CİNSİYET ÖĞRENME

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DÖNEKCI35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Teşekürler Yeni Başlayanlar İçin Güzel Bir Başlık Olmuş

BEN ; AYAKLARA BAKARIM ..
AYAKLARI BÜYÜKSE ERKEKTİR.!

Bu yöntemle genelde sonuç alınmıyor

lone.wolf' Alıntı:
Bu yöntemle genelde sonuç alınmıyor
4 SAYFA YAZI VAR ..HANGİ YÖNTEMLE DEMEK İSTEDİN ..BİRAZ DA OLSA SENİN YAZI HAVADA KALDI ..
BİR DE SENİN YÖNTEMİN VAR MI ?

Saçmalık zaten denediği kuşlar bile aynı :tamam: :hhh:

AsaLet' Alıntı:
Saçmalık zaten denediği kuşlar bile aynı :tamam: :hhh:
BURAK ;

BIRAK SEN * CİNSİYET TAYINI NI BİZ GÖTÜMÜZÜ YIRTIYORUZ SAATLERDİR..BURAK 'IN KUŞLARI HASTA ,ÇÖZÜM NE OLMALIDIR DİYE..NE YAPSA KUŞLARI İYİLEŞİR DİYE ..SENİN İÇİN SEFERBER OLMUŞUZ SEN BURAYA GELMİŞİN ..
GEYİK YAPIYORSUN ..

BİLELİM DE BOŞA ÜZMEYELİM KENDİMİZİ..

BEN denedim dişi kuş kuyrugunu kaldırmıyo erkekde kaldırmıyor atlarında yumurta var erkegin hangisi dişinin hangisi oldugunu gayet iyi biliyorum.ACABA BENİM DİŞ ZANETTİĞİM ERKEK DE YUMURTA EVLATLIK MI GELDİ BUNLARA DİYE DÜŞÜNÜYORUM :) :)

Arkadslar yoz kuştan iyi kuş çıkarmı

Canım kardeşlerim herkesin kendine göre bildiği ustalarından ve büyüklerinden öğrendiği usuller var hepsini okuyor ve gözlemliyorum bende kuşu elime alıyorum sağ veya sol ayağını tutuyorum arka parmapını geriye doğru yatırdığımda orta parmağın yanındaki parmakları yan yana getiriyorum eşit olursa dişi yarım santim gibi bir büyüklük olana erkek diyiyorum şimdiye kadar yanıldığım çok az oldu selamlarımla

Küçükken bu yöntemi civciv alırken kulanırdım.Banada o zamanlar dedem söylemişti.

Cinsiyetleri hakkında ne diyorsunuz

Ekli dosyalar

• 20150320_220047.webp
    20150320_220047.webp
    1,007.6 KB · Görüntüleme: 811
  • 20150320_220027.webp
    20150320_220027.webp
    842 KB · Görüntüleme: 810
Geri