damızlık kümesimden kareler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

hakan_34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Baskın
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• kümes dış.webp
    kümes dış.webp
    137.5 KB · Görüntüleme: 1,527
[No message]

Ekli dosyalar

• kümes iç.webp
    kümes iç.webp
    169.3 KB · Görüntüleme: 1,472
[No message]

Ekli dosyalar

• kümes iç 2.webp
    kümes iç 2.webp
    136.2 KB · Görüntüleme: 1,484
[No message]

Ekli dosyalar

BEN ÇOK BEĞENDİM.. :slm:

[No message]

Ekli dosyalar

• kuşlar.webp
    kuşlar.webp
    168.6 KB · Görüntüleme: 1,485
[No message]

Ekli dosyalar

• mavi ön tepe.webp
    mavi ön tepe.webp
    72.2 KB · Görüntüleme: 1,495
[No message]

Ekli dosyalar

• miski dumanlı.webp
    miski dumanlı.webp
    131.2 KB · Görüntüleme: 1,491
maşallah, güzel olmuş, tam seri üretimlik ortam :))

kümesin ve kuşların çok güzel. maşallah. yalnız suluklar tam tüneklerin altında. bir sorun olmaz ama temizlemesi sizi yorabilir. iyi günlerde bakın kuşlarınıza...

Kümesinizin de, kuşlarınızında maşallahı var.
Bol bol yavru alır , bol bol keyif yaparsınız inşallah.
Hastalıksız , kazasız belasız beslemeler dilerim...

kuşlarda ortamda mükemmel

çok güzel yapmışsın ama bazı kusurlar var. suluklar tüneklerin altında duruyor sulukları kümesin ortasına koyki yavrular ortamı izlerken suluğu görüp su içilmesi gerektiğini anlasın nasıl su içeçeğini görsün.

birde tünekliklerin arası çok kısa kalmış. hem yandan hemde asağıdan yukarıdan biraz daha fazla boşluk bıraksaymısın güzel olurmus

çok güzel bir ortam kuşlarınızı kıskanmadım desem yalan olur.elinize sağlık çok beğendim
ebatları nedir folluklar da mumkunse

çok güzel olmuş maşallah. bol yavrulu sezonlar ...

herkese çok teşekkür ederim. kapalı kümes zaten yavrularda sulukları görüp içebiliyo sıkıntı yok eskiden ortadaydı ama kuşlara rahat etsinler diye ortayı açmayı düşündüm ve çektim bana göre şimdi daha iyi , fikirleriniz için teşekkür ederim tünek konusunda haklısınız biraz seyreltebilirim şu anda kuşlar rahat olduğu için pek çıkmıyolar zaten. follukların boyutuda 45 30 diye hatırlıyorum ama net bi cevap isterseniz ölçebilirim. hepimize allah daha iyilerini nasip etsin.

sulara pislik girer ondan dedim tüneklerin altından çekilmesi iyi olur diye.

evet ilk başlar bende öyle düşünmüştüm ama içine bişey girmiyo takip ettim bide her dolduruşumda bulaşık süngeriyle iyice temzileyip yeni gibi yapıyorum sıkıntı kalmıyo başka fikirleriniz varsa alabilirim en azından daha iyileştirmeye çalışabilirim. yorumlarınız için teşekkür ederim.

Maşallah,herkesin istediği türden bi damızlık kümesi.Ortamda süper,Bol sağlıklı yavrular

ya arkadaşlar hakkaten işsizsiniz adamın mükemmel kusursuz kümesine hala laf ediyosunuz yahu varmı sizin böyle kümesiniz ? yok suluk tüneklerin altındaymıs felan tüneklerin arası kısaymıs ee nolacak öyle olunca kuşlar telefmi olacak ? sacmalamayın ya abi sen bunlara bakma hakaten 10 numara olmuş eline koluna saglık

Maşallah Hakan Bey,
Kuşlarınız çok bakımlı görünüyorlar sebeplerinden biri de kümeslerin düzeni galiba.
Güzel günlerde besleyip uçurmanız temennisiyle...
Khalid

krovazuper' Alıntı:
ya arkadaşlar hakkaten işsizsiniz adamın mükemmel kusursuz kümesine hala laf ediyosunuz yahu varmı sizin böyle kümesiniz ? yok suluk tüneklerin altındaymıs felan tüneklerin arası kısaymıs ee nolacak öyle olunca kuşlar telefmi olacak ? sacmalamayın ya abi sen bunlara bakma hakaten 10 numara olmuş eline koluna saglık

