ÇOK ÖMENLİ DİKKAT!!! ISPARTADAKİ GÜVERCİN DOSTLARINA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan parkir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Süleyman Demirel Üniversiyesinde Kaç tane int'ten kuş satan memur var? Ben anlamadım bu işi. Bilen versa açıklasın.

Süleyman Dmirel üniversitesi.......... kaç tane kuş besleyen var? satan varmı?tekrar soruyorum.

Arkadaşım yazıyı ilk yazan benim. Benim başımdan böyle bir olay geçti. Soruna gelince açıkçası ben bilmiyorum. Aldığım şahıs S.D.Ü elektrikçiyim demişti. Başkada bilmiyorum malesef ama sahibinden.com sitesinde ısparta çok revaşda çok satan var S.D.Ü olarak hiç belirtilmemiş ama.

Bilgine.

odacı' Alıntı:
Süleyman Dmirel üniversitesi.......... kaç tane kuş besleyen var? satan varmı?tekrar soruyorum.
Türkiye'nin her iline rahatlıkla gönderebileceğim her bütçeye ve her zevke uygun dolapçı temin edebilirim.Kuşların renk,oyun,ve dönüş özelliklerine göre ücretlerde farklılık gösterebilir.Toplu alımlarda kolaylık sağnanır.En düşük dolapçı fiyatı 25 tl dir.Standart oyun ve uçuma sahip olanların ücreti budur.Dönüş performansı oldukça yüksek istenilirse fiaytalar değişiklik gösterir.Mezat sahiplerine ayrıca toplu anlaşmalar yapılıp sağlıklı temiz kuşlar sağlanır.Adresim Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığıdır.Kendim memurum burada.Lütfen alıcı olacaksanız telden görüşelim mesajlarla ilgilenmiyorum.İsteyen olursa Ispartaya gelebilir

Demiş arkadaşımız ama bu arkadaşımız değildi başka birisiydi hasan kuşcu diye banada sdü deyim demişti..Var yani neden olmasınki

Sahibinden coma gir ısparta yaz görürsün...

arkadaşlar sımdı guvercınler kıymete bındı herkez guvercın beslıyor saat 3.5 te guvercınlerını salanların guzel kusları gıdıyor baska kuslar gelıyor bırnevı savas yapmıs gıbı oluyolar ama sonra arkadasın yanına gıtımı kusumu verırmısın dedımmı vermıyolar ama para Teklıf edıyolar onun kusu geldımmı yağcılık diz boyu :))

parkir' Alıntı:
İlk önce konuyu burda açtığım için özürdilerim, fakat ziyaretler adı altında açılan bu formda bana yardımcı olabilecek bir kişi çıkar ümidiyle sıkıntımı siz dostlarımla paylaşmak istiyorum.

Uzun zaman önce ara verdiğim bu tutku tekrardan alevlendi. İstanbulda Apartman dairesinde oturduğumuz için komşulardan yöneticiden izin alarak sitenin arkasına bir kafes koydum. Güzelde oldu. Sonra piyasayı bilmediğim için sahibinden com. adlı sitede güvercin aramaya başladım velhasıl Ispartadan Hasan diye biri hem dolapçı hem taklacı güvercinler için satılık ilanı koymuş. Taklacı güvercinlerinde videosunu çekmiş. İzledim güzel kuşlardı. Telefonla irtibata geçtik konuştuk anlaştık. Toptan sattığı için tanesi 30 TL den 10 çift 300 TL karşılığında gönderebileceğini söyledi. Bende postaneden verdiği (yunus Emre bozkurt çırağıymış) isime havale yaptım. Akşam ıspartadan otobüse vermiş kuşları. Tabi heycanla sabahı zor ettim. Sabahleyin Harem otogarına gittiğimde paketi teslim aldım ve dünyam başıma yıkıldı. Taklacıyla alaksı olmayan hatta paçası bile olmayan bütün ufak tefek hastalıklı kuşları doldurmuş (sayı tutuyor tabi 10 tane) ve göndermiş. Sabah sabah 06:30 da aramak istemedim insanız yaa. 10 gibi aradım açmadı iki saat sonra aradım yine açmadı. Anladım bende dolandırıldığımızı tabi. Küfür içermeyen bir kısa mesajla gönderdiğim paranın alın teri olduğu ve kolay kolay kursağından geçmeyeceği ile ilgili mesaj attım . Cevapda yok tabi. Üçbeş kuruş ayırıp hayallerimizi gerçekleştireceğimiz bir anda malesef böyle bir kazık yemiş olduk. Sizden rıcam paramı veya onun yerine düzgün kuşları göndermesini istemiyorum. Sadece bir şekilde çevresi olan ve bu işe gönül vermiş biri daha önceden bu şekilde canı yanmış belki bana yardımcı olabilir. Şimdi adını ve numarasını vereceğim kişiyle kesinlikle böyle bir alışverişe girmemeleri. Ispartadan Hasan 0554 555 63 47
ya kardesım sen de suc ta ıspartadan adama ıyı kus gonderır bu hayvanlar sımdı bı de 30 lıra hayatta olmaz derler ya malını ıyı sakla hırsızın basını belaya sokma sen her zaman gordugun kusa parayı ver muhabbetle kus alma dostlugun bozulur aldıgın arkadasın da olsa ıyı taklacı kutıuda zaten gelmez de bı de adamı tanımıyorsun ta yemısler senı uzuldum bu netten kameraya cekılen kuslarada dıkkat et adamlar en ıyı fıseklerını cekıyorlar bı vıdyoyu bır hafta da yapıyorlar dıkkatlı seyret kusları ıstanbulda ıyı kuscular var umranıye tarafında ordan kendı gorduklerını al kardes hıc yok sa valla pazardan al gene dısardan gelen kustan ıyı cıkar savgıler saygılar. boyle kahpelere de paranı kaptırma..

arkadaşlar YOZGATTAN EMRAH ÖZTÜRK te aynı şekilde dolandırıcıdır detaylara girmiyeyim ama bir tanıdığı çok fena çarpmış bilginiz olsun, ya aslında yapılacak çok şey var da işte herkesin ailesi çoluğu çocuğu var ondan yutkunuyor,yoksa bunlar gibi anası babası belli olmayanlarla uğraşmaya değer ya ! yinede ya sabır diyip uzak durmak lazım e alışverişten arkadaşlar, selamlar

Geri