CİNSİYET ÖĞRENME

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DÖNEKCI35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

DÖNEKCI35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
UĞUR GENÇ
Meslek
ŞUBE SORUMLUSU
İlgi Alanı
Köpekler
SİTE YÖNETİMİNDEN SABİT BAŞLIK OLARAK KULLANILMASINI RİCA EDİYORUM

Arkadaşlar yeni başlayan çoğu arkadaşımızın açtığı başlıklar cinsiyeti ile ilgili aşağıdaki resime bakarak kuşlarınıza uygularsanız cinsiyetleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz
Yapmanız gereken kuşun ayaklarını hafif bir şekilde parmaklarınız şıkıştırıp sabit kalması sağlayarak narin bir şekilde gagasını çekmek

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    40.8 KB · Görüntüleme: 5,610
Mükemmel başlık kesinlikle sabitlensin.

Konu güzel. Dediğin gibi açılan çoğu konu dişi mi erkek mi? gibisinden.
Başlığı açarken sabitlemişsin kardeşim.
Paylaşımın için teşekkürler .

son günlerde çoğalan erkek erkeğe eş alma olayından sonra , çoook faydalı olacağına inandığım bir eylem olmuş bu başlık :) erkek erkeğe eş aldırmayın kardeşim, çekin gagasını yapın bişiler dişi erkek eş aldırın :)) gerçi yurt dışında insanların gay olayları çok olduğundan, avrupadan gelen erkek kuşlarda falan bu durumun yaşanması doğal sanırım :))

Mutasyonun sonuçları olsa gerek abim :haha: :haha:

:evet: :ckmk:

Gay kuşlara hayır kampanyasına doğru gidiyor bu konu. :D

Uğur abi çok iyi bir konuya değinmişsin :heyo: :heyo: hemen bunu yavrularda denicem bakalım işe yarıyormu genelde pek çok tarz deniyorlar fakat anlıyamıyorum genelde ben yavru kuşun yerdeki duruşuna ve kafa yapısına bakarak anlarım Tekrar paylaşım için Tesekkürler :tamam:

Bu yöntem yavru kuşlardadamı oluyor şimdi :D şaşırdım yarın hepsinde deneyeceğim :D

Daha önce denemedim ama bu yönteme her erkek ve her dişi kuşun aynı tepkiyi vericeğini sanmıyorum. Yanıltan durumlar olabilir.Yinede güzel bir yöntem yarın bende merak ettim deniyeceğim erkekler ve dişilerde.

deneyen falan olmadımı bu yöntem işe yarıyormu ?

Ben denedim 3 kuşta 1si erkek diğeri dişi diğeride yavru kızması erkek heralde ötüyodu ama hepsinin kyruğu aynı yerdeydi ancak erkek miskim gagasını çekti diğer ikisi çekmedi

Bu pekte geçerli bir çözüm değil.Bunu denedim dişilerde kuyruk kaldırmıyordu kesin sonuç vermiyor yani :evet:

Arkadaşlar ben iki yavrumda hatta yetişkin kuşlarımdada bu tekniği denedim ve her defasında kuyrukları havaya kalktı bence bu yöntemle kesin bie sonuç alınamaz

icessberg' Alıntı:
Daha önce denemedim ama bu yönteme her erkek ve her dişi kuşun aynı tepkiyi vericeğini sanmıyorum. Yanıltan durumlar olabilir.Yinede güzel bir yöntem yarın bende merak ettim deniyeceğim erkekler ve dişilerde.

aynen katılıyorum
arkadaslar ben kucukken hep bu sekılde yapardım ama gercekten bunun bır uydurma oldugunu sık sık yaptıkca anlayacaksınız...İnsan cok kus besledıkce dişisini erkegini ayırmada görsellik yonden ustalaşır diye düşünüyorum :))

Ben kuşlarımda denedim ama erkekte dişide kuyruklarını havaya kaldırdı.

dikkat ederseniz

ilk resimde kuşun gagasını hafif tutuyor

ikiçci resimde çekiyor bunlar saçmalık böyle şeyler denk gele olur

kesinlikle dogruu

satılık yoz guvercin varmı varsa mesaj atın

Bunlar İse yaramaz, Ben Eskilerden beri ogrendıgım kadarıyla kusun Gagasından tutup elinizi degmeden sadece gagadan tutun, eger kus cırpınırsa ERKEKTİR, cırpınmayıp oylece kalırsa DİŞİDİR.

abi tek yavrularmı bakılıyoooooooo

albasansefa' Alıntı:
Bunlar İse yaramaz, Ben Eskilerden beri ogrendıgım kadarıyla kusun Gagasından tutup elinizi degmeden sadece gagadan tutun, eger kus cırpınırsa ERKEKTİR, cırpınmayıp oylece kalırsa DİŞİDİR.

zaten oradada farklı bir şey yazmıyor tepki verirse yani çırpınırsa erkek tepkş vermez ise dişidir yazıyor

kuşlarının cinsiyetine birkez daha bakıp emin olmalısın

iki erkek ama benin baska cins guvergin lerim var bura da fransada bir club be adayim bir toplaanti yaptik ben bir fikiir verdim herkesin hosuna giti herkez yapiyor iki erkek ciftlesince onlara yavrusuna eyi bakmayan ciftlerin yumurtasini onlarin altina koyuyorum cok guzel bakiyorlar

Çok Güzel Anlatılmış Aline Sağlık. :heyo:

Merhaba oncelikle guzel bir yontem ama tum guvercinler ayni tepkiyi vermiyor bunuda belirtmek isterim yani 100% sonuca varamazsiniz bu deney ile saygilar sevgiler

Arkadaşımın kümesine fare dadanınca evimin bodrumundaki odayı kuşlara misafirhane olarak açmak zorunda kaldım. Güvercinin G'sinden anlamam. Arkadaşım sağ olsun hayvanları bana yamadı ve kuşlar üstüme kaldı. Zoraki kuşçu oldum.
Sabah akşam girip çıkıp yem su veriyorum süpürüyorum falan, bu arada dikkatimi çeken iki kuş habire öpüşüyorlardı. Bir süre sonra yumurtalığa yatmaya başladılar. İlk gün 1 yumurta vardı altlarında, ikinci gün 2 oldu. Ben de civciv çıkacak diye seviniyordum. Bir kaç gün sonra eşimi çağırdım yumurtaları göstermek için. Bir de ne görelim yumurtalar 4'lenmiş :)
Sanırım o iki kuş lezbiyendi. Hala yumurtalara yatıyorlar ama içinden bişey çıkar mı çıkmaz mı hiç bir fikrim yok.

Fikri olan varsa tavsiye bekliyorum.

Geri