- Konuyu Başlatan
_78_
Üye
- Ad Soyad
- ismail kozar
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim başarı temennileriniz için nizam bey .kısmetse 6 haziranda SELİMPAŞADA ki festival e gitmeye niyetim var .gelirseniz eğer sizinle tanışmak isterim .gökay' Alıntı:Başarılarınızın devamını dilerim İsmail bey, ayrıca festivali bize yaşattığınız için site adına teşekkür ederim.
başarı temennin için teşekkür ederim tuncay bey . evet biliyorum sizinde bangoyla uğraştığınızı . vede uzun zamandır kırmızı kanat dişi aradığınızı biliyorum . devamlı takipteyim siteyi . ama maalesef fazla dişim yok .ama söz veriyorum yavrulardan yetiştirebilirsem size ayırırım . nedeni de gerçekten meraklı ve kıymetini bilecek bir kişi olmanızdır .tuncay3577' Alıntı:MERHABA ; kuşların çok güzel ismail kardeş başarıların devamını dilerim Allah nazardan saklasın bende bango ve baska besliyorum yarış günü istanbuldaydım ama gelemedim kuşçu arkadaşlarla sözleşmiştik onların yanına gittik ondan gelemedim kusura bakmazsan bişey sorucam elinde fazla kırmızı bango dişi varmı acaba satmayı düşündüğün bana lazım ondan SORDUM kusura bakma varsa yardımcı olursan sevinirimmmmm sağlıklı bol yavrular alman dileğiyle iyi akşamlarrrrr
sabahtinden aldığın sarı kanattan kırmızı kanat yavru gelir kara ve mavi bile gelebilir . bence sen bangoda renk veya leke arama tuncay .sadece vasıf ara . vasıf derken kafa göz gaga gül boy ara kostüm en son aranacak vasıf özelliktir bana göre .zannetmeki kıvırmaya çalışıyorum sözüm söz sana kırmızı yavru çıkarabilirsem senin . hemde elden teslim edecem .ben edremite kadar geliyorum devamlı .ondan sonrası izmir yakın . erbilin kuşlarına gelince gerçekten kuşları on numara güzelin güzeli . ama boş hikaye . nedeni o bulgaristanda biz türkiyedeyiz . iyi kuş gözümüzle gördüğümüz elimizin altındaki kuştur .tuncay3577' Alıntı:çok sağ ol ismail ilgin içinde çok teşekkür ederimmm ne zamandan beri arıyorum ama bulamıyorum var ben beğenemedim erkeeğimmm çok güzel aslında sebattin abiden sarı bango aldım çok güzel ama ben aynı renk olsun diye ondan kırmızı dişi arıyorum erbil abiden çok istedim ama bi türlü uzlaşamadıkkkkkk neyse sende olursa çıkan yavrulardan çok memnun olurummmm bol sağlıklı yavrularrrrrr