaşlar merhaba

benim bir çankırı gezim oldu paylaşmak istedim sağolsunlar polis emeklisi ismide ismaildi galiba biz sabri abiye gitmiştik bizi karşıldılar ağırladılar bizim gittimizde ismail abinin abiside yeni vefaat etmişti orda birde nail amca vardı ankarada yapılan kupalarda yani türkiye genelinde nail amcanın kuşu yanılmıyorsam ya birinci veyada 2 nci olmuştu yıl galiba 2006 kupası olması lazım benim bahsettiğim ismail abide çankırı güvercin sorumlusuydu iyi meşaketli hayvanları vardı bizde 2009 da gitmiştik çok güzel ağırladılar. bu arkadaşlara ulaşırsanız oynayan kuşun kimde olduğunu bilirler paylaşmak istedim.

Saygılarımla.

RAMAZAN ABA' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba

benim bir çankırı gezim oldu paylaşmak istedim sağolsunlar polis emeklisi ismide ismaildi galiba biz sabri abiye gitmiştik bizi karşıldılar ağırladılar bizim gittimizde ismail abinin abiside yeni vefaat etmişti orda birde nail amca vardı ankarada yapılan kupalarda yani türkiye genelinde nail amcanın kuşu yanılmıyorsam ya birinci veyada 2 nci olmuştu yıl galiba 2006 kupası olması lazım benim bahsettiğim ismail abide çankırı güvercin sorumlusuydu iyi meşaketli hayvanları vardı bizde 2009 da gitmiştik çok güzel ağırladılar. bu arkadaşlara ulaşırsanız oynayan kuşun kimde olduğunu bilirler paylaşmak istedim.

Saygılarımla.
Teşekkürler Ramazan abi İsmail PAK tanıyorum emniyetten emekli teknisyen polis değil. Rahmetli abisi Kara mehmet onuda tanırım nur içinde yatsın ailece iyi kuşçudurlar.Nail dediğinde sanırım hacı Nahit beldiye fen işleri müd. emekli o Kastamonulu ama uzun zamandır Çankırı da yaşıyor.Vesselam adı geçen kuşçular iyi seyisdirler.

soylemez18' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba

Saygılarımla.
Teşekkürler Ramazan abi İsmail PAK tanıyorum emniyetten emekli teknisyen polis değil. Rahmetli abisi Kara mehmet onuda tanırım nur içinde yatsın ailece iyi kuşçudurlar.Nail dediğinde sanırım hacı Nahit beldiye fen işleri müd. emekli o Kastamonulu ama uzun zamandır Çankırı da yaşıyor.Vesselam adı geçen kuşçular iyi seyisdirler.

Evet aynen öyle ben isimleri unutmuşum yalnız ismail bey çankırı sorumlusuydu ozaman şimdi devam ediyorlarmı bilmiyorum .

saygılarımla.

Abi şuan sorumlu mu ? değil mi ? bilmiyorum ama hala kuş besliyor.

Geri