ÇİL VE ARAP DOLAPÇILARIM (DENİZLİ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
.

Ekli dosyalar

• DSCN0920.webp
    DSCN0920.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,199
.

Ekli dosyalar

• DSCN0925.webp
    DSCN0925.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,264
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0046.webp
    Fotoğraf0046.webp
    554.5 KB · Görüntüleme: 1,242
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0293.webp
    Fotoğraf0293.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,209
.

Ekli dosyalar

Süper dolapçılar Maşallah sağlıklı kümesler.

maşallah hepsi birbirinden güzeller, hepsinin hayrını görün bol yavrulu sezon dileğimle.

birader kadroyu genişletmişsin.epey yeni var güle güle beslegümüşçil erkek ayrı bi güzel duruyo

Maşallah Umut kardeş çok güzel çiller var tabi araplarda asil duruyor gözünü doyuran yavrular verirler inşallah

s.a kardeşim maşallah kadro geniş baya iyi günlerde uçurursun inşallah sende ayrı ayrı iki üç kümes var heralde tüyleri kadar ömür ve yavruları olsun inşallah antalyadan saygılar eren ersun poyrazz..

muygun' Alıntı:
birader kadroyu genişletmişsin.epey yeni var güle güle beslegümüşçil erkek ayrı bi güzel duruyo

Kadro inşaallah sezonda daha da genişleyecek.Gümüşçiller kanser olmuş ve mecburiyetten kuşçuluğu bırakmak zorunda olan bi abimizin hediyesi.

kelebekci34' Alıntı:
maşallah hepsi birbirinden güzeller, hepsinin hayrını görün bol yavrulu sezon dileğimle.

necdetakosman' Alıntı:
Maşallah Umut kardeş çok güzel çiller var tabi araplarda asil duruyor gözünü doyuran yavrular verirler inşallah

teşekkürler necdet ve mehmet beyler iyi dilekleriniz için inşaallah daha iyileri sizlerin olur....

poyrazz' Alıntı:
s.a kardeşim maşallah kadro geniş baya iyi günlerde uçurursun inşallah sende ayrı ayrı iki üç kümes var heralde tüyleri kadar ömür ve yavruları olsun inşallah antalyadan saygılar eren ersun poyrazz..

a.s evet kadro oldukça geniş,şuan 3 kümes var havalar ısınsın allahın izniyle 2 kümes daha yapmayı düşünüyorum,daha iyileri sizin olur inşaallah

saygılar

umut coşkun
DENİZLİ

Selam Umut Amca Maşallah Çillerinde Araplarında Yangapların Kadar Güzel Hepsi Güzel Ama Arap Çiftin İle Sarılar Daha Cok Beyendim Abi Yüyleri Kadar Yavruları Olur İnş.

Antalyadan

Saygılar

ERen Poyraz....!

kücük poyraz' Alıntı:
Selam Umut Amca Maşallah Çillerinde Araplarında Yangapların Kadar Güzel Hepsi Güzel Ama Arap Çiftin İle Sarılar Daha Cok Beyendim Abi Yüyleri Kadar Yavruları Olur İnş.

Antalyadan

Saygılar

ERen Poyraz....!

aleyküm selam abicim inşaallah daha iyileri sizin olur sarılardan beğendiysen 1 çift ayarlarım çoğaldıklarında.

Teşekkür Ederim Abi Valla Sarıyı Cok Seviyorum Abi Kelebekte Olsa Dolapcıda Olsa Secimim Sarılar Cogaldıklarında Olur Abi Düşündügün İçinde Teşekkür Ederim Abi

Antalyadan

Saygılar

Eren Poyraz........!

Dolapçıların hepsi 10 numara.
Tüyleri kadar hayrını gör.
Bunları havada izlemeyi çok isterdim.
Selamlar.

azusa111' Alıntı:
Selamlar.

teşekkürler iyi dileklerin için buyur gel herzaman havada da izleteyim

umut coşkun' Alıntı:
azusa111' Alıntı:
Selamlar.

teşekkürler iyi dileklerin için buyur gel herzaman havada da izleteyim

İnşallah kardeşim,yolumuz düşerse seni rahatsız ederiz.
Saygılar.

Geri