ÇORLULU BANGOCU İSMAİL yeni resimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _78_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
xxxxxxxx

Ekli dosyalar

• Görüntü295.webp
    Görüntü295.webp
    33.7 KB · Görüntüleme: 1,402
  • Görüntü279.webp
    Görüntü279.webp
    27.1 KB · Görüntüleme: 1,423
  • Görüntü278.webp
    Görüntü278.webp
    37.1 KB · Görüntüleme: 1,422
Başarılarınızın devamını dilerim İsmail bey, ayrıca festivali bize yaşattığınız için site adına teşekkür ederim.

gökay' Alıntı:
Başarılarınızın devamını dilerim İsmail bey, ayrıca festivali bize yaşattığınız için site adına teşekkür ederim.
teşekkür ederim başarı temennileriniz için nizam bey .kısmetse 6 haziranda SELİMPAŞADA ki festival e gitmeye niyetim var .gelirseniz eğer sizinle tanışmak isterim .

MERHABA ; kuşların çok güzel ismail kardeş başarıların devamını dilerim Allah nazardan saklasın bende bango ve baska besliyorum yarış günü istanbuldaydım ama gelemedim kuşçu arkadaşlarla sözleşmiştik onların yanına gittik ondan gelemedim kusura bakmazsan bişey sorucam elinde fazla kırmızı bango dişi varmı acaba satmayı düşündüğün bana lazım ondan SORDUM kusura bakma varsa yardımcı olursan sevinirimmmmm sağlıklı bol yavrular alman dileğiyle iyi akşamlarrrrr

tuncay3577' Alıntı:
MERHABA ; kuşların çok güzel ismail kardeş başarıların devamını dilerim Allah nazardan saklasın bende bango ve baska besliyorum yarış günü istanbuldaydım ama gelemedim kuşçu arkadaşlarla sözleşmiştik onların yanına gittik ondan gelemedim kusura bakmazsan bişey sorucam elinde fazla kırmızı bango dişi varmı acaba satmayı düşündüğün bana lazım ondan SORDUM kusura bakma varsa yardımcı olursan sevinirimmmmm sağlıklı bol yavrular alman dileğiyle iyi akşamlarrrrr
başarı temennin için teşekkür ederim tuncay bey . evet biliyorum sizinde bangoyla uğraştığınızı . vede uzun zamandır kırmızı kanat dişi aradığınızı biliyorum . devamlı takipteyim siteyi . ama maalesef fazla dişim yok .ama söz veriyorum yavrulardan yetiştirebilirsem size ayırırım . nedeni de gerçekten meraklı ve kıymetini bilecek bir kişi olmanızdır .

çok sağ ol ismail ilgin içinde çok teşekkür ederimmm ne zamandan beri arıyorum ama bulamıyorum var ben beğenemedim erkeeğimmm çok güzel aslında sebattin abiden sarı bango aldım çok güzel ama ben aynı renk olsun diye ondan kırmızı dişi arıyorum erbil abiden çok istedim ama bi türlü uzlaşamadıkkkkkk neyse sende olursa çıkan yavrulardan çok memnun olurummmm bol sağlıklı yavrularrrrrr

tuncay3577' Alıntı:
çok sağ ol ismail ilgin içinde çok teşekkür ederimmm ne zamandan beri arıyorum ama bulamıyorum var ben beğenemedim erkeeğimmm çok güzel aslında sebattin abiden sarı bango aldım çok güzel ama ben aynı renk olsun diye ondan kırmızı dişi arıyorum erbil abiden çok istedim ama bi türlü uzlaşamadıkkkkkk neyse sende olursa çıkan yavrulardan çok memnun olurummmm bol sağlıklı yavrularrrrrr
sabahtinden aldığın sarı kanattan kırmızı kanat yavru gelir kara ve mavi bile gelebilir . bence sen bangoda renk veya leke arama tuncay .sadece vasıf ara . vasıf derken kafa göz gaga gül boy ara kostüm en son aranacak vasıf özelliktir bana göre .zannetmeki kıvırmaya çalışıyorum sözüm söz sana kırmızı yavru çıkarabilirsem senin . hemde elden teslim edecem .ben edremite kadar geliyorum devamlı .ondan sonrası izmir yakın . erbilin kuşlarına gelince gerçekten kuşları on numara güzelin güzeli . ama boş hikaye . nedeni o bulgaristanda biz türkiyedeyiz . iyi kuş gözümüzle gördüğümüz elimizin altındaki kuştur .

SEBATTİN ALDIĞIM DİŞİ DEN BİR YAVRU BÜYÜYOR İŞALLAH SARI ÇIKTI AMA VASIFLARI ÇOK İYİ DEDİĞİNE KATILIYORUM AMA BEN BİRDE KIRMIZI RENGİ ÇOK SEVİYORUM ONDAN BİRAZDA TAKINTIM VAR SALINDA İLGİN İÇİN ÇOK SAĞ OL İZMİR E MUTLAKA BEKLİYORUM HEM TANIŞMIŞ OLURUZ İSMAİL ÇOK MUTLU OLURUM TELEFON NUMARAM BU CEP:05062721051 ARASAN BİŞEY OLURSA ARA İYİ AKŞAMLARRRRRR

Geri