İlk önce konuyu burda açtığım için özürdilerim, fakat ziyaretler adı altında açılan bu formda bana yardımcı olabilecek bir kişi çıkar ümidiyle sıkıntımı siz dostlarımla paylaşmak istiyorum.
Uzun zaman önce ara verdiğim bu tutku tekrardan alevlendi. İstanbulda Apartman dairesinde oturduğumuz için komşulardan yöneticiden izin alarak sitenin arkasına bir kafes koydum. Güzelde oldu. Sonra piyasayı bilmediğim için sahibinden com. adlı sitede güvercin aramaya başladım velhasıl Ispartadan Hasan diye biri hem dolapçı hem taklacı güvercinler için satılık ilanı koymuş. Taklacı güvercinlerinde videosunu çekmiş. İzledim güzel kuşlardı. Telefonla irtibata geçtik konuştuk anlaştık. Toptan sattığı için tanesi 30 TL den 10 çift 300 TL karşılığında gönderebileceğini söyledi. Bende postaneden verdiği (yunus Emre bozkurt çırağıymış) isime havale yaptım. Akşam ıspartadan otobüse vermiş kuşları. Tabi heycanla sabahı zor ettim. Sabahleyin Harem otogarına gittiğimde paketi teslim aldım ve dünyam başıma yıkıldı. Taklacıyla alaksı olmayan hatta paçası bile olmayan bütün ufak tefek hastalıklı kuşları doldurmuş (sayı tutuyor tabi 10 tane) ve göndermiş. Sabah sabah 06:30 da aramak istemedim insanız yaa. 10 gibi aradım açmadı iki saat sonra aradım yine açmadı. Anladım bende dolandırıldığımızı tabi. Küfür içermeyen bir kısa mesajla gönderdiğim paranın alın teri olduğu ve kolay kolay kursağından geçmeyeceği ile ilgili mesaj attım . Cevapda yok tabi. Üçbeş kuruş ayırıp hayallerimizi gerçekleştireceğimiz bir anda malesef böyle bir kazık yemiş olduk. Sizden rıcam paramı veya onun yerine düzgün kuşları göndermesini istemiyorum. Sadece bir şekilde çevresi olan ve bu işe gönül vermiş biri daha önceden bu şekilde canı yanmış belki bana yardımcı olabilir. Şimdi adını ve numarasını vereceğim kişiyle kesinlikle böyle bir alışverişe girmemeleri. Ispartadan Hasan 0554 555 63 47