Çankırılı Yasin18 Oyun kuşlarından bir kaç kare resim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
orhan02' Alıntı:
yasin bu mahluklar havada takla atarsa banada haber verde biliyorsun çok meraklıyım bende gelip izlyeyeyim.atmassa şayet yine haber ver sana bir abilik yapim.ulusa gidelimde sana bir kaç kuş seçivereyim yoksa seninde ömrün bazı arkadaşlar gibi lak lakla geçer gider abicim el kapısında bir iki kuş görsem dieeeeee ömür çürütürsün.

bana öyle geliyorki yasin düşünüyor acaba saim desem ismail mi .......
guzel soru orhan bey yazi turami atsak ulustan birer cift bizdemi alsak

orhan02' Alıntı:
yasin bu mahluklar havada takla atarsa banada haber verde biliyorsun çok meraklıyım bende gelip izlyeyeyim.atmassa şayet yine haber ver sana bir abilik yapim.ulusa gidelimde sana bir kaç kuş seçivereyim yoksa seninde ömrün bazı arkadaşlar gibi lak lakla geçer gider abicim el kapısında bir iki kuş görsem dieeeeee ömür çürütürsün.

selamun aleyküm orhan . veyağı ismail kardeş . ben düşünmeden o kuşları yasin kardeşime hediye ettim . eğer sizler arkadaşlarınıza kuş hediye ederken düşünüyorsanız .. . ya beslediğiniz kuşlarda bir sıkıntı var yada. sizlerin bizle bir sıkıntınız var . eğer yok diyosanız . buyrun hodi meydan .yavru .eke . 3.5 .8 yaşına kadar siz haybeden konuşan .ağızlara kuş uçar . eğer. sizlerde .varsa gelelim biz seyredelim .yoksada . ulustan kendinize .saim usta kuşları diye atılan .kığınının. kırığı kuşlardan birçift alın . kuşçuluğa yeniden başlayın belki . yasininden özür dilemek şartıyla. .buyrun hodri meydan. ben .m.saim akyol .....o kuşların 41. senedir arkasındayım . arkasında olmadığım kuşuda kimseye hediye etmem .

a.s saim abi sözüm sana ve kuşlarına kesinlikle değil böyle birşey olmaz ve olamazda hadim değil saygı ve hürmet lerimi sunarım

:)))

yav ulusta saim usta kuşu varmıki?ha unutmadan abicim sen gönlüünü ferah tut bende bana yetecek kuşlar var.inanın bana ametin memetin kuşuylada işim yok.sor çantacı murat kardeşe bana içtenlikle dediki uçurduğum arap takkalı kuşu sana hediye edeceğim.benimse cevabım şu oldu sorun kendisine ii ve güzel olan sana layık tüyü kadar hayrını gör güle güle besle ..abi sen 41 yıldır saim besliyorsun ok .güle güle güle besle şimdi?yasine kuş vermişssin vermemişsin bu ikiniz arasındaki mesele bu beni alakadar etmez...allah muhabbetinizi artttırsın.o sadece insanlara video at bakalım resimle olmaz derken ölçecek biçecekkk..kendisi şuraya bir video koyacakkk ve yaht ki ben kapısına gitmem eşine dostuna seyrettirip öle eleştirecek.ok ha madem abicim vermişssin tüyü kadar hayrını görsün ....malesef resimle olmuyor bu işler ..öle olsa bende 2000 e yakın resim var atar geçerim ..neyse kalın sağlıcakla

deliismail' Alıntı:
yav ulusta saim usta kuşu varmıki?ha unutmadan abicim sen gönlüünü ferah tut bende bana yetecek kuşlar var.inanın bana ametin memetin kuşuylada işim yok.sor çantacı murat kardeşe bana içtenlikle dediki uçurduğum arap takkalı kuşu sana hediye edeceğim.benimse cevabım şu oldu sorun kendisine ii ve güzel olan sana layık tüyü kadar hayrını gör güle güle besle ..abi sen 41 yıldır saim besliyorsun ok .güle güle güle besle şimdi?yasine kuş vermişssin vermemişsin bu ikiniz arasındaki mesele bu beni alakadar etmez...allah muhabbetinizi artttırsın.o sadece insanlara video at bakalım resimle olmaz derken ölçecek biçecekkk..kendisi şuraya bir video koyacakkk ve yaht ki ben kapısına gitmem eşine dostuna seyrettirip öle eleştirecek.ok ha madem abicim vermişssin tüyü kadar hayrını görsün ....malesef resimle olmuyor bu işler ..öle olsa bende 2000 e yakın resim var atar geçerim ..neyse kalın sağlıcakla

s.a ismail

sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş.
ben sana resmini gösterdigim arap takkalıyı yakaladım ve sahibini bilmiyordum.
sitede form açtım yakalama kuş diye ve yorumlar geldi kimi yorum yaptı kime begendigini dile getirdi kimi sahiplendi
bende işin açıgı kuşu begendimki yavru almayı düşündüm ama aldıgım yavruda düşündügüm performansa ulaşamadım.
hasbel kader bir gün mahalleden bi abimle yeni taşınan birini ziyaretine gittigimde konu açıldı ve kuşun sahibinin misafirligine gittigim kişi oldugunu ögrendim. ( MALUM KUŞLARLA HİÇ Bİ SOY BENZERLİGİ OLAN KUŞ DEGİLLER)kendi gözlerimle gördüm
ve yine siteden bi arkadaşımla konuşurken bu kuşu çok begendigini söylemişti bana bende işi bitsin sana hediye edecegim demiştim ki bu kuşu o arkadaşıma hediye olarak bile düşünemem arkadaşıma yakışmaz o kuş.
sana gelince ismail senin le msn de konuşurken senden bi söz istedim sana bi resim atacam dedim kaydetme resmi zamanı gelince sana hediye edeyim dedim sende sözünde durmadın.
ve bu kuş benim kapımda hiç uçmadı

deliismail' Alıntı:

Sayın ismail abii bu kuşlar yıllarca emek verilmiş kuşlar buna sahip olan usta bunları beslerken belki sen çocuklarla oynuyordun yolda bende yoktum.40 sene dile kolay sende hiç 20 senelik kuş var mı aynı damar bozulmamış arasına kuş sokulmamış Burda emeğe saygı duyacağına çıkmış "denizli horozu" gibi ötüyorsun...Hatırlatma sana senin resimlere bizler böyle yorum yaptık mı?

İSmail abii sendeki mahluklardan "Bana Ver Bir Tane Uçurayım" Birde ben bendeki ustaların kuşlarından uçurayım hangisi daha fazla oynarsa site kanalıyla video paylaşacam o zaman seninki iyi çıkar ise İsmail abii büyük kuşçu diye reklamını yaparım güzelce ne diyorsun teklifeeeeee

Ayrıca; Sevdiğimiz abimiz olduğun için saygıda kusur etmedik sana karşı

Saygılarımla Yasin18

orhan02' Alıntı:

Orhan02 adıyamanlı sana özel söyleyim düşündüğüm şeyi ara istersen

0544 617 55 19

deliismail' Alıntı:

İsmail abii sen kendi kuşların olmaYAN KUŞLARIN BURDA reklamını yaptığını hatta ve hatta yayınladığına herkes şahit bu işler resimle olmuyor video koy demedik doğru söylüyorsun resimle bu iş olmaz video olmaz canlı izleyeceksin

Kümesi yeni yaptım hazır olunca çankırıdan bir arkadaşa izlettirim davet ederim senin kuş getirdiğin kahvede sana
doyasıya anlatır.

Saygılarımla Yasin18

İsmail abii birde benim bildiğim kuşçulukta eskilerden kümes yapan kişi için kuş hediye edilirdi sen eskilerden değilsin sanırım hediye edilmiş kuşlara yorum yaptığına göreeee
yeni nesiller senin gibi düşünüyor demek artık

Ayrıcaaa; Sen mahluklar dediğin kuşlarından anlaman abii bunlar Parayla alınan Satılan kuşlardan değil" Bence sen halden kuş alırsam ona yorum yap hal kuşundan anlarsın diyee

Saygılarımla Yasin18

yav ben kuşlara bakmadım bile birde bizim kuş hediye etttiğim kişi dürüst olmalı dimi?yağdanlık gibi olmamalı dik olmalı hemde dimdik.abisinim sana başındada söylemiştim.ben kimseye kuş hediye etmem.bence şöle yap ankarada bir abin var git ondan helallik al elini öp özür dile.gel bana kümesimi topla götür kimden bahsettiğimi sen çok iyi anladın ok .

bu dakkadan sonra ismail adı geçen birşey yazarsanda buraya iki satır karalarım.haberin olsun ...kalbin kırılır abicim ok

HERKEZ YAZDIKLARINA DIKKAT ETSIN LUTVEN
rahatsizlik verecek yazi yazan olursa site kurallari ne gerektiriyorsa yapilacaktir
saygili paylasim

deliismail' Alıntı:
yav ben kuşlara bakmadım bile birde bizim kuş hediye etttiğim kişi dürüst olmalı dimi?yağdanlık gibi olmamalı dik olmalı hemde dimdik.abisinim sana başındada söylemiştim.ben kimseye kuş hediye etmem.bence şöle yap ankarada bir abin var git ondan helallik al elini öp özür dile.gel bana kümesimi topla götür kimden bahsettiğimi sen çok iyi anladın ok .

Şimdi burda ne demek istedin önümüzü açta düşmanımızı görelim

1- benim senlen alışverişim mi oldu dürüst olmalı demişin?
2-Şimdiye kadar Hiç bir allahın kulu ölülerde dahil Yasin verdiği sözü tutmadı diyemez?
3-Sen zaten kuş hediye etsende senden kuş alan namert
4-Ankarada abin var git ondan helallık al elini öp demişin Bizim nasıl insan olduğumuzu "Piknik Etkinliği" çerçevesinde cümle alem gördü sen kime diyorsan açıkla ismini birlikte gidelim

abii sen gibi defter kalem tutmuyorum inan bahsettiğin kişiyi anlamadım

buraya iki satır karalarım.haberin olsun ...kalbin kırılır abicim

Abii senin kimle sorunun varsa git onla işini hallet benlen uğraşma istersen

birde beni öyle tehdit, tarz tavırlar içinde konuşma istersen yüz yüze görüşelim Çankırıya geliyimde

Saygılarımla Yasin18

konuyu kilitliyorum ozelinizi ozelden halledin bir sureligine

konu yersiz ve seviyesis tartismalar yasanmasi sebebiyle bir sure kapanmisti ikaz icin yazilmis yasin18 tarafindan dikkata alinmadigi icin kendisine uyari verilmistir tekrarinda uzaklastirilcaktir
seviyeli paylasim lutven
konu cankirili yasin18 oyun kuslari konuyu dagitmadan lutven

yasin ben kalenin altından murat abin şimdi istanbuldayım kuşlardan nehaber varmı iyi oynayan yoksa hepside melezmi

Geri