KAFAN MI GÜZEL ? tüneklerin arası biraz daha fazla olursa diğer kuşların pislikleri üstlerine gelmez. yandaki tünekdekiyle yada bir alttaki tünekteki hayvan birbiriyle kavga edemez. en baskın kusun yanına yaklaşmaz hiçbir kuş buda diğer tünekler boş durur anlamına gelir ozaman o tüneklerin ne anlamı kalır.

suluklara pislik girerse 1. hastalık nedenidir sen güvercin beslemeyi bilmiyorsun galiba.

yavrular suyun yerini bulamazsa ölürler. hele ki yaz aylarında yetişkin bir kuşun 1 gün dayanamadığı sıcaklıklar oluyor.

sen bunların bilincine var bende bana laf söyliyeceğin kadar.

yukarıda da önerileriniz var mı diye sormuş ben önerilerimi söylüyorum anladı ???

Cok guzel maşallah boyle gorunce ımrenıyorum gercekten.Tek sorun gün ışıgı gıbı gorunuyor.Onu da gıderırsen bence harıka olur..

kusbaz123' Alıntı:
krovazuper' Alıntı:

KAFAN MI GÜZEL ? tüneklerin arası biraz daha fazla olursa diğer kuşların pislikleri üstlerine gelmez. yandaki tünekdekiyle yada bir alttaki tünekteki hayvan birbiriyle kavga edemez. en baskın kusun yanına yaklaşmaz hiçbir kuş buda diğer tünekler boş durur anlamına gelir ozaman o tüneklerin ne anlamı kalır.

suluklara pislik girerse 1. hastalık nedenidir sen güvercin beslemeyi bilmiyorsun galiba.

yavrular suyun yerini bulamazsa ölürler. hele ki yaz aylarında yetişkin bir kuşun 1 gün dayanamadığı sıcaklıklar oluyor.

yukarıda da önerileriniz var mı diye sormuş ben önerilerimi söylüyorum anladı ???

ya hadi bas git işine cocuk seni ahaha :D pislik gelirmiş pislik ger türlü o suyun içine giriyo sen arınabliyosan dünyada teksin tebrik ederim hade bay

Emre Karaca,Arkadas kumesını yayınlamış ve ınsanlardan tepki istiyor.Verılen tepkılerın hepsi olumlu olmak zorunda degıl kı.Ve zaten dıkkat edersen olumsuz tepkıler olumlulara gore daha yapıcı olur.Adam başına gelen bır sorunu gormus ve paylaşmış.Ister dıkkate alır ıster almaz.Ben senın tavrına çok şaşırdım.Sen Mühendıs olmus egıtımlı bır kişisin fakat tavırların tam bır hayal kırıklıgı.Senın yolun uzun abicim..

kusbaz123' Alıntı:
krovazuper' Alıntı:

Ekrem kardesım senı tebrık edıyorum.Bir cok kişinin gormedıgı onemlı bır konuyu farkedebılmıs olman cok guzel.Herkesın lafına takılma bence..

olumlu olumsuz bütün fikirlere açığım arkadaşlar suluk konusunu kafaya takmanıza gerek yok arkadaşlar kuşlar devamlı kapalı olduğu için yavru kuşta buluyo sıkıntı yok pislenmesine gelince 3-4 günde temizleyip zaten sularını tazeleiyorum. evet tek sıkıntım güneş ışığını tam alamamam kümesin sol tarafı çatının açık ordan güneş ışığı alıyo ama tabikide tam değil bunada nasıl bir çare bulacağımı bilemiyorum bakalım projemiz devam ediyo. ekrem kardeşim yok böyle olmaz diyosan senide kırmam alırım sulukları ortaya :) eskiden ortadaydı zaten herkese teşekkür ederim bidahaki konuda kuşlarımı koyucam bakalım onları beğenicek misiniz?

turkyilmazerol' Alıntı:
kusbaz123' Alıntı:
krovazuper' Alıntı:

Ekrem kardesım senı tebrık edıyorum.Bir cok kişinin gormedıgı onemlı bır konuyu farkedebılmıs olman cok guzel.Herkesın lafına takılma bence..

güvercin beslemenin bilincinde olan birilerini görmek gurur verici. eleştirilere açığım diyor sonrada gocunuyor gocunacaksan eleştiri isteme. ha birde ben eleştiri yapmadım öneri verdim bunu da anlayamamışsın okadar okumuşsun ama :D

yukarıdaki lafımda sana değildi bu arada ama sende gocunup bir şeyler söylemişsin bana.

Bana olmadıgını bılıyorum Ekrem kardesım o yuzden gocunmadım :-) Aksine destek olmaya çalışmıştım :-))

Geri