hakan_34
Üye
- Ad Soyad
- Hakan Baskın
- Meslek
- Serbest
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
krovazuper' Alıntı:ya arkadaşlar hakkaten işsizsiniz adamın mükemmel kusursuz kümesine hala laf ediyosunuz yahu varmı sizin böyle kümesiniz ? yok suluk tüneklerin altındaymıs felan tüneklerin arası kısaymıs ee nolacak öyle olunca kuşlar telefmi olacak ? sacmalamayın ya abi sen bunlara bakma hakaten 10 numara olmuş eline koluna saglık
kusbaz123' Alıntı:krovazuper' Alıntı:ya arkadaşlar hakkaten işsizsiniz adamın mükemmel kusursuz kümesine hala laf ediyosunuz yahu varmı sizin böyle kümesiniz ? yok suluk tüneklerin altındaymıs felan tüneklerin arası kısaymıs ee nolacak öyle olunca kuşlar telefmi olacak ? sacmalamayın ya abi sen bunlara bakma hakaten 10 numara olmuş eline koluna saglık
KAFAN MI GÜZEL ? tüneklerin arası biraz daha fazla olursa diğer kuşların pislikleri üstlerine gelmez. yandaki tünekdekiyle yada bir alttaki tünekteki hayvan birbiriyle kavga edemez. en baskın kusun yanına yaklaşmaz hiçbir kuş buda diğer tünekler boş durur anlamına gelir ozaman o tüneklerin ne anlamı kalır.
suluklara pislik girerse 1. hastalık nedenidir sen güvercin beslemeyi bilmiyorsun galiba.
yavrular suyun yerini bulamazsa ölürler. hele ki yaz aylarında yetişkin bir kuşun 1 gün dayanamadığı sıcaklıklar oluyor.
sen bunların bilincine var bende bana laf söyliyeceğin kadar.
yukarıda da önerileriniz var mı diye sormuş ben önerilerimi söylüyorum anladı ???
kusbaz123' Alıntı:krovazuper' Alıntı:ya arkadaşlar hakkaten işsizsiniz adamın mükemmel kusursuz kümesine hala laf ediyosunuz yahu varmı sizin böyle kümesiniz ? yok suluk tüneklerin altındaymıs felan tüneklerin arası kısaymıs ee nolacak öyle olunca kuşlar telefmi olacak ? sacmalamayın ya abi sen bunlara bakma hakaten 10 numara olmuş eline koluna saglık
KAFAN MI GÜZEL ? tüneklerin arası biraz daha fazla olursa diğer kuşların pislikleri üstlerine gelmez. yandaki tünekdekiyle yada bir alttaki tünekteki hayvan birbiriyle kavga edemez. en baskın kusun yanına yaklaşmaz hiçbir kuş buda diğer tünekler boş durur anlamına gelir ozaman o tüneklerin ne anlamı kalır.
suluklara pislik girerse 1. hastalık nedenidir sen güvercin beslemeyi bilmiyorsun galiba.
yavrular suyun yerini bulamazsa ölürler. hele ki yaz aylarında yetişkin bir kuşun 1 gün dayanamadığı sıcaklıklar oluyor.
yukarıda da önerileriniz var mı diye sormuş ben önerilerimi söylüyorum anladı ???
turkyilmazerol' Alıntı:kusbaz123' Alıntı:krovazuper' Alıntı:ya arkadaşlar hakkaten işsizsiniz adamın mükemmel kusursuz kümesine hala laf ediyosunuz yahu varmı sizin böyle kümesiniz ? yok suluk tüneklerin altındaymıs felan tüneklerin arası kısaymıs ee nolacak öyle olunca kuşlar telefmi olacak ? sacmalamayın ya abi sen bunlara bakma hakaten 10 numara olmuş eline koluna saglık
Ekrem kardesım senı tebrık edıyorum.Bir cok kişinin gormedıgı onemlı bır konuyu farkedebılmıs olman cok guzel.Herkesın lafına takılma bence..