Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah bangolarınız güzeller ama oldum olası bu bangolar ısınamadım çocuklugumdan beri pek sevmiyom özelliği nedir insanlar ne için besliyor anlamadım acaba ufak tepek kısa gagalı oldugu için mi yoksa uçuş olarak ayrı bi özelliği var diyemi çözmüş değilim hala ?
Maşallah bangolarınız güzeller ama oldum olası bu bangolar ısınamadım çocuklugumdan beri pek sevmiyom özelliği nedir insanlar ne için besliyor anlamadım acaba ufak tepek kısa gagalı oldugu için mi yoksa uçuş olarak ayrı bi özelliği var diyemi çözmüş değilim hala ?
sağolun serkan bey benim bangoları beğendiğiniz için teşekkürler . özelliklerine gelince bu bangoların zevkli bir uçumu yoktur . dalıcı özelliği olduğu için dönekçiler besler döneklerinden daha iyi randıman almak için . ama güzelliğe gelince ben bangonun hastasıyım güzelliğine. aynı zamandada bu ırk bize osmanlıdan mirastır kültürdür bango beslemek zordur çünkü narindir yavrusuna bakamaz . sizede tavsiye ederim en azından bir takım güzelinden edinip bu zor kuşun neslinin devamı açısından
İyi bango beslemek zor iştir,cok narin yapıda kuşlardır, genellikle kendi yavrularına bakamadıkları için, yumurtalar ayrı bir kümeste bakıcı kuşların altına sürülür, bu şekilde üretimi sağlanır.Bende de bango ırkı güvercin var, ucurup yükselttiğim bangolarımda var.Günümüzde bango hem zevk için hem tcaret için besleniyor.İyi bir bango kümes satın alır, iyi bango besleyip coğaltmak hem maddiyat ister hemde bakım zira bunların yemleri bile özel taneli, mısır ve bezelye bango kuşlarına verilmez aksi taktirde, boğazına takılıp ölebilirler.