Çatı arası kümes yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Freedom Bird''
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
kümesi yaptım kuşları aldım ama kuşlarım uçmuyor neden

4 kelebek 2 mardin 2 şekeri 2 bango 2 posta bu kuşları yeni aldım ne zaman kanatlarını açayım

4 ala 3 kelebek 5 bango 2 baska 2 dolapçı 2 şebap aldım kanatlarını çekeyim mi makaslayayım mı bantlıyımmı

burda kimse cevap vermiyor mu

O zaman şu şekilde yapalım. Üyeliği mecburi hale getirelim, Çünkü bu şekilde bir karmaşa oluşmaya başladı sitede. Saygılarımla.

merhaba bu tür yerler aslında uygun yerler ısı açısından kışın özellikle ancak bu tür kümeslerin mahsuru hızlıca bit üretebilmesi zira çok fazla ölü nokta var buraları da bitlerin yerleşip geceleri de kan emebilmesi için uygun ortam yaratıyor. Güvercinler sıcak ortamı seviyor ancak bitler ondan dahaa fazla sevip haftalık kuluçka süreleri artıyor. Bence ayda bir güvercinlerinizi doğal bir ürünle ilaçlarsanız sorunu ortadan kaldırabilirsiniz akarsid diye bir ürün kullanılıyor baya iyi bir ilaç bir kaç gün içinide taklacının tüyleri parlamaya başlıyor www.akarsid.com bu siteden bulabilirsiniz.. Hayvanların halsiz düşmelerindeki sebebte zaten kanlarının kuş biti tarafından emilmesi. Bir de hastalıkları birbirlerine taşıyor vs.

Geri